ΣΥΝΤΑΓΗ
Ταλιατέλες παντζαριού από το blog Food24_skg
Μία γρήγορη και εύκολη συνταγή για μακαρονάδες και όχι μόνο!

Monopoli Team
05.06.2020
A
A
Υλικά:
- 200 γρ. ταλιατέλες παντζαριού
- 150 ml ζωμό λαχανικών(ή 150 ml νερό και 1 κύβο λαχανικών)
- 40 γρ. βούτυρο
- 30 γρ. καβουρδισμένο αμύγδαλο
- Ξινομυζήθρα τριμμένη
- Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει.
- Όταν είναι έτοιμο το νερό προσθέτουμε τις ταλιατέλες 3-4 λεπτά ή (όσο χρόνο αναγράφεται στην συσκευασία).
- Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά προσθέτουμε το αμύγδαλο και το καβουρδίζουμε.
- Όταν είναι έτοιμο αφαιρούμε το φιλέ.
- Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το ζωμό και το βούτυρο και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
- Όταν είναι έτοιμα τα μακαρόνια τα σουρώνουμε χωρίς να τα κρυώσουμε και τα προσθέτουμε κατευθείαν στο τηγάνι και αφήνουμε να βράσουν μέσα στον ζωμό μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
- Όταν είναι έτοιμα αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε το φιλέ αμύγδαλο και το τριμμένο τυρί ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
TIP: Χρησιμοποιήστε όποιο τριμμένο τυρί επιθυμείτε.
Διαβάστε περισσότερες συνταγές του blog εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Stella Bossi: Από το KitKat στα decks του Oddity
Έκθεση «εκ του λάμπω – Τα Λαμπριάτικα» στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο
Kino Athens: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας
Μαρίτα Παππά, τι κάνει μια Ελληνίδα εικαστικός στη Νέα Υόρκη;
Γιώργος Καραμίχος: «Η γενιά μας έχει περάσει μία κακοποίηση που τη θεωρούσαμε αυτονόητη» (vid)
(π)ending: Μία aerial dance solo performance από τη Νατάσσα Αραμπατζή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Αρκάντια: Δύο ακόμη βραβεία σε διεθνή φεστιβάλ για την ταινία του Γιώργου Ζώη
Το 3ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής ξανά στην καρδιά της Αθήνας
Ο θαυμαστός κόσμος του Somax II: Ένας συναρπαστικός διάλογος ανθρώπου και μηχανής στο Μέγαρο