Θέατρο του Νέου Κόσμου: Φιλόδοξο πρόγραμμα και προσφορές στην προπώληση
Με 15 παραγωγές στις τρεις αίθουσές του και παρουσία στο Θέατρο Τζένη Καρέζη, το Θέατρο του Νέου Κόσμου ξεκινά δυναμικά τη νέα θεατρική σεζόν, προσφέροντας στο θεατρόφιλο κοινό τη δυνατότητα να προμηθευτεί early bird εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις σε προνομιακή τιμή.
Το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσιάζει την περίοδο 2022-2023 ένα ρεπερτόριο ιδιαίτερα πλούσιο, με παραγωγές, συμπαραγωγές και συνεργασίες, που θα βρουν στέγη όχι μόνο στη σταθερή του έδρα (Αντισθένους 7), αλλά και στο Θέατρο Τζένη Καρέζη.
Προσφορά προπώλησηςΛίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, το Θέατρο του Νέου Κόσμου δίνει και φέτος τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό να προμηθευτεί εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του στη μοναδική τιμή των 9€! Η προσφορά ισχύει για αγορές εισιτηρίων που θα γίνουν στο διάστημα 13-25 Σεπτεμβρίου και αφορά όλες τις παραγωγές που εντάσσονται στο φετινό του ρεπερτόριο.
Με αισιοδοξία και ρίσκο«Ξεκινάμε με αισιοδοξία σε πείσμα των καιρών” επισημαίνει ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος στο εισαγωγικό σημείωμα που συνοδεύει το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Ο σκηνοθέτης που υπογράφει την παράσταση “Μια άλλη Θήβα” του Σέρχιο Μπλάνκο η οποία ανοίγει την Κεντρική Σκηνή του ΘΝΚ στις 20 Οκτωβρίου, αναφέρει επίσης: “Συνεχίζουμε με τον τρόπο που μας έχει γνωρίσει και μας έχει εμπιστευτεί το κοινό, ανοιχτοί στο καινούριο. Παλαιότεροι και νεότεροι, σε αέναη αλληλεπίδραση, κρατώντας αυτό το χώρο καλλιτεχνικά ζωντανό. Με έμφαση σε σύγχρονα έργα, ελληνικά και ξένα και με κριτήριο τα πρόσωπα: τους σκηνοθέτες και τη ματιά τους και φυσικά τους συνεργάτες τους. Με ρίσκο. Αλλά χωρίς ρίσκο δε γίνεται τίποτα, ούτε στη ζωή ούτε στην τέχνη».
Ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος σκηνοθετεί ακόμα το έργο “Το Μάγουλο της Παναγιάς” του Παντελή Μπουκάλα που θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο, ενώ λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν, στις 20 Απριλίου, θα παρουσιάσει και την “Ανατολή” της Έλλης Παπαδημητρίου, με το οποίο συμμετείχε το καλοκαίρι στο πρόγραμμα “Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός”.
Οι τρεις σκηνές του ΘΝΚ θα φιλοξενήσουν έργα που υπογράφουν καταξιωμένοι σκηνοθέτες όπως οι Κωνσταντίνος Ρήγος, Σοφία Μαραθάκη, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Βασίλης Κατσικονούρης, Ερρίκος Λίτσης αλλά και εκπρόσωποι της νέας γενιάς όπως οι: Δημήτρης Αγιοπετρίτης – Μπογδάνος, Παύλος Ιορδανόπουλος, Violet Louise, Τζωρτζίνα Λιώση, Νάνσυ Μπούκλη, ενώ στο Θέατρο τζένη Καρέζη θα δούμε το νέο έργο του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου με τίτλο “Κωλόκαιρος” σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη, το οποίο θα παιζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 24 Οκτωβρίου.
