MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 9 προτάσεις για την Τρίτη 28 Ιουλίου

Θέατρο, συναυλίες, χορός – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου 2020.

Κωστής Μαραβέγιας
Monopoli Team

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Άλσος

Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται για δύο μουσικές βραδιές στο Άλσος. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής Μαραβέγιας αγαπά πολύ, ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο.
Τρίτη 28 Ιουλίου, 21:00
Από 15€ έως 30€ 
Θερινό Θέατρο Άλσος, Πεδίον του Άρεως

2ο γκαλά όπερας από την Εθνική Λυρική Σκηνή

Το δεύτερο γκαλά της Λυρικής στο Ηρώδειο, δίνει στο κοινό την ευκαιρία να θαυμάσει τρεις διεθνώς αναγνωρισμένους πρωταγωνιστές της όπερας, την Τσέλια Κοστέα, τον Τζόρτζιο Μπερρούτζι και τον Αμπρότζο Μαέστρι, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν διάσημες άριες και ντουέτα από όπερες του Βέρντι (Λουίζα Μίλλερ, Τροβατόρε, Ερνάνη, Ένας χορός μεταμφιεσμένων, Η δύναμη του πεπρωμένου), του Πονκιέλλι (Τζοκόντα), του Λεονκαβάλλο (Παλιάτσοι) και του Πουτσίνι (Τόσκα), ενώ θα ακουστούν, επίσης, δημοφιλείς Εισαγωγές και ορχηστρικά αποσπάσματα. Την Ορχήστρα της ΕΛΣ διευθύνει ο διακεκριμένος Ιταλός αρχιμουσικός Πιερ Τζόρτζιο Μοράντι.
Τρίτη 28 Ιουλίου, 21:00
Από 10€ έως 55€
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Μιχάλης Ρακιντζής

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στο Βεάκειο

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στην συναυλία που θα περιέχει όλες τις αγαπημένες του επιτυχίες αλλά και το νέο του  τραγούδι «Ο παλιός μου εαυτός» θα μας θυμίσει τα ξέγνοιαστα καλοκαίρια μας. Στo πλαίσιo των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2020 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.
Τρίτη 28 Ιουλίου, 21:00
12€ (γενική είσοδος) 

Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς 

ΘΕΑΤΡΟ

Ένα μωρό για τρεις, σε καλοκαιρινή περιοδεία

Με τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Κώστα Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρακόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η κωμωδία «Ένα μωρό για τρεις» έρχεται να δροσίσει τα καλοκαιρινά βράδια προσφέροντας μοναδικές στιγμές γέλιου διασκέδασης, αλλά και συγκίνησης. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη θεατρική του εκδοχή, σε απόδοση και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου.
Τρίτη 28 Ιουλίου, 21:00
15€, 17€, 20€
Δημοτικό Θέατρο Άλσους Δ. Κιντής, Ηλιούπολη

Περιμένοντας τον Γκοντό, του Σάμουελ Μπέκετ στο Κηποθέατρο Παπάγου

Το σπουδαίο έργο του Σάμιουελ Μπέκετ, παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρο, μέσα στην αφοπλιστική του αλήθεια σχετικά με τη διαχρονική προσπάθεια του ανθρώπου να λύσει το αίνιγμα της ίδιας του της ύπαρξης. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Κακλέα.
Τρίτη 28 Ιουλίου, 21:00
17€
Κηποθέατρο Παπάγου, Χολαργός

Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα

Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα, του Σάιμον Στήβενς στο Θέατρο Βράχων

Δύο σχεδόν χρόνια μετά το πρώτο ανέβασμά της στο Θέατρο Τζένη Καρέζη και με τη δεύτερη χειμερινή σεζόν να έχει διακοπεί απότομα λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, η παράσταση σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, επιστρέφει και παρουσιάζεται αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένα θερινά θέατρα της Αττικής, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Τρίτη 28 Ιουλίου, 21:00
15€, 18€
Θέατρο Βράχων, Νεαπόλεως 58, Βύρωνας

Το αμάρτημα της μητρός μου, από το Εθνικό Θέατρο στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Γαλατσίου

Ένα αριστούργημα της νεοελληνικής λογοτεχνίας, το διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού «Το αμάρτημα της Μητρός μου» (1883) στην αγγλική γλώσσα σε μία προσπάθεια σύνδεσης του αγγλόφωνου κοινού με τη σύγχρονη πολιτιστική δημιουργία. Η παράσταση έχει ήδη φιλοξενηθεί με μεγάλη επιτυχία σε κορυφαία Ακαδημαϊκά Ιδρύματα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επί δύο συνεχή έτη (2018-2019). Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Τρίτη 28 Ιουλίου, 19:30
Προκράτηση εδώ.
Ιερός ναός Αγίου Γεωργίου, Λεωφ. Βεΐκου, Γαλάτσι

Βασίλης Παπαβασιλείου

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Περίπατος στην Επίδαυρο με τον Βασίλη Παπαβασιλείου

Μία εβδομάδα περιήγησης στα λιβάδια του θεάτρου και της ιστορίας με ξεναγό τον Βασίλη Παπαβασιλείου μας περιμένει από τις 27 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, στην περιοχή της Επιδαύρου. Μέσα σε πορτοκαλεώνες, γραφικές διαδρομές στη φύση και στάσεις σε ιστορικά μνημεία της αρχαιότητας, ο Βασίλης Παπαβασιλείου θα περιπλανηθεί σε γνωστά -και μη- μονοπάτια της ιστορίας του θεάτρου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Καθημερινά, 10:00 – 21:00
Κόστος προγράμματος: 160€, εναλλακτικά 15€ το δίωρο
Επίδαυρος

ΧΟΡΟΣ

Σύνθεση για έξι σώματα, στην Ακαδημία Πλάτωνος

Μία παράσταση χορού σε σκηνοθεσία, σύλληψη και χορογραφία της Αντωνίας Οικονόμου. Μια άδεια σκηνή. Χωρίς εισόδους και εξόδους, αφού κανείς δεν εισέρχεται ή εξέρχεται. Οι ερμηνευτές απαλλαγμένοι από εξωτερικούς τεχνικούς παράγοντες. Έξι σώματα διαπραγματεύονται επί σκηνής πιθανούς τρόπους συνύπαρξης, δημιουργώντας μικρόκοσμους, σε μία συνθήκη πρόβας και αυτοτελούς δημιουργίας.
Τρίτη 28 Ιουλίου, 20:45
8€, 12€
Ακαδημία Πλάτωνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ατζέντα της εβδομάδας: 23 εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις