MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τα «X-Files» επιστρέφουν ως σειρά κινουμένων σχεδίων

Η επιτυχημένη σειρά «X-Files» επιστρέφει ως σειρά κινουμένων σχεδίων με κωμικό χαρακτήρα και μία ομάδα από… ιδιότροπους πράκτορες.

Τα «X-Files» ως σειρά κινουμένων σχεδίων
Monopoli Team

Η αγαπημένη επιστημονικής φαντασίας «X-Files» επιστρέφει από την Fox, αλλά αυτή τη φορά ως σειρά κινουμένων σχεδίων σε μορφή κωμωδίας.

Ο τίτλος θα είναι «The X-Files: Albuquerque» και δεν θα έχει πια την βασική ομάδα της σειράς αλλά θα αποτελείται από μια ομάδα ιδιόρρυθμων πρακτόρων οι οποίοι θα ασχολούνται με τρελές και αστείες υποθέσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για την αναπληρωματική ομάδα, που δεν έχουμε ξαναδεί.

Παραγωγός θα είναι ο Κρις Κάρτερ, ο οποίος συμμετείχε και στο πρωτότυπο «X-Files» και σεναριογράφοι θα είναι οι Ρόκι Ρούσο και Τζέρεμι Σοσένκο, γνωστοί για την σειρά του Netflix «Paradise PD».

Τα «X-Files» ως σειρά κινουμένων σχεδίων

Τα «X-Files» ως σειρά κινουμένων σχεδίων

Το «X-Files» διήρκησε εννέα σεζόν στο Fox, στη διάρκεια των οποίων πρωταγωνιστούσαν οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι, οι οποίοι δεν θα υπάρχουν πια στην νέα σειρά κινουμένων σχεδίων. Μετά την ένατη σεζόν και έπειτα από μια εμφάνιση των πρωταγωνιστών στην επιτυχία του Fox «The Simpsons», ακολούθησε η δέκατη σεζόν το 2016 με έξι επεισόδια και το 2018 η σειρά ολοκληρώθηκε με την εντέκατη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈφυγε από τη ζωή ο συν-δημιουργός του «Σκούμπι-Ντου», Τζο Ρούμπι12.09.2018

Ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει δεκτή από την Fox η παραγωγή της σειράς, πάντως οι αρμόδιοι ετοιμάζονται να δουν το πρώτο επεισόδιο “πιλότο” αλλά της σειράς που φυσικά υπογράφουν οι Ρόκι Ρούσο και Τζέρεμι Σοσένκο.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News