έντεχνο λαϊκό
Ο Γιάννης Πάριος για δύο ακόμη συναυλίες στο Θέατρο Άλσος
Μετά τις δύο τελευταίες sold out παραστάσεις, ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για άλλες δυο μοναδικές βραδιές.

Monopoli Team
06.10.2021
A
A
Μετά τις δύο τελευταίες sold out παραστάσεις στο τέλος Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει ξανά στο Θέατρο Άλσος για άλλες δυο μοναδικές βραδιές, τη Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021.
Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Θέατρο Άλσος, ο Γιάννης Πάριος με πάθος και αυθεντικότητα θα μάς ταξιδέψει όπως κάνει πάντα, με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μάς χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.
Χρήσιμες πληροφορίες:- Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.
- Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.
- Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.
- Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα αναπροσαρμοστούν ανάλογα οι θέσεις σας, σύμφωνα με την επιλογή σας σε ζώνη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσικό Φεστιβάλ Χίου: Επιστρέφει το φθινόπωρο με δωρεάν εκδηλώσεις σε ιστορικούς χώρους12.09.2018
A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021
Ώρα έναρξης: 20:30
Καλλιτέχνης: Γιάννης Πάριος
Χώρος: Θέατρο Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Σημεία Προπώλησης: viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου
Τιμή εισιτηρίου: Α' ζώνη: 40 ευρώ, Β' Ζώνη: 30 ευρώ, Γ' Ζώνη: 20 ευρώ
Extra Tips: Ώρα εισόδου κοινού: 19:00
Πληροφορίες Χώρου: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως, Τηλέφωνο: 210-8227471 & 210-8831487
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Η κυβέρνηση Ερντογάν απαγορεύει στον ηθοποιό Cem Yigit Üzümoglu να παίξει στην Ελλάδα
My Fierce Ignorant Step: Η νέα παράσταση χορού του Χρήστου Παπαδόπουλου κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στη Στέγη
WHORES.: Η noise rock καταιγίδα από την Ατλάντα live στην Αθήνα – Μαζί με Godsleep
Τουρισμός ως γέφυρα: Εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την τουριστική συνεργασία Ελλάδας – Τουρκίας
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Τζαζ στο Half Note
Chaplin’s World: Μια επίσκεψη στο τελευταίο καταφύγιο του Σαρλό
Έρευνα: Μόλις το 68% των Ελλήνων ευχαριστημένο με συνθήκες στέγασης
Δήμος Αθηναίων: Σύσταση Task Force για την προστασία του ιστορικού κέντρου
Πάσχα στην Ελλάδα: Ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις σε 11 πασχαλινούς προορισμούς
Backstage Stories με τον Δημήτρη Καπουράνη (video)