Γιατί η δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά είναι μια τεράστια αποτυχία
Έχετε ακόμα ασπράδια αυγών, φυστικοβούτυρο χαμηλών λιπαρών και γάλα χωρίς λιπαρά ή γιαούρτι χωρίς λιπαρά;
Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψετε μια για πάντα την τάση της δίαιτας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.
Η συμβουλή μου είναι να τρώτε περισσότερο λίπος. Και τώρα μπορεί να σκεφτείτε: «το λίπος δεν κάνει κακό;». Λοιπόν… όχι απαραίτητα.
Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, υπήρξαν μερικές σημαντικές αναφορές που κυκλοφόρησαν που θα άλλαζαν τον τρόπο με τον οποίο θα έτρωγαν οι περισσότεροι άνθρωποι γιατί ξεκίνησε η τάση με τα χαμηλά λιπαρά, που είμαι βέβαιη ότι πολλοί από εσάς τη θυμάστε καλά (και μπορεί ακόμα να ακολουθείτε μέχρι σήμερα). Σε αυτές τις αναφορές, η μείωση των κορεσμένων λιπαρών χαρακτηρίστηκε ως η πιο σημαντική αλλαγή που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για να βελτιώσει την υγεία του, κάτι που μεταφράστηκε σε εθνική φρενίτιδα παραγωγής τροφίμων για τη δημιουργία προϊόντων διατροφής με χαμηλά λιπαρά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr