ΣΥΝΤΑΓΗ
Σοκολατένιο ρυζόγαλο με γάλα καρύδας (vegan) από τη food blogger Nikis food
Αυτό το λαχταριστό ρυζόγαλο με μόλις 4 υλικά θα το λατρέψετε όλοι – vegan ή μη!
Monopoli Team
16.10.2022
Υλικά:
- 500 γρ. γάλα καρύδας
- 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 80 γρ. ρύζι
- 10 γρ. κορν φλάουερ
- 50 γρ. κουβερτούρα
- Βράζουμε το ρύζι στο νερό έως ότου μαλακώσει.
- Σε καινούρια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι , τα 450ml. γάλα καρύδας και τη ζάχαρη.
- Ανακατεύουμε διαρκώς και πριν αρχίσει να κοχλάζει διαλύουμε το κορν φλάουρ στα 50ml. γάλα καρύδας.
- Προσθέτουμε το διαλυμένο κορνφλάουερ στο ρύζι και ρίχνουμε το κομμάτι σοκολάτας.
- Μόλις πάρει βράση, το κατεβάζουμε ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα μας (περίπου 2 λεπτά) και μοιράζουμε στα μπολάκια.
- Αφήνουμε να κρυώσει. Για το σερβίρισμα πασπαλίζουμε προαιρετικά με τριμμένη καρύδα και κουβερτούρα.
Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Nikis food εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πώς να ενισχύσεις τον όγκο και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σου, χωρίς fillers
Επίσημη πρεμιέρα για τη «Λυσσασμένη γάτα» στο θέατρο Αθηνά
Φονικό στα Σκοτεινά, του Torben Betts στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
Oasis: Πόσα θα «πιάσει» το χειρόγραφο με τους στίχους του Wonderwall
5 baggy τζιν παντελόνια για cool & στιλάτα σύνολα
Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Νάνα Μούσχουρη: O μονόλογος με τον Μάνο Καρατζογιάννη επιστρέφει στο Θέατρο Σταθμός
Όταν το Σώμα Αφηγείται: Το Bodyterranean 2.0 στο Ωδείο Αθηνών
Σε επαναλειτουργία το 2025 η Συλλογή Frick στη Νέα Υόρκη
The Great Tuesday Club: Διακεκριμένοι bartenders από τα bar του Four Seasons για μια βραδιά στην Αθήνα
Μεγάλη Βρεταννία: Η ιστορική πορεία ενός ξεονοδοχείου-σύμβολου μέσα από μια νέα έκδοση