Monopoli Team
17.07.2021
Τα υποκατάστατα του κρέατος με φυτική προέλευση δεν συγκρίνονται ως προς τα θρεπτικά στοιχεία με το κρέας, λέει μελέτη από το Duke University. Για τις ανάγκες της μελέτης εξετάστηκαν 36 δείγματα τροφίμων, 18 φυτικής προέλευσης και 18 προϊόντα από μοσχάρι από ια φάρμα στο Αϊντάχο. Σύμφωνα με τη μελέτη, το κρέας περιείχε 22 μεταβολίτες που δεν είχαν τα φυτικά υποκατάστατα.
Ποιες ακριβώς οι διαφορές ανάμεσα στο κρέας και τα υποκατάστατά του;ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Εκτός Τόνου: Το νέο έργο της ομάδας FEM TETTIX στο HGW std.
CinEd: Ανοιχτή συζήτηση για την κινηματογραφική εκπαίδευση και προβολή ντοκιμαντέρ στην Ταινιοθήκη
Βάσω Καζαντζίδη: “Ο Χρήστος Μάστορας είναι καταπληκτικός στο Υπάρχω”
Η Mastercard στηρίζει την συμπερίληψη και την ισότητα στο 65ο ΦΚΘ
To πιο ανατρεπτικό minimal chic μανικιούρ για το φθινόπωρο του ‘24
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ εξηγεί γιατί είναι ευτυχής που ξοδεύει τεράστια ποσά στο AI
Ο Θεόδωρος Κουρεντζής και η ορχήστρα Utopia στο Μέγαρο
Willem Dafoe και Robert Wilson στο Θέατρο Ολύμπια για τις “Τρεις Γυναίκες”
Shopping Alert: 5 μπορντό αξεσουάρ που αναβαθμίζουν το σύνολό σου στη στιγμή
Μηχανισμοί [δια]προσωπικών συνδέσεων: Έκθεση της Βάλλυς Νομίδου στην αίθουσα Τέχνης Έκφραση – Γιάννα Γραμματοπούλου