MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
22
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πώς θα φτιάξεις το τέλειο πέστο;

Φρέσκος βασιλικός, κουκουνάρι, σκόρδο και ελαιόλαδο: Σίγουρα έχετε ήδη μαντέψει πως αυτά είναι τα συστατικά του πέστο.

@unsplash
Monopoli Team

Το πέστο είναι ένα νόστιμο καρύκευμα, πολύ μυρωδάτο και γεμάτο γεύση, έτοιμο σε 5 λεπτά. Ιδανικό για να αρωματίσετε ζυμαρικά και λαζάνια αλλά και για να δώσετε έξτρα γεύση σε ρουστίκ κέικ, λουκουμάδες, μπρουσκέτες και χίλια ακόμη ορεκτικά.

Η συνταγή είναι πολύ απλή, αλλά χρειάζονται μερικά κόλπα για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα. Ας δούμε μαζί πώς να φτιάξετε πέστο στο σπίτι και ας ανακαλύψουμε και τις πιο νόστιμες παραλλαγές. Υπάρχει κάτι για όλα τα γούστα, πρέπει να το πούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜια βόλτα στα αγαπημένα μας café των μουσείων της Αθήνας12.09.2018

Πώς να φτιάξετε πέστο βασιλικού

Πρώτα απ ‘όλα, ο βασιλικός πρέπει να είναι άφθονος: χρειάζονται 150 γραμμάρια για να έχουμε 250 γραμμάρια σπιτικού πέστο. Πρώτα πρέπει να πλύνουμε τον βασιλικό και μετά να τον στεγνώσουμε προσεκτικά με μια πετσέτα, προσέχοντας να μην σπάσουν τα φύλλα.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 μαγαζιά στην Αθήνα που αποθεώνουν το αγαπημένο μας avocado toast12.09.2018

Περισσότερα από The Art of Life