ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Όλοι οι τρόποι που οι διατροφικές μας επιλογές αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου
Πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων τύπων καρκίνου.
Monopoli Team
27.07.2022
Οι ερευνητές έχουν προβλέψει ότι ο καρκίνος θα γίνει η κύρια αιτία θανάτου σε κάθε χώρα του κόσμου μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα, καθιστώντας την πρόληψη του καρκίνου κορυφαία προτεραιότητα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι το νερό με λεμόνι καλό για εμάς; Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα12.09.2018
Αν και πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ενός ατόμου, η έρευνα δείχνει ότι περιβαλλοντικές αιτίες, συμπεριλαμβανομένων τις διατροφικές επιλογές, μπορεί να επηρεάσουν τον κίνδυνο καρκίνου.
Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Λαμπρόπουλος
Dreams, Fame and the Savage: Έκθεση των Kalup Linzy και James Franco στην γκαλερί The Breeder
Περιμέναμε 10 χρόνια τον «Λυκάνθρωπο» – αλλά άξιζε τον κόπο
Όταν έκλαψε ο Νίτσε, σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και Νίκου Χατζόπουλου στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Η Ποιητική της Ευαλωτότητας: Η εικαστικός Penny Siopis σε μια συζήτηση με την Κατερίνα Γρέγου στο ΕΜΣΤ
Η πόλη ή πώς να κοιμηθείτε ήσυχα, του Παναγιώτη Γκιζώτη στο Θέατρο 104
Ερωτικό Μανιφέστο, του Ιωάννη Μακρόπουλου στο Θέατρο Φούρνος
Υπόστεγο: Νέο single της Νατάσσας Μποφίλιου από το Κάτι Καίγεται
Brown Hotels Greece: Διπλή υποψηφιότητα στα βραβεία World’s Best Awards 2025 του Travel + Leisure
Ελληνικός Κόσμος: Οι Απόκριες “πρωταγωνιστούν” στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Φεβρουαρίου