ΣΥΝΤΑΓΗ
Coconut cake από τη food blogger Nikis food
Η πιο τέλεια επιλογή σε κέικ για να συνοδεύσουμε μ’ ένα ζεστό, αρωματικό τσάι!

Monopoli Team
23.09.2022
A
A
Υλικά:
Εκτέλεση:
- 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 150 γρ βούτυρο (λιωμένο σε ένα κατσαρολάκι)
- 180 γρ ζάχαρη λευκή
- 150 ml κρέμα καρύδας
- 2 αυγά
- 20 γρ τριμμένο ινδοκάρυδο
- 1 βανίλια
- κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 2 κ.σ κρέμα καρύδας

- Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατεψουν.
- Συνεχίζουμε με το βούτυρο.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα στην οποία πρώτα έχουμε περάσει με βουτυρο και αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά στις αντιστάσεις.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να ενωθούν.
- Αφού κρυώσει και μόνο γλασαρουμε το κέικ μας.
- Σερβίρουμε με ζεστό αρωματικό τσάι!
?Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Βρείτε περισσότερες συνταγές της Nikis Food εδώ.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φαντάσματα: Ένα αφιέρωμα στον Αόρατο Κόσμο του Ελληνικού Κινηματογράφου
«Ω γλυκύ μου έαρ» ερμήνευσε η Γλυκερία και μάγεψε το Παλλάς
Πάσχα στην Αθήνα; 5 εστιατόρια για να “αποδράσεις” ακόμα κι αν είσαι στην πόλη
Ώρα για binge-watching: 5 νέες σειρές που αξίζει να δεις
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα στην τηλεόραση
Το πασχαλινό σοκολατένιο αυγό και η ιστορία του
Πασχαλινό αρνί: Συνταγές για την καλύτερη μαρινάδα από 4 κορυφαίους chef
Πάσχα στην πόλη: 5 εκκλησίες της Αθήνας με κατανυκτική ατμόσφαιρα για τον Επιτάφιο και την Ανάσταση
Τα πιο όμορφα σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πού θα τα βρεις
Τι μας συμβουλεύει για το πασχαλινό τραπέζι ο καθηγητής Καρδιολογίας