MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Airbnb: Η Όπερα του Παρισιού ανοίγει τις πόρτες της για μία διανυκτέρευση με θέμα το «Φάντασμα της Όπερας»

Η Όπερα Palais Garnier στο Παρίσι γίνεται Airbnb και προσφέρει διαμονή για ένα βράδυ σε δύο άτομα, μετατρέποντας ένα θεωρείο του θεάτρου σε ένα βελούδινο υπνοδωμάτιο με υπέροχη θέα.

| Φωτογραφίες: Airbnb
Monopoli Team

Η Όπερα Palais Garnier στο Παρίσι, το μέρος που ενέπνευσε ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα μιούζικαλ στον κόσμο, το «Φάντασμα της Όπερας», γίνεται Airbnb για ένα βράδυ. Προκειμένου, λοιπόν, να γιορτάσουν το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο που θα παρουσιαστεί σε 15 χώρες μέσα στο 2023 – με την τελευταία υπόκλιση να δίνεται στο Broadway – οι λάτρεις του μιούζικαλ θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να περάσουν μία νύχτα στο μέρος από όπου ξεκίνησαν όλα…

Για πρώτη φορά, ένας από τους αποκλειστικούς χώρους ιδιωτικής θέασης του θεάτρου, το Box of Honour, μετατρέπεται σε ένα μαγευτικό υπνοδωμάτιο, όπου οι επισκέπτες θα βιώσουν μία ξεχωριστή εμπειρία. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαμονής τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ρεσιτάλ μουσικής, δείπνο στο δωμάτιο πρόβας στα παρασκήνια, αλλά και μία ξενάγηση στα παρασκήνια του περίτεχνου κτηρίου του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της διάσημης υπόγειας λίμνης του που εμφανίζεται στο κρησφύγετο του φαντάσματος στο βιβλίο αλλά και στο μιούζικαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜία ημέρα στο Λος Άντζελες κάνοντας κεραμική με τον Seth Rogen, προσφέρει η Airbnb12.09.2018

«Νομίζω ότι θα είναι κάπως εξωπραγματικό» δήλωσε η Veronique Dubrulle Leroux, δισέγγονη του συγγραφέα του “Φαντάσματος της Όπερας” Gaston Leroux.

Η καταχώριση για την Όπερα θα ανοίξει την 1η Μαρτίου και η διαμονή είναι για τις 16 Ιουλίου. Το κόστοςθα είναι το συμβολικό ποσό των 37 ευρώ, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης της εταιρείας.

Αυτή η ξεχωριστή βραδιά στην Όπερα Palais Garnier είναι η πιο πρόσφατη προσφορά στην πολιτιστική κληρονομιά από την Airbnb, μετά από μια σειρά δεσμεύσεων της πλατφόρμας για την αναζωογόνηση του πολιτιστικού τουρισμού στην Ευρώπη. Ως μέρος αυτού του προγράμματος, η Airbnb σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση των θεωρείων του θεάτρου του 19ου αιώνα και να βοηθήσει την Όπερα του Παρισιού να αναβαθμίσει την online πλατφόρμα της, έτσι ώστε ένα ευρύ κοινό από όλο τον κόσμο να έρθει σε επαφή με το οπτικοακουστικό περιεχόμενο της Όπερας.

Πριν από την πανδημία, η εταιρεία είχε διοργανώσει κι άλλες παρόμοιες, ξεχωριστές διανυκτερεύσεις στη γαλλική πρωτεύουσα. Αυτές περιλάμβαναν μία δεξαμενή καρχαριών στο ενυδρείο της πόλης, τις κατακόμβες με τα κρανία, το καμπαρέ Moulin Rouge και τη γυάλινη πυραμίδα στο Λούβρο!

Με πληροφορίες από Airbnb.com.

Περισσότερα από Περίεργα