Proffee: Τι είναι η νέα τάση στον καφέ που παίζει παντού και γιατί δεν τη χρειάζεσαι
Η τελευταία διατροφική τάση του TikTok είναι η προσθήκη πρωτεΐνης σε σκόνη στον καφέ σας. Θα πρέπει να το δοκιμάσετε;
Πώς μαθαίναμε για τις τάσεις και τις μόδες πριν εμφανιστεί το διαδίκτυο και το TikTok. Ακόμα κι αν δεν παρακολουθείτε πραγματικά το TikTok, είναι βέβαιο ότι θα ακούσετε ή θα διαβάσετε κάτι σχετικά με μια ανάρτηση που έχει ξετρελάνει τους φίλους ή τους συγγενείς σας.
Έτσι έχει γίνει γνωστό τους τελευταίους μήνες για τα φρέσκα φρούτα βουτηγμένα σε σκόνη πρωτεΐνης, για το σκόρδο που βάζουμε στη μύτη για να καταπολεμήσουμε το κρυολόγημα. Και τώρα η πιο πρόσφατη μόδα που εμφανίζεται είναι ο καφές αναμεμειγμένος με σκόνη πρωτεΐνης, γνωστός και ως proffee.
Εκτός από ένα πολύ έξυπνο όνομα, είναι απλώς καφές αναμεμειγμένος με σκόνη πρωτεΐνης. Και προφανώς, όπως και με κάθε ρόφημα, μπορείτε να προσθέσετε ελεύθερα επιπλέον πρόσθετα όπως μπαχαρικά, σαντιγί, ζάχαρη (πολλές σκόνες πρωτεΐνης έχουν ήδη ζάχαρη) και γαλακτοκομικό/μη γαλακτοκομικό γάλα.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr