MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Γιατί η δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά είναι μια τεράστια αποτυχία

Έχετε ακόμα ασπράδια αυγών, φυστικοβούτυρο χαμηλών λιπαρών και γάλα χωρίς λιπαρά ή γιαούρτι χωρίς λιπαρά;

@unsplash
Monopoli Team

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψετε μια για πάντα την τάση της δίαιτας χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Η συμβουλή μου είναι να τρώτε περισσότερο λίπος. Και τώρα μπορεί να σκεφτείτε: «το λίπος δεν κάνει κακό;». Λοιπόν… όχι απαραίτητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔίαιτα συνδυασμού τροφών: Τι είναι και τι πρέπει να προσέχετε12.09.2018

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980, υπήρξαν μερικές σημαντικές αναφορές που κυκλοφόρησαν που θα άλλαζαν τον τρόπο με τον οποίο θα έτρωγαν οι περισσότεροι άνθρωποι γιατί ξεκίνησε η τάση με τα χαμηλά λιπαρά, που είμαι βέβαιη ότι πολλοί από εσάς τη θυμάστε καλά (και μπορεί ακόμα να ακολουθείτε μέχρι σήμερα). Σε αυτές τις αναφορές, η μείωση των κορεσμένων λιπαρών χαρακτηρίστηκε ως η πιο σημαντική αλλαγή που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για να βελτιώσει την υγεία του, κάτι που μεταφράστηκε σε εθνική φρενίτιδα παραγωγής τροφίμων για τη δημιουργία προϊόντων διατροφής με χαμηλά λιπαρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦαινόμενο yo- yo: Τι είναι και πώς να το αντιμετωπίσετε για μία επιτυχημένη διατροφή12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life