MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
27
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Riverdale: Η 7η σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα είναι και η τελευταία;

H 7η σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής επιτυχίας, «Riverdale» πρόκειται να είναι και η τελευταία σύμφωνα με το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο The CW.

Riverdale: Η 7η σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα είναι και η τελευταία
Monopoli Team

Η δημοφιλής σειρά «Riverdale», την οποία στην Ελλάδα απολαμβάνουμε μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, αναμένεται να ολοκληρωθεί με την 7η σεζόν της που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου The CW.

Το «Riverdale» αποτελεί την πιο πρόσφατη σειρά «πολλών σεζόν» του The CW η οποία φτάνει στο τέλος της, με το κανάλι να έχει προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα στο κόψιμο των τηλεοπτικών προγραμμάτων όπως «Οι Θρύλοι του Αύριο», «Δυναστεία» και «Legacies».

Βασισμένο στους χαρακτήρες των «Archie» Comics, το «Riverdale», μεταφέρθηκε στην τηλεόραση από τον Ρομπέρτο Αγκίρε-Σακάσα και αποτέλεσε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο σύμπαν των αγαπημένων κόμικς, με τους ήρωες της ομότιτλης μικρής κωμόπολης να έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα όπως οι φόνοι, τα ναρκωτικά, το σεξ.

Το καστ περιλαμβάνει τον Κ. Τζ. Άπα στον ρόλο του Archie, τη Λίλι Ράινχαρτ ως Betty, την Καμίλα Μέντες ως Βερόνικα, τον Κόουλ Σπράους ως Jughead και την Μάντελιν Πετς ως Cheryl. Ενώ ο Λουκ Πέρι συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά μέχρι τον θάνατο του το 2019.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBlack Mirror: Η σειρά του Netflix επιστρέφει με 6η σεζόν12.09.2018

«Το Riverdale» αποδείχθηκε μια τεράστια επιτυχία για το The CW από το ντεμπούτο του ήδη. Τα νούμερα τηλεθέασης βρίσκονταν σταθερά ψηλά, ενώ η δημοφιλία του εκτινάχθηκε όταν και έγινε διαθέσιμο μέσω Netflix. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει εκατό επεισόδια της σειράς.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από Cine News