Επίσης από τις 3 Οκτωβρίου επιστρέφει για λίγους μήνες στον Κάτω Χώρο η επιτυχημένη κωμωδία του Ρομπέρτο Ατάιντε “Μπαίνει η Δεσποινίς Μαργαρίτα” με τον Πάνο Παπαδόπουλο σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παπαγεωργίου.
Τέλος, η Σοφία Πάσχου και η Ομάδα Patari Project αναλαμβάνουν την “παιδική σκηνή” του ΘΝΚ με τη νέα τους δουλειά «Οι 5 του Αιγαίου» που θα παρουσιάζεται από τις 2 Οκτωβρίου κάθε Κυριακή στις 15.00 και τις καθημερινές για σχολεία.
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Η νέα σεζόν ξεκινά με το έργο του Γαλλο-ουρουγουανού συγγραφέα Σέρχιο Μπλάνκο, «Μια άλλη Θήβα», σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου. Ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα στην ιστορία του ανθρώπου, η πατροκτονία, είναι στον πυρήνα του έργου που μιλά για το έγκλημα, την τιμωρία, την αγάπη και τα όρια της δικαιοσύνης. Παίζουν οι ηθοποιοί: Θάνος Λέκκας και Δημήτρης Καπουράνης.
Πρεμιέρα: 20 Οκτωβρίου – Κεντρική Σκηνή
Σκηνοθεσία: Σοφία Μαραθάκη
Το έργο «Με νύχια και με δόντια» του Θόρντον Ουάιλντερ, εμπνευσμένο από την «Aγρύπνια των Φίννεγκαν» του Τζέιμς Τζόυς, είναι μια παράδοξη ιστορία του ανθρώπινου είδους και μια αλληγορική ανάγνωση για το τέλος του κόσμου και της Ιστορίας.
Η Σοφία Μαραθάκη, με όχημα τη νέα μετάφραση του Αλέξη Καλοφωλιά, που έγινε ειδικά για την παράσταση, επιχειρεί να μεταφέρει εκ νέου στη σκηνή το θεατρικό σύμπαν του Θόρντον Ουάιλντερ. Με την ομάδα θεάτρου ΑΤΟΝΑλ —που ερευνούν και δοκιμάζουν τις διαφορετικές φόρμες, τον ρυθμό, το γκροτέσκο, τους αφηγηματικούς κώδικες— ανεβάζουν το έργο αυτό σε μια χρονική περίοδο όπου δεν μπορεί παρά να νοηθεί ως οριακή για την ανθρωπότητα, μέσα από τις συνεχείς κρίσεις που καλείται ν’ αντιμετωπίσει σε σημαντικούς τομείς όπως η οικονομία, το περιβάλλον, οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες διαβίωσης και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Πρεμιέρα: 11 Νοεμβρίου- Κεντρική Σκηνή
Σκηνοθεσία Δημήτρης Αγιοπετρίτης-Μπογδάνος
Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία φιλίας που επαναδιαπραγματεύεται το «μαζί», το έργο «Μπιλ και Λου» ανεβαίνει με τη σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Αγιοπετρίτη-Μπογδάνου. Μετά από δύο sold-out χρονιές στο Skrow Theater, η παράσταση με τους Στέλιο Ιακωβίδη, Βασίλη Μαυρογεωργίου και Λυδία Τζανουδάκη, επιστρέφει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου για να αφηγηθεί ξανά τη ιστορία για τη σχέση δύο μοναχικών αγνώστων, που ζουν σε «καραντίνα» από την αγάπη, και που εντελώς απροσδόκητα καταφέρνουν και χτίζουν μια αδιάρρηκτη εικοσαετή φιλία, ανταλλάσσοντας τους κόσμους τους, τις αγωνίες, τα όνειρα και τις σοκολατένιες «παρηγοριές» τους, δι’ αλληλογραφίας.
Ένα μαύρο παραμύθι, άλλοτε ανάλαφρο κι ελπιδοφόρο κι άλλοτε σκληρό και πνιγηρό, που βλέπει με κατανόηση και ζεστασιά τις παραφωνίες της ζωής, καθώς οι βασανισμένοι χαρακτήρες βρίσκουν διέξοδο για ουσιαστική ανθρώπινη επαφή και τελικά νόημα ύπαρξης, απελευθέρωση και λύτρωση.
Πρεμιέρα: 5 Δεκεμβρίου- Κεντρική Σκηνή
Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Μια ολοκαίνουρια, πρωτότυπη παράσταση πάνω στον έρωτα και τα όνειρα που στοίχειωσαν τις τρεις γενιές που αυτή τη στιγμή κρατούν στα χέρια τους τον πλανήτη: τη Gen X, τους Millenials και τη Gen Z, ανεβάζει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το Θέατρο του Νέου Κόσμου.
Το «Butterflies in my stomach: Gen-L» μιλά για έρωτες, αγάπες, διαψεύσεις, απορρίψεις, θλίψη και κατάθλιψη, απώλειες, εθιστικές ουσίες, ψυχεδελικά ταξίδια και πολλά άλλα, τα οποία παρελαύνουν μπροστά μας μέσα από αποσπάσματα έργων που στιγμάτισαν τις γενιές αυτές, από θεωρητικά κείμενα και επιστημονικά δεδομένα, από τραγούδια και από προσωπικές εξομολογήσεις και αγωνίες των ηθοποιών της παράστασης. Μουσική, θέατρο και χορός μπλέκονται με μοναδικό τρόπο σε ένα devised pop θέαμα που φέρει τη σφραγίδα του πολυμήχανου καλλιτέχνη και μετρ στο είδος, Κωνσταντίνου Ρήγου.
Πρεμιέρα: 15 Φεβρουαρίου- Κεντρική Σκηνή
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μαυρογεωργίου
Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου σκηνοθετεί τον κωμικό μονόλογο «Σίρλεϊ Βάλενταϊν» και η Ελένη Ουζουνίδου αφηγείται το «πριν» και το «μετά» στη ζωή μιας γυναίκας, που αφήνει πίσω την ανιαρή καθημερινότητα και να αρχίζει να ζει πραγματικά.
Το έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Γουίλλι Ράσελ πραγματεύεται τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και στον γάμο, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να βρουν την ταυτότητα τους και να αψηφίσουν το κατεστημένο, κυνηγώντας τα όνειρά τους. Η σκηνοθετική ματιά του Βασίλη Μαυρογεωργίου έρχεται να ισορροπήσει ανάμεσα στον ρεαλισμό και την ανακάλυψη ενός βαθύτερου σουρεαλισμου που χαρακτηρίζει τις εσωτερικές ζωές των ανθρώπων.
Πρεμιέρα: 10 Μαρτίου- Κεντρική Σκηνή
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
25 χρόνια μετά τον Κοινό Λόγο – την εναρκτήρια παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου το 1997 – ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος «συναντά» ξανά την Έλλη Παπαδημητρίου και παρουσιάζει την παράσταση «Ανατολή», που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι στο πλαίσιο των εκλδηλώσεων «Όλη η Ελλάδα Ένας πολιτισμός».
Στο επίκεντρο του έργου, η Μικρασιατική εκστρατεία και καταστροφή των 1918-22. Νίκες και πανωλεθρίες, αιτίες και συνέπειες. Ο άνθρωπος και τα πάθη του. Το θανατικό κι ο ξεριζωμός, η θέληση για ζωή κι ο αγώνας, των γυναικών κυρίως, να στεριώσουν στην καινούρια πατρίδα, ο πόνος πλάι πλάι με την πίστη στη ζωή.
