
Monopoli Team
27.03.2022
A
A
Ο πρώτος chef που μπαίνει δυναμικά σε αυτόν τον κόσμο είναι Έλληνας και μάλιστα από τα Καλάβρυτα. Ο βραβευμένος Αλέξανδρος Σπέρχος, με έδρα το Ντουμπάι, καινοτομεί και οδηγεί τη γευστική απόλαυση -και την κουζίνα γενικότερα -ένα βήμα παρακάτω, βάζοντάς την στον κόσμο των crypto.
Ο 31χρονος chef, βρέθηκε στη γενέτειρά του για τους εορτασμούς του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων που γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια του, από την πρώτη παραγωγή της περίφημης ΦΕΤΑΣ ΠΟΠ και μιλάει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚρυπτονομίσματα: Ποιοι είναι οι καλύτεροι ταξιδιωτικοί προορισμοί για crypto-friendly διακοπές12.09.2018
Μέσα από τα εστιατόρια που διατηρεί η οικογένειά του στα ορεινά Καλάβρυτα, εξηγεί πώς έκανε την είσοδο σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, μετατρέποντας τα πιάτα του σε… έργα τέχνης.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Insider.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνθηση στην αγορά τέχνης το 2021: Ρεκόρ πωλήσεων χάρη στα κρυπτονομίσματα12.09.2018
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πού θα τα βρεις
Τι μας συμβουλεύει για το πασχαλινό τραπέζι ο καθηγητής Καρδιολογίας