MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ποια αεροπορική εταιρεία ζυγίζει τους επιβάτες πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο

Έρευνα για τη μέτρηση του μέσου βάρους των επιβατών διεξάγει η Air New Zealand στις διεθνείς της πτήσεις. Τα δεδομένα καταγράφονται ανώνυμα με στόχο να υπολογιστεί ο αριθμός των επιβατών που μπορεί να μεταφέρει ένα μεγάλο αεροπλάνο.

Monopoli Team

Περισσότεροι από 10.000 ταξιδιώτες θα ξεκινήσουν φέτος τις καλοκαιρινές τους διακοπές περνώντας από τη ζυγαριά, πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Έως τις 2 Ιουλίου, η Air New Zealand διεξάγει έρευνα για τη μέτρηση του μέσου βάρους των επιβατών και των αποσκευών τους σε διεθνείς πτήσεις.

Η αεροπορική εταιρεία περιγράφει τη ζύγιση ως μια «ουσιώδη» πρωτοβουλία, σημειώνοντας ότι η αρχή πολιτικής αεροπορίας της χώρας απαιτεί να γίνονται έρευνες βάρους κάθε πέντε χρόνια για να επανεκτιμάται το φορτίο βάρους και η κατανομή των πτήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 must watch σειρές και ταινίες που έρχονται τον Ιούνιο12.09.2018

«Ζυγίζουμε ό,τι μπαίνει στο αεροσκάφος -από το φορτίο, τις αποσκευές, μέχρι και τα γεύματα», δήλωσε ο Alastair James, ειδικός βελτίωσης ελέγχου φορτίου για την Air New Zealand. «Για τους πελάτες, το πλήρωμα και τις τσάντες καμπίνας, χρησιμοποιούμε μέσο βάρος, το οποίο καταγράφουμε από τη διεξαγωγή αυτής της έρευνας».

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το απολαυστικό animation σύμπαν του Spider-man12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα