ΝΕΑ
Στα σκαριά δεύτερο ξενοδοχείο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Ώθηση στις ξενοδοχειακές επενδύσεις, έχει δώσει το τελευταίο διάστημα το φλερτ του τουρισμού με τα προ πανδημίας επίπεδα, με πλήθος ξενοδοχειακών πρότζεκτ να εγκαινιάζονται και αρκετά ακόμα να δρομολογούν την ανέγερσή τους στα επόμενα χρόνια.

Monopoli Team
21.06.2022
A
A
Μεταξύ των νέων αφίξεων της πόλης των Αθηνών μάλιστα περιλαμβάνεται κι ένα δεύτερο ξενοδοχείο στο χώρο του διεθνή αερολιμένα Αθηνών.
Για την ακρίβεια η εταιρεία του αεροδρομίου έχει ήδη δημοσιεύσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ενδιαφερόμενους για την ανάπτυξη και λειτουργία ενός δεύτερου ξενοδοχείου, που θα κατασκευαστεί στον χώρο του αεροδρομίου και θα λειτουργεί συμπληρωματικά με το πέντε αστέρων Sofitel Athens Airport, του ομίλου Μήτση.
Πώς θα είναι το ξενοδοχείοΣύμφωνα με την πρόσκληση, προβλέπεται η κατασκευή μιας δεύτερης μονάδας σε έκταση 7,5 στρεμμάτων σε απόσταση 200 μέτρων μακριά από το κεντρικό κτίριο του αεροσταθμού και δίπλα στο μετρό και τον προαστιακό σιδηροδρομικό σταθμό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAegialis Hotel & Spa: Καλοκαιρινή απόδραση στην Αμοργό με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου12.09.2018
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Έρευνα: Μόλις το 68% των Ελλήνων ευχαριστημένο με συνθήκες στέγασης
Δήμος Αθηναίων: Σύσταση Task Force για την προστασία του ιστορικού κέντρου
Πάσχα στην Ελλάδα: Ιστορίες, έθιμα και παραδόσεις σε 11 πασχαλινούς προορισμούς
Backstage Stories με τον Δημήτρη Καπουράνη (video)
Οι παραστάσεις που επιστρέφουν μετά το Πάσχα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τετάρτη 16 Απριλίου
Michael Kiwanuka: Ο πρωτοπόρος της σύγχρονης soul το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Armin Van Buuren και Boris Brejcha οι πρώτοι headliners του Primer Music Festival 2025
Πώς τα μουσεία μπορούν να συμβάλλουν στην ψυχική υγεία και ευημερία των νέων
Μ. Τρίτη: Πέντε ιστορικοί, κατανυκτικοί ναοί για να ακούσετε το Τροπάριο της Κασσιανής