ΣΥΝΤΑΓΗ
Coconut cake από τη food blogger Nikis food
Η πιο τέλεια επιλογή σε κέικ για να συνοδεύσουμε μ’ ένα ζεστό, αρωματικό τσάι!
Monopoli Team
23.09.2022
Υλικά:
- 200 γρ αλεύρι που φουσκώνει
- 150 γρ βούτυρο (λιωμένο σε ένα κατσαρολάκι)
- 180 γρ ζάχαρη λευκή
- 150 ml κρέμα καρύδας
- 2 αυγά
- 20 γρ τριμμένο ινδοκάρυδο
- 1 βανίλια
- κ.γ μπέικιν πάουντερ
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 2 κ.σ κρέμα καρύδας
- Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατεψουν.
- Συνεχίζουμε με το βούτυρο.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά.
- Τοποθετούμε το μείγμα σε μια φόρμα στην οποία πρώτα έχουμε περάσει με βουτυρο και αλεύρι.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά στις αντιστάσεις.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την ζάχαρη και την κρέμα καρύδας μέχρι να ενωθούν.
- Αφού κρυώσει και μόνο γλασαρουμε το κέικ μας.
- Σερβίρουμε με ζεστό αρωματικό τσάι!
?Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!
Βρείτε περισσότερες συνταγές της Nikis Food εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #146: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
8+1 χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Αττική για τις πιο παραμυθένιες βόλτες με όλη την οικογένεια
Πού θα βρούμε τα πιο νόστιμα χριστουγεννιάτικα γλυκά για φέτος;
Τα καλύτερα πάρτι της πόλης για να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα όπως πρέπει
Home Cinema: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 21-22 Δεκεμβρίου 2024
Free City: Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, πάρτι, DJ Sets – Τι κάνουμε δωρεάν αυτό το ΣΚ (21-22/12)
Minimal look: Εμφανίσεις που μας δίνουν το απόλυτο inspo για τις γιορτές
1,2,3: Η Semeli Tagara αποχαιρετά το 2024 με νέο single και βίντεο κλιπ