MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πάσχα στην Αθήνα: 10+1 συναυλίες για να μπείτε στο πνεύμα των ημερών

Η Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε και εμείς σας προτείνουμε έντεκα από τις πιο αξιόλογες μουσικές εκδηλώσεις που υπόσχονται να σας παρασύρουν στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών.

Πάσχα στην Πόλη: 10+1 προτάσεις με μουσικές εκδηλώσεις για να μπείτε στο πνεύμα των ημερών
Αριστούλα Ζαχαρίου

Η Μεγάλη Εβδομάδα αποτελεί μια περίοδο θρησκευτικής ευσέβειας και κατάνυξης όπου το Θείο Δράμα αναβιώνει στις συνειδήσεις όχι μόνο μέσα από λατρευτικές τελετές ή πατροπαράδοτα έθιμα και παραδόσεις αλλά, επίσης, και μέσα από την τέχνη. Οι ισχυροί συμβολισμοί που κρύβονται πίσω από το μαρτύριο του Θεανθρώπου έχουν εμπνεύσει σπουδαίους καλλιτέχνες ανά τους αιώνες, πιστούς και μη, να μοιραστούν μαζί μας, ο καθένας μέσα από την τέχνη του, ιστορίες για τη θυσία, την απώλεια, τον πόνο, την ευλάβεια, τη σωτηρία και τη λύτρωση.

Η τέχνη, λοιπόν, και κυρίως η μουσική, δηλώνει το παρόν για μια ακόμη Μεγάλη Εβδομάδα, με πολυάριθμες εκδηλώσεις στην πόλη, άρρηκτα συνδεδεμένες με το πνεύμα των ημερών. Σημαντικοί πολιτιστικοί χώροι και οργανισμοί ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό που επιθυμεί να βιώσει τα δυνατά συναισθήματα του Θείου Πάθους και να αναλογιστεί πάνω στα οικουμενικά μονοπάτια της ανθρώπινης ύπαρξης.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις με μουσικές εκδηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήστε αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα.

Το Μοιρολόι της Παναγίας: Ένας μεσαιωνικός θρήνος για το μαρτύριο του Θεανθρώπου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Διακεκριμένοι καλλιτέχνες εξερευνούν τα μονοπάτια του θείου δράματος πραγματοποιώντας ένα ατμοσφαιρικό και οικουμενικό «ταξίδι στον χρόνο» και τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο, την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου, στις 20:30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Υπό τη μουσική διεύθυνση του Σωκράτη Σινόπουλου και την καλλιτεχνική της Κατερίνας Παπαδοπούλου, ο ήχος  της τρομπέτας, του βιολοντσέλο, της λύρας και των παραδοσιακών κρουστών από όλη την υφήλιο συνενώνονται για να μας παρουσιάσουν, για πρώτη φορά ολόκληρο, το «Μοιρολόι της Παναγιάς». Έναν μεσαιωνικό θρήνο των γυναικών για το μαρτύριο του Θεανθρώπου που έχει επιβιώσει στην ελληνική λαϊκή παράδοση με αμέτρητες παραλλαγές. Το βράδυ της Κυριακής οι περισσότερες από τις παραλλαγές αυτές θα συνδυαστούν σε μια ενιαία αφηγηματική μορφή. Συμμετέχουν: Η Χορωδία Δόμνα Σαμίου, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα), η Σοφία Ευκλείδου (βιολοντσέλο) και ο Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά). Το μουσικό μέρος πλαισιώνεται οπτικά από φωτογραφικό υλικό των Κωνσταντίνου και Πέτρου Σοφικίτη.
Κυριακή 17/4, 20:30
Τιμή εισιτηρίου:8 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 12 € ● 18 €. | Σημεία Προπώλησης:210 72 82 333 και www.megaron.gr.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/

Jubeln!: Μουσικές για την Κυριακή των Βαΐων και τις ημέρες του Πάσχα στη Γερμανική Εκκλησία

