
Monopoli Team
19.03.2022
Πριν από μερικούς μήνες είχε απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η «χρυσή μπριζόλα» των εστιατορίων του Νουσρέτ, η οποία πωλούνταν στην τιμή των 734 ευρώ. Το ακριβότερο πιάτο του Τούρκου σεφ είναι «ντυμένο» από ένα λεπτό φύλλο βρώσιμου χρυσού και όπως είναι λογικό, απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς πελάτες, οι οποίοι μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 τρόποι που οι δίαιτες πολύ χαμηλών θερμίδων υπονομεύουν την υγεία σας12.09.2018
Υπάρχει, όμως, μία μπριζόλα εκεί έξω, η οποία πωλείται ακόμη πιο ακριβά, χωρίς να έχει καν ένα «πέπλο χρυσού» από πάνω της. Ο λόγος για την «Papi Steak», η οποία σερβίρεται στο ομώνυμο εστιατόριο του Μαϊάμι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 3 από τις πιο επικίνδυνες wellness τάσεις των social media12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
O Θοδωρής Αθερίδης μας καλεί να αναζητήσουμε τον δικό μας «Λόγο ύπαρξης»
Πολύκαρπος Πολυκάρπου: Το Θέατρο Νέας Ιωνίας απόπνεε την αίσθηση του καινούργιου
(Early) Pancake Day: Δοκιμάσαμε τα πιο νόστιμα pancakes – και τα προτείνουμε
Life and Other Problems: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή, τον θάνατο και ό,τι ενδιάμεσο υπάρχει
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: 5 ταινίες που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην TV
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 22 & 23 Φεβρουαρίου 2025
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην πόλη αυτό το ΣΚ;
Η διόρθωση ΙΙ: Το έργο του βραβευμένου χορευτή-χορογράφου Κωνσταντίνου Παπανικολάου στο Vetrinas5
Ίδρυμα Γουλανδρή: Η τέχνη συναντά την ενσυνειδητότητα του τάι τσι τσουάν σε νέα βιωματική δράση