Πρεμιέρα: 20 Απριλίου – Κεντρική Σκηνή
Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου
Οι Patari Project παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά «Οι 5 του Αιγαίου», μια παράσταση-ταξίδι με οδηγό τις ιστορίες και τους μύθους που έχουν συνδεθεί με το γνωστό μας πέλαγος, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Πάσχου. Πέντε ηθοποιοί ανεβαίνουν στην πλατφόρμα-βάρκα και σαλπάρουν για την ανοιχτή θάλασσα. Στην παράσταση οι περιπέτειες διαδέχονται η μία την άλλη, σαν το παιχνίδισμα που κάνει το κύμα με το μελτέμι. Πλάσματα, θεοί, ήρωες και ναύτες συναντιούνται στην ανοιχτή θάλασσα και ξετυλίγουν τις ιστορίες τους.
Μια διασκεδαστική και συγκινητική παράσταση, βασισμένη στην τεχνική της πλατφόρμας, σήμα κατατεθέν της ομάδας: Η επιλογή ενός μικρού σκηνικού χώρου που λειτουργεί ως περιορισμός, στην πραγματικότητα πυροδοτεί τη δημιουργικότητα. Η δομική δυσκολία απελευθερώνει τη φαντασία και το εμπόδιο μετατρέπεται σε πηγή έμπνευσης.
Πρεμιέρα: 2 Οκτωβρίου – Κεντρική Σκηνή
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσικονούρης & Ερρίκος Λίτσης
Ο Βασίλης Κατσικονούρης και ο Ερρίκος Λίτσης σκηνοθετούν μαζί τον «Μάκη» – το μονολογικό έργο του πρώτου. Σε ένα οδοιπορικό — εντός ενός δωματίου — ένας παππούς μονολογεί παρέα με τον σιωπηλό κάτοικο μιας γυάλας, ένα χρυσόψαρο. Οι λέξεις ακολουθούν η μία την άλλη πυρετωδώς, σπάζοντας ειρωνικά και απείθαρχα τη σιωπή του θερινού σκηνικού. Ένα τάνγκο μοναχικό, ένας άνδρας νέος και γέρος ταυτόχρονα, στην άκρη του σκαλοπατιού, ταλαντεύεται δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του. Δίπλα του ο σιωπηλός ακροατής γίνεται μάρτυρας σε έναν υπαρξιακό μονόλογο μιας βαθύτερης μάχης: Μια ύστατη προσπάθεια να ξορκίσει την ανελέητη πορεία της ύπαρξης.
Βαθιά σαρκαζόμενος και ορμητικός, ένας ηλικιωμένος άνθρωπος που ρίχνει μια ματιά στη βαλίτσα της ζωής του μην θέλοντας —αλλά και μην μπορώντας πια— να αλλάξει τίποτα. Τα πιστεύω του και η ηθική του, η ιδεολογία του, οι σχέσεις του και η κρυμμένη του τρυφερότητα, ο ρόλος του ως πατέρας, τα όνειρά του, η ευαίσθητη αλλά και σκληρή ματιά του, ευάλωτος και άτρωτος την ίδια στιγμή, γελοίος ως ανικανοποίητος, ανώριμος και ταυτόχρονα αθώος.
Πρεμιέρα: 7 Οκτωβρίου – Δώμα
Σκηνοθεσία: Παύλος Ιορδανόπουλος
Γραμμένο το 1947, από τον επιζήσαντα του Άουσβιτς, Πρίμο Λεβί, το «Εάν αυτό είναι ο άνθρωπος», θεωρείται από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και μία από τις πλέον συγκλονιστικές μαρτυρίες των καιρών μας. Ο ίδιος ο τίτλος του βιβλίου απηχεί ένα μήνυμα επίκαιρο κι ακέραιο: δυστυχώς ο φασισμός δεν έχει εκλείψει στην εποχή μας, καθιστώντας το κείμενο ανησυχητικά ζωντανό. Κι επειδή η αφήγηση υπερβαίνει το πλαίσιο του φασισμού και του πολέμου και εμβαθύνει στον ίδιο τον άνθρωπο, αναλύοντας τη σχέση του με τον εαυτό του αλλά και τη συνύπαρξή του με τους άλλους, λειτουργεί τελικά ως μια βιοψία για τη φύση του ανθρώπου και το πώς έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.