Αριστερά: Fabiola Ojeda | Δεξιά: Ελένη Κεβεντσίδου

Με μελωδίες για την Κυριακή των Βαΐων και τις ημέρες του Πάσχα θα πλημμυρίσει ο λατρευτικός χώρος της Γερμανικής Εκκλησίας στην Αθήνα, το βράδυ της 17ης Απριλίου. Οι σολίστριες Fabiola Ojeda και Ελένη Κεβεντσίδου, υπό τους ήχους του πίκολο τσέλο και του εκκλησιαστικού οργάνου αντίστοιχα, θα μάς «αφηγηθούν» με το δικό τους μοναδικό μουσικό τρόπο μια συγκλονιστική «ιστορία», αυτή της νίκης της ζωής απέναντι στον θάνατο. Τη βραδιά αυτή θα ακούσουμε έργα των Μπαχ, Bernard JD Heyes, Βιντόρ και Wolfrum.
Κυριακή 17/4, 20:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ. Προπώληση: TicketServices.gr
Γερμανική Ευαγγελική Εκκλησία, Σινά 66, Αθήνα. 

1ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής της ΕΛΣ: Μια πρωτόγνωρη εμπειρία κατάνυξης με φόντο τις ομορφότερες γειτονιές της Αθήνας

Ένας μουσικός μαραθώνιος μεγάλης κλίμακας, που έχει ως στόχο να μυήσει το κοινό σε μια πρωτόγνωρη βιωματική εμπειρία κατάνυξης, διοργανώνεται από την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Υπουργείο Πολιτισμού σε 17 ιστορικά τοπόσημα της Πλάκας και του Κέντρου της Αθήνας. Το 1ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, το οποίο και θα πραγματοποιηθεί από τη Μεγάλη Δευτέρα έως τη Μεγάλη Τετάρτη, περιλαμβάνει 62 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις σύντομης διάρκειας με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών και συνόλων που θα μας παρουσιάσουν σπουδαία έργα λατρευτικής μουσικής καθώς και έργα που γράφτηκαν με αφετηρία το θρησκευτικό συναίσθημα. Μερικοί εκ των σημαντικότερων σταθμών στην εξέλιξη του δυτικού πολιτισμού «ξεδιπλώνονται» σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησίες, δρόμους και πλατείες μέσα από συναυλίες, παραστάσεις μουσικού θεάτρου και περφόρμανς που έρχονται να φωτίσουν έννοιές και συναισθήματα όπως η μετάνοια, η ευλάβεια, η λύτρωση, η εξιλέωση, αλλά και η ανάσταση.
18-20 Απριλίου 2022
Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα δείτε εδώ
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας. Δεν απαιτείται εγγραφή.

ΚΠΙΣΝ: Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ ερμηνεύει τη συγκινητική «Συμφωνία των Θλιμμένων Ασμάτων» του Χένρικ Γκορέτσκι

Ο Γιώργος Πέτρου διευθύνει την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. Φωτό: Μαρίζα Καψαμπέλη

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του καταξιωμένου αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου, μάς υποδέχονται, τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 20:30, για μια ιδιαίτερη συναυλία στο πνεύμα των ημερών. Τη βραδιά αυτή θα μας παρουσιάσουν την 3η Συμφωνία ή «Συμφωνία των Θλιμμένων Ασμάτων» του Χένρικ Γκορέτσκι. Ένα από τα σημαντικότερα έργα του 20ου αιώνα στο οποίο μουσική και λόγος μετατρέπονται σε έναν «ποιητικό χείμαρρο» συναισθημάτων, αγάπης, θλίψης, θρήνου και πίστης, τα οποία και αντικατοπτρίζουν τη συγκλονιστική πορεία από τη Σταύρωση έως την Ανάσταση. Μια πορεία που παραλληλίζεται με δύο άλλα «Θεία Δράματα», εκείνο του Ολοκαυτώματος και εκείνο μιας μητέρας που χάνει το παιδί της στον πόλεμο. Συμμετέχει η διεθνώς αναγνωρισμένη σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου. Η συναυλία θα ξεκινήσει με το λυρικό έργο του Νέστορα Ταίηλορ, «Ο δρόμος του Αρχάγγελου», ελεγεία για έγχορδα.
Μ. Δευτέρα 18/4 | 20:30
Εισιτήρια: Ζώνη Α – γενική είσοδος €20 και Ζώνη Β – γενική είσοδος €15, μειωμένο €10. | Προπώληση: ticketservices.gr
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλ: (+30) 216 8091000. Email: [email protected] | https://www.snfcc.org/

