ΝΕΑ
Ψηλά απ’ τη Γέφυρα: Ο Γιώργος Νανούρης σκηνοθετεί τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στο έργο του Άρθουρ Μίλερ
Ο Γιώργος Νανούρης μετά τον «Γυάλινο Κόσμο», καταπιάνεται πάλι με το Αμερικάνικο θέατρο και σκηνοθετεί, στο Θέατρο Βεάκη, το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα».

Monopoli Team
31.08.2022
A
A
Ο Γιώργος Νανούρης μετά τον «Γυάλινο Κόσμο», καταπιάνεται πάλι με το Αμερικάνικο θέατρο και σκηνοθετεί στο Θέατρο Βεάκη το αριστούργημα του Άρθουρ Μίλερ «Ψηλά απ’ τη Γέφυρα» με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έντι Καρμπόνε, του τραγικού αυτού ήρωα, που το ανομολόγητο πάθος του για την νεαρή ανηψιά της γυναίκας του, πυροδοτεί μια συγκλονιστική εσωτερική σύγκρουση, η οποία τον οδηγεί στην αυτοκαταστροφή του.
Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία των δυο καλλιτεχνών που πρωτοέπαιξαν μαζί χρόνια πριν, στο Θεσσαλικό θέατρο και συναντήθηκαν ξανά στην περσινή πετυχημένη «Ιφιγένεια η εν Ταύροις» στην Επίδαυρο.
Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μεγάλη Μαγεία: Ξεκίνησε η προπώληση για τη νέα θεατρική παράσταση του Βασίλη Παπαβασιλείου12.09.2018
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Oxygen: Έκθεση των Sober5083R και SIMEK στη ΔΛ Gallery
O Apon επανέρχεται με το νέο του viral single «Καθρέφτης»
COSMOTE TV: Πρεμιέρα για τη σειρά «MobLand»
Adolescence: Τι αποκαλύπτουν οι σκηνές με την ψυχολόγο
H βραβευμένη με Grammy Arooj Aftab στο WOW – Women of the World Athens
Ο δήμος Αθηναίων βραβεύει τα πιο πράσινα μπαλκόνια, ταράτσες και αυλές
Θέατρο Πορεία: Λουκία Μιχαλοπούλου και Δημήτρης Τάρλοου διαβάζουν Μαρίνα Καραγάτση και Παπαδιαμάντη για καλό σκοπό
Ον Off Studio: Το πρόγραμμα μουσικών παραστάσεων του Απριλίου
Η Breitling παρουσιάζει το νέο Navitimer με ένα εντυπωσιακό καντράν
Λαμπρά Παράσιτα, του Philip Ridley στο ΠΛΥΦΑ