ΣΥΝΤΑΓΗ
Σφολιατίνια με γραβιέρα από το food blog aplessyntages
Εύκολη και γρήγορη συνταγή για τα πιο νόστιμα σφολιατίνια με γραβιέρα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Monopoli Team
04.11.2021
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 300 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 1 αυγό
- λάδι για το άλειμμα των φύλλων
- πάπρικα γλυκιά
- μαύρο σουσάμι

- Παίρνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας και το κόβουμε κάθετα σε δώδεκα λωρίδες.
- Λαδώνουμε την κομμένη σφολιάτα και ρίχνουμε στο μισό μέρος τριμμένη γραβιέρα.
- Ρίχνουμε πάπρικα γλυκιά και πιπέρι. Διπλώνουμε μία μία τη λωρίδα σφολιάτας με τη γραβιέρα, πιέζουμε τις άκρες και στρίβουμε.
- Τοποθετούμε στο ταψί του φούρνου αφού έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
- Επαναλαμβάνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
- Αλείφουμε με χτυπημένο αυγό και πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε.
Βρείτε περισσότερες συνταγές του blog εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Underground Youth Orchestra και Junge Philharmonie Brandenburg για μια συναυλία στο Μέγαρο
Οι Human Touch παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ στο Half Note Jazz Club
King of Sorrows: Η Καλλιόπη Μητροπούλου κυκλοφορεί το πρώτο single του ντεμπούτου άλμπουμ της – Δείτε το music video
Η Μαρία Κουτσουρλή επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου
Οι Nightstalker παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ο Jerome Kaluta στο Κύτταρο Live Stage
ΟΠΑΝΔΑ: Εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία από τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων
Η Cat Power τραγουδά Bob Dylan – Για ένα μόνο βράδυ στο Floyd
«Πράσινο φως» για τη νέα σειρά του Δημήτρη Αποστόλου στην ΕΡΤ – Οι ηθοποιοί έκπληξη
«Αναζητώντας την εικόνα» του Λάκη Παπαστάθη στο Μουσείο Μπενάκη