Cantate Domino: Το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής με έργα των Σούμπερτ και Τσαλαχούρη

Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών

Ένα από τα σημαντικότερα και καλλιτεχνικά πιο δραστήρια σύνολα μουσικής δωματίου στη χώρα μας, το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών, ανεβαίνει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, και με συντροφιά τη διακεκριμένη μεσόφωνο Αγγελική Καθαρίου, μας παρασύρει σε μια ευλαβική μουσική περιπλάνηση όπου ο ήχος μετουσιώνεται σε λόγο πνευματικό και οικουμενικό. Στη συναυλία «Cantante Domino», τη δεύτερη του κύκλου «Adagio – Μουσικές για τις Ημέρες του Πάσχα», θα ακούσουμε το περίφημο Κουαρτέτο εγχόρδων αρ. 14 σε ρε ελάσσονα, «Ο Θάνατος και η Κόρη» του Franz Schubert, ένα έργο που διακατέχεται από λεπτεπίλεπτη μελωδικότητα και έντονη μεταφυσική ανησυχία, καθώς και δύο έργα- το ένα σε πρώτη εκτέλεση- του αναγνωρισμένου Έλληνα συνθέτη Φίλιππου Τσαλαχούρη, το «Αινείτε τον Κύριο» για φωνή και κουαρτέτο εγχόρδων και το «Κουαρτέτο αρ. 5, Προσευχή ενώπιον του τέλους της σκέψης».
Μ. Δευτέρα 18/4 | 20:30
Εισιτήριο: €8.00 Φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+ & πολύτεκνοι. €12.00. €18.00 | Προπώληση εδώ.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/

Θέατρο Ολύμπια: Σπάνια αριστουργήματα θρησκευτικής μουσικής του Άντον Μπρούκνερ από τη Συμφωνική Ορχήστρα και την Χορωδία του Δήμου Αθηναίων

Χορωδία Δήμου Αθηναίων

Κατανυκτικές μελωδίες αναμένεται να πλημμυρίσουν το Θέατρο Ολύμπια τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 20:30. Μια συναυλία υπό τη διοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σπάνια αριστουργήματα θρησκευτικής μουσικής του Άντον Μπρούκνερ, δημιουργού μερικών εκ των πιο φιλόδοξων συνθέσεων του 19ου αιώνα, εδώ από τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για τέσσερα θρησκευτικά μοτέτα για χορωδία a capella, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Ρωμαιοκαθoλικής εκκλησιαστικής μουσικής, και το Ρέκβιεμ σε ρε ελάσσονα, μια επιβλητική και ευσύνοπτη σύνθεση που χαρακτηρίζεται για την εξαιρετική εκφραστική δεινότητα και τη λιτή της ενορχήστρωση. Σε αυτή τη βραδιά που υπόσχεται να μας γεμίσει με τη θρησκευτική ευσέβεια που χαρακτήριζε και τον ίδιο τον συνθέτη, τη μουσική διεύθυνση αναλαμβάνει ο Ελευθέριος Καλκάνης και τη διεύθυνση χορωδίας ο Σταύρος Μπερής.
Μεγάλη Δευτέρα 18/4 | 20:30
Τιμή εισιτηρίου:Θέσεις περιορισμένης ορατότητας: €5. Δ’ Ζώνη (Φοιτητικό, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών): €10. Γ’ Ζώνη: €12. Β’ Ζώνη: €15. Α’ Ζώνη: €18. Διακεκριμένη Ζώνη: €20. Προεδρικό θεωρείο: €30. | Προπώληση: ticketservices.gr
Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας», Ακαδημίας 59, Αθήνα. Τηλέφωνο:210 3642540 | https://www.opanda.gr/

