ΝΕΑ
Lord of the Rings: Στον «αέρα» το τελευταίο trailer πριν από την πρεμιέρα του «The Rings of Power»
Η πανάκριβη και πολυαναμενόμενη παραγωγή «The Lord of the Rings: The Rings of Power» (Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Τα δαχτυλίδια της Εξουσίας) ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 μέσα από την πλατφόρμα του Amazon Prime.

Πηγή: Amazon Studios
Monopoli Team
29.08.2022
A
A
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «The Lord of the Rings: The Rings of Power» που θα προβληθεί στις 2 Σεπτεμβρίου στην υπηρεσία Amazon Prime Video και η προσμονή του κοινού έχει χτυπήσει κόκκινο. Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της σειράς, η Amazon αποφάσισε να δημοσιεύσει ακόμη ένα τελευταίο trailer.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Rings of Power: Πρώτο τρέιλερ και φωτογραφίες της πολυαναμενόμενης σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»12.09.2018
Σε αυτό βλέπουμε την Galadriel σε νεαρή ηλικία να τραβά το σπαθί από το πτώμα του αδερφού της, να φορά πανοπλία και να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Sauron και τον στρατό του που απειλούν να καταστρέψουν την ζωή στη Μέση Γη, αφυπνίζοντας παράλληλα όλες τις φυλές για το επικείμενο κακό.
Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Michael Kiwanuka: Ο πρωτοπόρος της σύγχρονης soul το καλοκαίρι στο Ηρώδειο
Armin Van Buuren και Boris Brejcha οι πρώτοι headliners του Primer Music Festival 2025
Πώς τα μουσεία μπορούν να συμβάλλουν στην ψυχική υγεία και ευημερία των νέων
Μ. Τρίτη: Πέντε ιστορικοί, κατανυκτικοί ναοί για να ακούσετε το Τροπάριο της Κασσιανής
Γράμμα στον Πατέρα, του Φραντς Κάφκα από την ομάδα Αbnormal στο H.ug
Mondus Vivendi ή Πώς να ζήσουμε, του Αντώνη Διαμαντή στο Θέατρο Ρεκτιφιέ
Ιδέες και περιστατικά: Αναδρομική έκθεση του Μπάμπη Ρετζεπόπουλου στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
«Για λόγους δημόσιας τάξης», απαγορεύονται οι συναυλίες στα Εξάρχεια
Η Σκύλα, του Georges de la Fouchardiere στο Θέατρο Αλκμήνη
Η κίτρινη ταπετσαρία, της Σάρλοτ Πέρκινς Γκίλμαν στο Θέατρο Αλκμήνη