ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Όλοι οι τρόποι που οι διατροφικές μας επιλογές αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου
Πολλοί παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων τύπων καρκίνου.

Monopoli Team
27.07.2022
Οι ερευνητές έχουν προβλέψει ότι ο καρκίνος θα γίνει η κύρια αιτία θανάτου σε κάθε χώρα του κόσμου μέχρι το τέλος αυτού του αιώνα, καθιστώντας την πρόληψη του καρκίνου κορυφαία προτεραιότητα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕίναι το νερό με λεμόνι καλό για εμάς; Η απάντηση στο αιώνιο ερώτημα12.09.2018
Αν και πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου ενός ατόμου, η έρευνα δείχνει ότι περιβαλλοντικές αιτίες, συμπεριλαμβανομένων τις διατροφικές επιλογές, μπορεί να επηρεάσουν τον κίνδυνο καρκίνου.
Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
O Θοδωρής Αθερίδης μας καλεί να αναζητήσουμε τον δικό μας «Λόγο ύπαρξης»
Πολύκαρπος Πολυκάρπου: Το Θέατρο Νέας Ιωνίας απόπνεε την αίσθηση του καινούργιου
(Early) Pancake Day: Δοκιμάσαμε τα πιο νόστιμα pancakes – και τα προτείνουμε
Life and Other Problems: Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή, τον θάνατο και ό,τι ενδιάμεσο υπάρχει
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: 5 ταινίες που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην TV
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 22 & 23 Φεβρουαρίου 2025
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην πόλη αυτό το ΣΚ;
Η διόρθωση ΙΙ: Το έργο του βραβευμένου χορευτή-χορογράφου Κωνσταντίνου Παπανικολάου στο Vetrinas5
Ίδρυμα Γουλανδρή: Η τέχνη συναντά την ενσυνειδητότητα του τάι τσι τσουάν σε νέα βιωματική δράση