Αστυνομική
Ο αστυνόμος
Γαλλική αστυνομική ταινία του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Αλέν Ντελόν, Κατρίν Ντενέβ και ο Ρίτσαρντ Κρένα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ 98'

Monopoli Team
22.07.2020
A
A
Υπόθεση
Ένας αστυνομικός συνδέεται ερωτικά με μία γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη μ’ έναν ιδιοκτήτη μπαρ, αλλά η δουλειά αυτή αποτελεί τη βιτρίνα για τις ληστείες που εκτελεί. Μετά από μία αριστοτεχνική ληστεία τρένου, αρχίζει η ανελέητη καταδίωξη.
Λίγα λόγια για τη ταινίαΓαλλική αστυνομική ταινία του Ζαν-Πιέρ Μελβίλ, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Αλέν Ντελόν, Κατρίν Ντενέβ και ο Ρίτσαρντ Κρένα.
Στις δύο προηγούμενες ταινίες που συνεργάστηκε ο Αλέν Ντελόν με τον Ζαν-Πιερ Μελβίλ (Ο Δολοφόνος με το Αγγελικό πρόσωπο, Ο Κόκκινος Κύκλος) θα υποδυόταν τον εγκληματία.
Κυνικό και μελαγχολικό, ένα αριστουργηματικό φιλμ νουάρ, με ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο στο κέντρο της ιστορίας, αυτό του καταζητούμενου, της γυναίκας του και του αστυνομικού που τον καταδιώκει.
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τίτλος: Un Flic
Σκηνοθεσία: Ζαν-Πιερ Μελβίλ
Σενάριο: Ζαν-Πιερ Μελβίλ
Παίζουν: Αλέν Ντελόν, Πωλ Κροσέ, Ρικάρντο Κουτσιόλα, Μάικλ Κόνραντ, Ρίτσαρντ Κρένα, Κατρίν Ντενέβ, Σιμόν Βαλέρε
Παραγωγή: Ρομπέρ Ντόρφμανν
Διάρκεια: 98'
Χώρα: Γαλλία
Έτος: 1972
Διανομή: Bibliotheque
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΛΕΞ: Μόλις ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη συναυλία του – Το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ
Η Νεφέλη Φασούλη είναι Wyrd – Τραγουδά στα αραβικά και δίνει νέα πνοή σε αγαπημένα κομμάτια
Νέα εποχή για την COSMOTE που ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM
Κατερίνα Βρανά: 8 χρόνια από την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή – «8 χρόνια επιβίωσης»
Ο R.A. The Rugged Man live στην Αθήνα
Αυτά τα 10 τρόφιμα θα σε βοηθήσουν να έχεις υγιή και γερά δόντια
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα Καλλιτεχνικά Σχολεία 2025-2026
Η Alexandra Sieti στο Gazarte Roof Stage για ένα interactive live κάτω από τα αστέρια
Toxicity, των Γιώργου Νικολόπουλου και Μαρίας Δαμασιώτη στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
Danish String Quartet στο Μέγαρο – Σοστακόβιτς με βλέμμα από τον Βορρά