Το φετινό πόστερ του 24ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης υπογράφει ο εικονογράφος και δημιουργός κόμικ Kanellos Cob. Ο πολυσχιδής δημιουργός είχε επίσης αναλάβει την πρωτότυπη εικονογράφηση και την εικαστική επιμέλεια στην ειδική έκδοση «Αντίδωρο» του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, για το 2021.
Μια ανθρώπινη μορφή, η άγρια φύση και ένα εξωτικό πτηνό σχηματίζουν το περίγραμμα της ανθρώπινης συνθήκης, της ζωής μας, του κόσμου που μας περιβάλλει. Μια σχέση συμβίωσης, στην οποία αναζητούμε εκ νέου την αρμονική συνύπαρξη που ο άνθρωπος έχει διαταράξει. Η σχέση αυτή δεν αποτυπώνεται μονάχα στα ντοκιμαντέρ περιβαλλοντικού προσανατολισμού, αλλά σε κάθε έργο που μας υπενθυμίζει πως η έννοια της κυριαρχίας είναι ένα αποκλειστικά ανθρώπινο δημιούργημα.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Το 2010, αφού τελείωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας, μετακόμισε στη Γαλλία για να σπουδάσει εικονογράφηση και κόμικ στην École Émile Cohl, από την οποία αποφοίτησε με τιμητική διάκριση το 2014. Το 2012 συμμετέχει στη δημιουργία της τοιχογραφίας «Μoebius», ενώ το 2013 εκδίδει το πρώτο του παιδικό βιβλίο, με τίτλο L’arbre (εκδ. Les Mains Sales). Το 2014 αρχίζει να εικονογραφεί άρθρα για τα περιοδικά Acteurs de l’économie, La Tribune και myTOC.fr. Το 2016 εκδίδει το κόμικ Tout nu et tout bronzé (εκδ. Épicerie séquentielle), ενώ το 2017 συμμετέχει στις εκδόσεις κόμικ Guide de Paris και Histoires du timbre en BD (εκδ. Petit à Petit).Το 2018 εκδίδει το κόμικ Αντίο Μπάτμαν, σε σενάριο Τάσου Θεοφίλου (εκδ. Red n’ Noir), το οποίο κέρδισε το βραβείο κοινού στα Ελληνικά Βραβεία Κόμικς 2019. Την ίδια χρονιά αρχίζει να συνεργάζεται με το περιοδικό Μπλε κομήτης, ενώ παράλληλα εργάζεται ως εικονογράφος για περιοδικά στον Καναδά (Québec Science), τη Γαλλία (Reliefs, Lyon Capitale) και την Αϊτή (Revue 360). Το 2019 αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του Hadra Trance Festival στη Γαλλία και, παράλληλα, εκδίδει το γκράφικ νόβελ Ο Ζητιάνος του Ανδρέα Καρκαβίτσα (εκδ. Polaris). Το 2021 σχεδιάζει το κόμικ Γυμνά Οστά σε σενάριο Δημοσθένη Παπαμάρκου (εκδ. Polaris).