Η παράσταση επιχειρεί να παρουσιάσει στο κοινό το συλλογικό βίωμα των ανθρώπων μέσα από τα μάτια του Πρίμο Λέβι. Ρίχνει φως στα «ανείπωτα» της ιστορίας. Στον πάτο της ανθρώπινης ύπαρξης. Στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Θα το δούμε σε σκηνοθεσία του Παύλου Ιορδανόπουλου.
Πρεμιέρα: 5 Δεκεμβρίου – Δώμα
Σκηνοθεσία: Τζωρτζίνα Λιώση, Νάνσυ Μπούκλη
Η Τζωρτζίνα Λιώση και η Νάνσυ Μπούκλη σκηνοθετούν το ιδιότυπο έργο του Ευθύμη Φιλίππου, «Κάποιος μιλάει μόνος του κρατώντας ένα ποτήρι γάλα» και ταυτόχρονα γίνονται οι ίδιες οι ηρωίδες του που μονολογούν συζητώντας, ενώ κάθονται σε ένα ζαχαροπλαστείο, σε απροσδιόριστο χρόνο, κάπου στην Αθήνα.
Πρεμιέρα: 6 Φεβρουαρίου – Δώμα
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο θρασύς, εμβληματικός καλλιτέχνης της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας, ο Άντι Γουόρχολ, με την αδιαμφισβήτητη επιδραστικότητα, τα πλέον αναγνωρίσιμα, αναπαραγμένα έργα, τα διαχρονικά αποφθέγματα και τις αναρίθμητες συνεντεύξεις, ξεδιπλώνεται, έναν αιώνα σχεδόν μετά τη γέννησή του, σ’ ένα βιογραφικό θεατρικό κείμενο του Δημήτρη Αγιοπετρίτη-Μπογδάνου, που γράφτηκε για το Central Saint Martins του Λονδίνου το 2010 όπου και πρωτοανέβηκε.
Ο εκκεντρικός βασιλιάς της pop art ανεβαίνει στη σκηνή για να αποδείξει ότι η αξία ενός Γουόρχολ είναι αυταπόδεικτη. Ο άνθρωπος που κατανόησε βαθύτερα από τον καθένα τη μεταπολεμική Αμερική κι άνοιξε τον δρόμο για τον εκάστοτε μοντέρνο δημιουργό, ενσαρκώνεται από τον Μιλτιάδη Φιορέντζη, μέσω ενός πρωτότυπου ακροβατικού τετ-α-τετ με τη συνείδηση του Άντυ, τα πάθη, τις εμμονές, τα όνειρα αλλά και τις ματαιώσεις ενός τραυματικού παρελθόντος. Ένα βιωματικό κολάζ από θραύσματα που αντλήθηκαν μέσα από τα ημερολόγια, τις συνεντεύξεις του και άλλες πηγές με αξιοσημείωτες καταγραφές.
Πρεμιέρα: 24 Φεβρουαρίου-Δώμα
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαγεωργίου
Μετά τα συνεχόμενα sold out της προηγούμενης σεζόν, το έργο σταθμός του Ρ. Ατάιντε, σε μια σύγχρονη διασκευή —σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου— για τρεις άνδρες και ζωντανή μουσική επί σκηνής, επιστρέφει στο θέατρο του Νέου Κόσμου για λίγες παραστάσεις. Τον κεντρικό ρόλο της περίφημης ηρωίδας του Ατάιντε αναλαμβάνει στη νέα εκδοχή της παράστασης ξανά ο Πάνος Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας έτσι με τον Γιώργο Παπαγεωργίου τη δημιουργική τους συνεργασία που ξεκίνησε με τον Επιθεωρητή του Ν. Γκόγκολ.
Πρεμιέρα: 3 Οκτωβρίου-Κάτω Χώρος
«Το Ημερολόγιο ενός σκύλου» από τη Violet Louise, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο το 2020 ως αυτόνομη ψηφιακή αφήγηση, παρουσιάζεται αυτή τη φορά ζωντανά στο Θέατρο του Νέου Κόσμου για λίγες παραστάσεις.
Μια γυναίκα ζει μόνη στην Αθήνα, αναζητώντας καθημερινά στο διαδίκτυο ίχνη του σκύλου της που έφυγε από τη ζωή. Μέσα από τις μηχανές αναζήτησης, ανακαλύπτει εικόνες από μέρη που ταξίδεψε, βίντεο, μουσική, φωτογραφίες και δημιουργεί το ψηφιακό της ημερολόγιο. Ένα ημερολόγιο που καταγράφει προσωπικές στιγμές καθώς και σημαντικά πολιτικά και κοινωνικά στιγμιότυπα της ελληνικής πραγματικότητας από τους Ολυμπιακούς του 2004 μέχρι και σήμερα. Στήνει έναν μηχανισμό εικόνας και ήχου που αναπαράγει μνήμες και συναισθήματα και αφηγείται τις ιστορίες της. Μέσα από αναδρομές στο παρελθόν, επανεφευρίσκει το παρόν και χαράζει το δρόμο της προς την ενηλικίωση.
Πρεμιέρα: 14 Οκτωβρίου – Κάτω Χώρος
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος
Ο Παντελής Μπουκάλας διασκεύασε τη θεατρικής μορφής αυτοβιογραφική εικασία του (Το μάγουλο της Παναγίας, εκδόσεις Άγρα) ειδικά για την παράσταση του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, για δύο ηθοποιούς, που θα ερμηνεύσουν τους ρόλους του Καραϊσκάκη και της συντρόφου του στη ζωή και στα όπλα, της Μαριώς που τη λέγαν και Ζαφείρη.
Η παράσταση, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, πραγματεύεται τη ζωή και τη θρυλική προσωπικότητα του Γεώργιου Καραϊσκάκη, ενώ μέσω αυτής ξετυλίγονται τα γεγονότα της ιστορίας του Αγώνα του 1821.
Πρεμιέρα: 15 Φεβρουαρίου – Κάτω Χώρος
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Ο Αντώνης Τσιοτσιόπουλος και ο Γιώργος Παλούμπης συνυπογράφουν το έργο αυτό, που θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του δεύτερου. Ο «Κωλόκαιρος» διαδραματίζεται σε ένα παρακμιακό νυχτερινό κέντρο της Ελευσίνας και αποτυπώνει μια λαϊκή όσο και περιθωριακή ελληνική πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό έργο, στο οποίο δεν υπάρχουν όρια μεταξύ κωμωδίας και δράματος, ένα έργο που βλέπει την πραγματικότητα όπως είναι: με όλη την τραγικότητα και τη γελοιότητά της. Η γλώσσα είναι σκληρή όπως και τα γεγονότα, τα οποία κορυφώνονται σταδιακά μέσα από το σασπένς και το χιούμορ.
Ο «κωλόκαιρος» στο έργο, κυριολεκτικός και μεταφορικός, δημιουργεί ένα σφιχτό κλοιό σε χαρακτήρες οικείους και αναγνωρίσιμους, προκειμένου ο θεατής να ταυτιστεί και να μπει στο ταξίδι τους, να διασκεδάσει και να κουβαλήσει τελικά τα συμπεράσματα και τα ερωτηματικά του. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Στάθης Σταμουλακάτος, Θάνος Αλεξίου, Βασιλική Διαλυνά, Στέλιος Δημόπουλος και Αντώνης Τσιοτσιόπουλος.
Πρεμιέρα: 24 Οκτωβρίου – Θέατρο Τζένη Καρέζη
Εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις προπωλούνται:
https://www.viva.gr/tickets/theater/nkt-22-23/
www.facebook.com/theatroneoukosmou