Μια νέα σχολή σας μαθαίνει να αποστάζετε τζιν και να φτιάχνετε τα δικά σας blend ουίσκι
Τα βασικά βήματα της απόσταξης και της ανάμειξης του ουίσκι και άλλων αποσταγμάτων διδάσκονται τώρα στο London Bridge Distillery School. Η νέα σχολή διαθέτει 16 μίνι αποστακτήρες και έναν μεγαλύτερο αποστακτήρα 50 λίτρων και τα μαθήματα ξεκινούν από τις 12 Ιουλίου.
Η θεωρία από την πράξη, όπως όλοι γνωρίζουμε, απέχει παρασάγγας. Έτσι και στην περίπτωση του ουίσκι, μπορεί να ξέρουμε τα πάντα για τις μάρκες, την ιστορία, τι είναι τα single malt και τα blend, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουμε ποτέ αποστάξει ή δεν έχουμε αναμείξει το δικό μας ποτό.
Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει αυτή τη γνώση, έχει πλέον τη δυνατότητα να το κάνει χωρίς να απομονωθεί για μήνες σε κάποιο αποστακτήριο της Σκωτίας. Τα βασικά βήματα της απόσταξης και της ανάμειξης του ουίσκι και άλλων αποσταγμάτων διδάσκονται τώρα στο νέο London Bridge Distillery School.
Αυτό η νέα σχολή πρόσμειξης και απόσταξης είναι μέρος του Whisky Exchange, ενός μεγάλου online store οινοπνευματωδών ποτών που ιδρύθηκε το 1999 και εξαγοράστηκε το 2021 από την Pernod Ricard. Το brand είναι γνωστό για την τεράστια γκάμα του, καθώς διαθέτει σχεδόν τα πάντα, από σπάνια μπουκάλια αμερικανικού μπέρμπον μέχρι limited editions του The Macallan.
Η σχολή βρίσκεται κάτω από το φυσικό κατάστημα του Whisky Exchange στη βρετανική πρωτεύουσα και από τις 12 Ιουλίου μπορείτε να κάνετε κράτηση για μερικά διαφωτιστικά μαθήματα σχετικά με τον τύπο του οινοπνεύματος που σας ενδιαφέρει.
Διαβάστε περισσότερα στο Insider