MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Οι 10 ωραιότερες λίμνες του κόσμου – Ανάμεσά τους και μία ελληνική

Η «βίβλος του ταξιδιού», το διεθνούς φήμης ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller, βάζει μία ελληνική λίμνη στις 10 ωραιότερες του κόσμου – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες.

Monopoli Team

Το άρθρο που δημοσίευσε πρόσφατα το Conde Nast Traveller για τις ωραιότερες λίμνες του κόσμου είναι γεμάτο με τοπία που κόβουν την ανάσα – από μια συναρπαστική περιοχή του Καναδά μέχρι εκπληκτικές ροζ λίμνες στην Αυστραλία. Εντυπωσιακά θαύματα της φύσης και του ανθρώπου, αυτές οι λίμνες μπορούν να σας κάνουν να ξεχάσετε εντελώς τις παραλίες. Ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένα μαγευτικό μέρος της Ελλάδας – και μάλιστα στην τρίτη θέση της λίστας! Πρόκειται για το Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης στην Κεφαλονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 γιορτινές αποδράσεις εξπρές από την Αθήνα12.09.2018

Μελισσάνη: Μία από τις πιο εντυπωσιακές λίμνες του κόσμου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 γραφικά χωριά της Μακεδονίας για χειμερινές αποδράσεις12.09.2018

Με τις δύο αίθουσές του – μία σκοτεινή και καλυμμένη με σταλαγμίτες και μία που φωτίζεται από το τεράστιο φυσικό άνοιγμα της οροφής- το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης στην Κεφαλονιά προσφέρει ένα αξέχαστο θέαμα στους επισκέπτες. Το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης ανακαλύφθηκε το 1951 από τον σπηλαιολόγο Γιάννη Πετρόχειλο και αποτελεί ένα μοναδικής ομορφιάς γεωλογικό φαινόμενο. Θα το συναντήσετε σε απόσταση 2 χλμ. βορειοδυτικά της Σάμης, στον Καραβόμυλο. Η φυσική είσοδος του σπηλαίου είναι κατακόρυφη και δημιουργήθηκε από την πτώση ενός τμήματος της οροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί