ΣΥΝΤΑΓΗ
Τηγανίτες από την food blogger @faganoula.gr
Τι καλύτερο από μερικές λαχταριστές τηγανίτες για ένα χορταστικό πρωινό, που θα βοηθήσει να ξεκινήσει η μέρα μας με χαρά;

Monopoli Team
19.02.2022
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 260 γρ. φαρίνα κοσκινισμένη
- 1/2 κ.γλ. ξηρή μαγιά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γλ. ζάχαρη
- 360 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου

- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε την φαρίνα, τη ζάχαρη και την μαγιά.
- Προσθέτουμε το αλάτι και το νερό και ανακατεύουμε με το σύρμα. Αφήνουμε για 30-45’.
- Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο και προσθέτουμε 1 1/2 κουταλιά της σούπας για κάθε τηγανίτα.
- Ψήνουμε και από τις 2 πλευρές και σερβίρουμε με ό,τι τραβάει η όρεξή μας!
Εμείς τις συνοδεύσαμε με πραλίνα και σάλτσα φράουλας – βατόμουρου. Εσείς μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε (βούτυρο με μέλι, βούτυρο αμυγδάλου, ξηρούς καρπούς, φρούτα ή ακόμα και αλμυρά, με αλλαντικό και αυγό τηγανητό).
Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Μαρίνας Ζαφείρη στη σελίδα της faganoula.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Bella Ciao#23: Το τρίγωνο του θανάτου
Αλκίνοος Ιωαννίδης: «Η τραγωδία των Τεμπών είναι ξεκάθαρα έγκλημα. Ξεχείλισε το ποτήρι»
Πανελλήνιες 2025: Κινητό τηλέφωνο και διάβασμα – «Φίλος ή εχθρός»;
Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας – Ποιες είναι και τι δεν επιτρέπεται
Γιαγιάδες: Η παράσταση του Γιώργου Καλογερόπουλου επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Vamvakou Revival: Απρίλιος με άρωμα Πασχαλιάς στη Βαμβακού
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Stella Bossi: Από το KitKat στα decks του Oddity
Έκθεση «εκ του λάμπω – Τα Λαμπριάτικα» στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο
Kino Athens: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας