MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Μπισκότα μελιού από το Cookbloggr

Λαχταριστά μπισκότα μελιού που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Ένα απολαυστικό και υγιεινό σνακ για το σχολείο, τη δουλειά, αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας.

Monopoli Team

Υλικά:
  • 100 ml φυτικό λάδι
  • 100 ml χυμό πορτοκάλι
  • 200 γρ. μέλι
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 1/2 κ.γ. κανέλα
  • 2 βανίλιες
  • 400 γρ. αλευρι που φουσκώνει μόνο του
  •  ζαχαρόπαστα εμπορίου (προαιρετική)

Εκτέλεση:
  • Προσθέτουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί και στο τέλος τα στερεά. Η ζύμη μας θα είναι ελαφρώς κολλώδης.
  • Την τοποθετούμε σε διάφανη μεμβράνη και την βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
  • Τοποθετούμε την ζύμη ανάμεσα σε δυο λαδόκολλες, την ανοίγουμε με ένα πλάστη στη διάμετρο που θέλουμε (θα φουσκώσουν κ λίγο) και ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 170 βαθμούς για 7-9 λεπτά.
  • Είναι έτοιμα μόλις πάρουν ένα χρυσαφί ελαφρύ χρώμα γύρω γύρω. Αν θέλετε να γίνουν πιο τραγανά αφήνετε λίγο παραπάνω!
  • Μόλις κρυώσουν ανοίγετε με πλάστη την ζαχαρόπαστα, ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες, κόβετε στο σχήμα που θέλετε και με λίγο νερό βρέχετε την ζαχαρόπαστα για να κολλήσει στο μπισκότο.

Βρείτε περισσότερες συνταγές του blog εδώ.

Περισσότερα από Συνταγές