MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
25
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tip#18: Τι προκαλεί η συχνή χρήση αντισηπτικών στα χέρια μας;

Αυτό το χρόνο τα χέρια μας ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Γι’ αυτό και πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε πως να τους χαρίσουμε τη φροντίδα που τους αξίζει. Άλλωστε από… αυτά τα χέρια περνάνε όλα!

Monopoli Team | 13.06.2021

Βάζουμε λοιπόν τη φροντίδα των χεριών στην καθημερινότητά μας μετατρέποντας τη “ρουτίνα” περιποίησής τους σε μια απολαυστική διαδικασία!

Με αυτό το στόχο ξεκινάμε ένα 20-days-hand-care-challenge με καθημερινά tips φροντίδας των χεριών και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Tip#18: Τι προκαλεί η συχνή χρήση αντισηπτικών στα χέρια μας;

Η καθημερινή χρήση των αντισηπτικών υγρών ή τζελ μπορεί να καταστρέψει την επιδερμίδα των χεριών και να οδηγήσει σε ξηρότητα και ερεθισμούς. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πλένουμε τα χέρια μας με ένα φιλικό για τα χέρια κρεμοσάπουνο, που καθαρίζει τα χέρια χωρίς να αφαιρεί τη φυσική ενυδάτωσή τους.

Το Dove Κρεμοσάπουνο Ομορφιάς Original με την κλασική ενυδατική σύνθεση αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλή, λεία και υγιή, χωρίς να την ξηραίνει. Το χαρακτηριστικό ¼ ενυδατικής κρέμας συνδυάζεται με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, συγκρατώντας έτσι τη φυσική υγρασία του δέρματος, ενώ παράλληλα η σύνθεσή του βοηθά στην αναπλήρωση των θρεπτικών συστατικών που χάθηκαν κατά το πλύσιμο.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά