MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; 5 προτάσεις για την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Προδοσία
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

Προδοσία, του Χάρολντ Πίντερ στο Θέατρο Βρετάνια

Στην σκηνή του θεάτρου Βρετάνια παίρνει σάρκα και οστά το κείμενο του Βρετανού συγγραφέα Χάρολντ Πίντερ, «Προδοσία», υπό τη σκηνοθετική ματιά του Αιμίλιου Χειλάκη. Ο βραβευμένος με Νόμπελ Χάρολντ Πίντερ εστιάζει στο πως ο χρόνος αλλάζει την αντίληψή μας για το παρελθόν, επιλέγοντας να αφηγηθεί την ιστορία αντίστροφα, αρχίζοντας από το τέλος της ερωτικής σχέσης και τελειώνοντας με την αρχή της. Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης
Τετάρτη 21/10, 19:00
10-22€
Θέατρο Βρετάνια, Oμόνοια 7, Αθήνα

Η κυρία του Μαξίμ

Η κυρία του Μαξίμ, του Ζωρζ Φεντώ στο Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κεντρική Σκηνή, το ανυπέρβλητο αριστούργημα του Ζωρζ Φεντώ, «Η κυρία του Μαξίμ», σε σκηνοθεσία του Θωμά Μοσχόπουλου. Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Αλευράς, Στέλλα Αντύπα, Αφροδίτη Αντωνάκη, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος κ.α.
Τετάρτη 21/10, 19:30
10-25€
Εθνικό Θέατρο – Κεντρική Σκηνή, Αγίου Κωνσταντίνου 22, Αθήνα

Ιστορία χωρίς όνομα, του Στέφανου Δάνδολου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Τον θυελλώδη έρωτα του Ίωνα Δραγούμη και της Πηνελόπης Δέλτα θα μεταφέρει στη σκηνή ξανά φέτος τον χειμώνα ο Κώστας Γάκης, σε μια θεατρική διασκευή του βραβευμένου με τρία βραβεία κοινού βιβλίου του Στέφανου Δάνδολου, «Ιστορία χωρίς όνομα», από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Τετάρτη 21/10, 19:00
20-25€
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος

Άννα Βίσση

ΜΟΥΣΙΚΗ

H Άννα Βίσση στο Θέατρο Άλσος

Το Θέατρο Άλσος υποδέχεται την Άννα Βίσση με τη δεκατριμελή μπάντα της, σε μια μουσική παράσταση γεμάτη με τις επιτυχίες της από δεκάδες είδη και στυλ μουσικής, με ανανεωμένη ματιά και φρέσκιες ενορχηστρώσεις.
Τετάρτη 21/10, 20:30
Από 20€
Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Πεδίον του Άρεως-Κυψέλη

Οι Μεγάλες Νίκες. Στα Όρια του Μύθου και της Ιστορίας

ΈΚΘΕΣΗ

Οι Μεγάλες Νίκες. Στα Όρια του Μύθου και της Ιστορίας, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Η νέα περιοδική έκθεση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου εντάσσεται στο πρόγραμμα εορτασμού για την επέτειο των 2500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Η έκθεση περιλαμβάνει 105 αρχαία έργα και ένα ομοίωμα αθηναϊκής τριήρους του 5ου αιώνα π. Χ., τα οποία σχετίζονται και αναδεικνύουν πτυχές του νικηφόρου αγώνα των Ελλήνων κατά των Περσών τόσο από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο όσο και από άλλα μουσεία της Ελλάδας. Την έκθεση πλαισιώνουν ψηφιακές προβολές.
Τετάρτη 21/10, 08:00 – 20:00
12€
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, 28ης Οκτωβρίου 44, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις