MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Coconut cake από τη food blogger Nikis food

Η πιο τέλεια επιλογή σε κέικ για να συνοδεύσουμε μ’ ένα ζεστό, αρωματικό τσάι!

Monopoli Team

Υλικά:
  • 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει
  • 150 γρ βούτυρο (λιωμένο σε ένα κατσαρολάκι)
  • 180 γρ ζάχαρη λευκή
  • 150 ml κρέμα καρύδας
  • 2 αυγά
  • 20 γρ τριμμένο ινδοκάρυδο
  • 1 βανίλια
  • κ.γ μπέικιν πάουντερ

Γλάσο:
  • 1 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 2 κ.σ κρέμα καρύδας

Εκτέλεση:
  1. Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατεψουν.
  2. Συνεχίζουμε με το βούτυρο.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά.
  4. Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα στην οποία πρώτα έχουμε περάσει με βουτυρο και αλεύρι.
  5. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά στις αντιστάσεις.
  6. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να ενωθούν.
  7. Αφού κρυώσει και μόνο γλασαρουμε το κέικ μας.
  8. Σερβίρουμε με ζεστό αρωματικό τσάι!

?Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

Βρείτε περισσότερες συνταγές της Nikis Food εδώ.

Περισσότερα από Συνταγές