1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, στο Θέατρο Τζένη Καρέζη
Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν στο Θέατρο Τζένη Καρέζη τη νέα Stand Up Comedy παράσταση “1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά”.

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν στο Θέατρο “Τζένη Καρέζη” από την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη τη νέα Stand Up Comedy παράσταση “1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά”.

1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά, με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, στο Τζένη Καρέζη
Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά».
Στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα.
Στην παράσταση συμμετέχουν: μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Γιάννης Τσορτέκης: «Δεν κάνουμε ούτε εικονοποίηση, ούτε μίμηση του Στράτου Διονυσίου»
- Yes I Can: Ο Νικόλας Κονταξής μετατρέπει το Παναθηναϊκό Στάδιο σε έναν ζωντανό καμβά σύγχρονης τέχνης
- Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη σκοτώνει τον Φάουστ: Μια lecture performance των Theo Dirix και Elke Robersscheuten στο Τρένο στο Ρουφ