ΣΥΝΤΑΓΗ
Cookies με κομματάκια σοκολάτας από την food blogger Nikis food
Μία πολύ εύκολη συνταγή για τα πιο νόστιμα και λαχταριστά μπισκότα για να συνοδεύσετε τον πρωινό ή τον απογευματινό σας καφέ.

Monopoli Team
20.02.2022
Υλικά:
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
- 50 γρ. σκόνη κακάο
- 1 κ.γ. βανίλια
- 100 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 110 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. βούτυρο ξηρών καρπών η ταχίνι
- 2 αυγά
- Μία πρέζα αλάτι
- 50 γρ. λευκή σοκολάτα (κομματάκια)
- 70 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα(κομμάτια)
- 50 γρ. σταγόνες σοκολάτας γάλακτος
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.
Συνεχίζουμε με τα αυγά. Χτυπάμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το βούτυρο ξηρών καρπών ή το ταχίνι. Συνεχίζουμε το χτύπημα για 5 λεπτά. Βγάζουμε τον κάδο και προσθέτουμε την σκόνη κακάο, το αλεύρι και τις σοκολάτες και ανακατεύουμε καλά.
Φτιάχνουμε τα cookies μας ή με το χέρι ή με ένα κουτάλι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά ακριβώς.
Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Nikis food εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
O Θοδωρής Αθερίδης μας καλεί να αναζητήσουμε τον δικό μας «Λόγο ύπαρξης»
Πολύκαρπος Πολυκάρπου: Το Θέατρο Νέας Ιωνίας απόπνεε την αίσθηση του καινούργιου
(Early) Pancake Day: Δοκιμάσαμε τα πιο νόστιμα pancakes – και τα προτείνουμε
Life and Other Problems: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή, τον θάνατο και ό,τι ενδιάμεσο υπάρχει
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: 5 ταινίες που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην TV
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 22 & 23 Φεβρουαρίου 2025
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην πόλη αυτό το ΣΚ;
Η διόρθωση ΙΙ: Το έργο του βραβευμένου χορευτή-χορογράφου Κωνσταντίνου Παπανικολάου στο Vetrinas5
Ίδρυμα Γουλανδρή: Η τέχνη συναντά την ενσυνειδητότητα του τάι τσι τσουάν σε νέα βιωματική δράση