«Commune: Λυγμοί Μ»: Μια συναυλία για τον πόνο και την απώλεια στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»

Τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 20:30, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», η πορεία προς την Ανάσταση και την συνεπακόλουθη ψυχική ανάταση συλλαμβάνεται και εξιστορείται μέσα από την τραγική πτυχή του πόνου της μάνας που βλέπει το παιδί της να σπαράζει πάνω στο σταυρό. Η συναυλία «Commune: Λυγμοί Μ», σε ιδέα και μουσική διεύθυνση της Μάτας Κατσούλη και της Ομάδας Libretto, θα αναγάγει και θα μετουσιώσει αυτόν τον πόνο, μέσα από εμβληματικά έργα της παράδοσης και της δυτικής μουσικής, στον μεγαλόψυχο πόνο κάθε μάνας από τη στιγμή της γέννησης και της δημιουργίας μιας νέας ζωής έως τον θρήνο και την οδύνη της απώλειας. Με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών και της Χορωδίας Corpus Animae και του ΠΟ.Κ.Ε. ΑΤΕ.Π.
Μ. Δευτέρα 18/4, 20:30
Εισιτήρια: Διακεκριμένη: 15€ (σειρές 1-4). Πλατεία: 12€ (σειρές 5-15). Εξώστης 12€. Μειωμένο: 10€ (Ανέργων, Φοιτητών, ΑμεΑ). Προπώληση: ticketservices.gr
Φιλολογικός Σύλλογος «Παρνασσός», Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0322 1917.

Της Σιωπής ο Τόπος: Γιώργος Νταλάρας και Βασιλικός ερμηνεύουν Ανδρέα Κατσιγιάννη σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο ΚΠΙΣΝ

Αριστερά: Γιώργος Νταλάρας/φωτογραφία: Yannis Margetousakis | Δεξιά: Vassilikos/φωτογραφία: Ευτυχία Βλάχου

Μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη θα λάβει χώρα τη Μεγάλη Τρίτη 19 και τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 20:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Γιώργος Νταλάρας και Vassilikos αναλαμβάνουν να ερμηνεύσουν, με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, τραγούδια και ορχηστρικά θέματα από το έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη,  «Μεγάλες Ώρες», σε μια κατανυκτική μουσική παράσταση με τίτλο «Της Σιωπής ο Τόπος»Για δύο βραδιές, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, η Ανατολή και η Δύση γεφυρώνονται μουσικά και με «συνοδοιπόρους» τον Φρίντριχ Νίτσε, τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και τον Θωμά Κορβίνη, μας «εξιστορούν» την αγωνιώδη πορεία του ανθρώπου προς το άγνωστο και τη λύτρωση. Στο πιάνο: ο Ανδρέας Κατσιγιάννης. Αφηγητής: ο Μιχάλης Σαράντης.
Μεγάλη Τρίτη 19/4 και Μεγάλη Τετάρτη 20/4 | 20:30
Εισιτήρια: Ζώνη Α – γενική είσοδος €20. Ζώνη Β – γενική είσοδος €15, μειωμένο €10. | Προπώληση: ticketservices.gr
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα. Τηλ: (+30) 216 8091000. Email: [email protected] | https://www.snfcc.org/

«Ο Ανθός της Ερήμου»: Τραγούδι ποίηση και αφήγηση γίνονται ένα σε μια ατμοσφαιρική μουσικοαφηγηματική παράσταση

