MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
22
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Σοκολατένιο ρυζόγαλο με γάλα καρύδας (vegan) από τη food blogger Nikis food

Αυτό το λαχταριστό ρυζόγαλο με μόλις 4 υλικά θα το λατρέψετε όλοι – vegan ή μη!

Monopoli Team

Υλικά:
  • 500 γρ. γάλα καρύδας
  • 70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 80 γρ. ρύζι
  • 10 γρ. κορν φλάουερ
  • 50 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:
  1. Βράζουμε το ρύζι στο νερό έως ότου μαλακώσει.
  2. Σε καινούρια κατσαρόλα προσθέτουμε το ρύζι , τα 450ml. γάλα καρύδας και τη ζάχαρη.
  3. Ανακατεύουμε διαρκώς και πριν αρχίσει να κοχλάζει διαλύουμε το κορν φλάουρ στα 50ml. γάλα καρύδας.
  4. Προσθέτουμε το διαλυμένο κορνφλάουερ στο ρύζι και ρίχνουμε το κομμάτι σοκολάτας.
  5. Μόλις πάρει βράση, το κατεβάζουμε ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί η σοκολάτα μας (περίπου  2 λεπτά) και μοιράζουμε στα μπολάκια.
  6. Αφήνουμε να κρυώσει. Για το σερβίρισμα πασπαλίζουμε προαιρετικά με τριμμένη καρύδα και κουβερτούρα.

Βρείτε περισσότερες συνταγές της food blogger Nikis food εδώ.

Περισσότερα από Συνταγές