Θοδωρής Κοτονιάς και Χριστίνα Μαρία Λαζάρου

Ο Θοδωρής Κοτονιάς υπόσχεται να μας παρασύρει σε μια ατμοσφαιρική εμπειρία μουσικής κατάνυξης μέσα από την μουσικοαφηγηματική παράσταση «Ο Ανθός της Ερήμου» που παρουσιάζεται τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου, στις 20:30, στον Σταυρό του Νότου Club. Με συνοδοιπόρους του την ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαρία Λαζάρου, τον ηθοποιό Στάθη Μαντζώρο και τους δεξιοτέχνες της κιθάρας Βασίλη Κετεντζόγλου και Σπύρο Καβαλλιεράτο, ο Θοδωρής Κοτονιάς επιστρατεύει «φωτισμένους δασκάλους», φιλόσοφους και ποιητές, από τον Τάσο Λειβαδίτη και τον Νίκο Καζαντζάκη έως τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Leonard Cohen, οι οποίοι με τη δύναμη και την ευαισθησία του έργου τους μίλησαν για το αγκάθινο μονοπάτι της αγάπης.
Μεγάλη Τρίτη 19/4, 20:30
Εισιτήριο: 13€. Προπώληση: viva.gr
Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος. Κρατήσεις: 210 9226975 και 210 9239031. Ε: [email protected]

Μέγαρο: Το Θείο Πάθος κορυφώνεται με τη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Ο κύκλος «Adagio – Μουσικές για τις Ημέρες του Πάσχα» του Μεγάρου Μουσικής ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 20:30, με τη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη μουσική διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη. Η κορύφωση του Θείου Πάθους περνάει μέσα από τις παθιασμένες μελωδίες των Μπραμς, Βάγκνερ και Μότσαρτ όπου η έννοια του «τραγικού» εκφράζεται διαμέσου εκρηκτικών συγκρούσεων και μεγαλειωδών χειρονομιών. Στο επίκεντρο όλων το «Ρέκβιεμ», το κύκνειο άσμα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, του ιδιοφυούς και εμβληματικού μουσικού με τη σύντομη ζωή. Σε αυτή η μελωδική διαδρομή προς το Πάσχα και την Ανάσταση συμμετέχουν οι εξέχοντες λυρικοί ερμηνευτές Σοφία Κυανίδου, Ειρήνη Καράγιαννη, Βασίλης Καβάγιας και Χριστόφορος Σταμπόγλης, καθώς και η Χορωδία της ΕΡΤ και του Δήμου Αθηναίων.
Μ. Τετάρτη 20/4, 20:30
Εισιτήριο: 9 € (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 14 € ● 22 € ● 28 € ● 36 € ● 42 € ● 50 €. Σημεία Προπώλησης:Τηλ: 210 72 82 333 και www.megaron.gr. 
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 7282000 | Email: [email protected] | https://www.megaron.gr/

PIE JESU: Μια κατανυκτική συναυλία από το Λυρικό Θέατρο της Κρήτης στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»

Το Λυρικό Θέατρο της Κρήτης έρχεται στην Αθήνα, τη Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου, για να μας παρουσιάσουν μια κατανυκτική εκδήλωση στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Λόγος, μουσική και λυρικό τραγούδι συνδυάζονται μοναδικά σε ένα πρόγραμμα με άριες από ορατόρια και θρησκευτικά έργα των Johann Sebastian Bach, George Frideric Handel, Giovanni Battista Pergolesi, Giuseppe Verdi, Antonio Vivaldi, Felix Mendelssohn, Gabriel Fauré και Andrew Lloyd Webber, με στόχο να σκιαγραφήσουν τη βασανιστική υπαρξιακή αγωνία και την πολυπόθητη λύτρωση που εμπεριέχεται στο Θείο Πάθος. Συμμετέχουν οι Άννυ Φασσέα – Σοπράνο, Μάνος Χριστοφακάκης – Βαθύφωνος. Στην αφήγηση βρίσκεται η Ζωή Καραμπέκιου και στο πιάνο ο Άγγελος Βελεγράκης.
Μεγάλη Τετάρτη 20/4, 20:30
Εισιτήριο: Από 12€. Προπώληση: viva.gr
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη», Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλ: +210 728 2778.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις