
Monopoli Team
16.08.2023
A
A
Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης, συναντιούνται στη σκηνή του Faliro Summer Theater το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, για να αφηγηθούν ο καθένας με τον τρόπο του τα λυρικά τους παραμύθια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη για μια φιλανθρωπική συναυλία στο Βεάκειο12.09.2018
Αυτά τα παραμύθια που ο ακροατής πλάθει μόνος του, ταξιδεύοντας με τη μουσική και τους στίχους.
Λίγο μετά το δειλινό σε χώρους μυσταγωγικούς, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Παναγιώτης Μάργαρης δημιουργούν όνειρα, ταξίδια και παραμύθια, με την αρχή και το τέλος που νιώθει ο καθένας στην ψυχή του. Οι ιδιαίτερες ερμηνείες του Χρήστου Θηβαίου συναντιούνται με την μοναδική δεξιοτεχνία του Παναγιώτη Μάργαρη σε ένα πρόγραμμα που, εκτός από τα αναμενόμενα, περιλαμβάνει ανατρεπτικά κομμάτια και προκαλεί δυνατές μουσικές συγκινήσεις.

A
A
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ημερομηνία: Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:00
Καλλιτέχνης: Χρήστος Θηβαίος, Παναγιώτης Μάργαρης
Σημεία Προπώλησης: Online: viva.gr – artinfo.gr – falirosummertheater.gr, φυσικά καταστήματα: Public, Media Markt, Καταστήματα Nova, τηλεφωνικά: 210 9213310, στα ταμεία του Faliro Summer Theater καθημερινά 10:30 – 17:30 *Τις ημέρες των εκδηλώσεων 10:30 – 22:30 (μια ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων τα εκδοτήρια εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τα εισιτήρια για την εκδήλωση της ημέρας)
Τιμή εισιτηρίου: Α' Ζώνη: 22€ – 17€ (ΑΜΕΑ, Ανέργων, Φοιτητικό, Παιδί έως 10 ετών), Β' Ζώνη: 17€ – 13€ (ΑΜΕΑ, Ανέργων, Φοιτητικό, Παιδί έως 10 ετών), Γ' Ζώνη: 13€ – 10€ (ΑΜΕΑ, Ανέργων, Φοιτητικό, Παιδί έως 10 ετών)
Πληροφορίες Χώρου: Faliro Summer Theater, Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΛΕΞ: Μόλις ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη συναυλία του – Το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ
Η Νεφέλη Φασούλη είναι Wyrd – Τραγουδά στα αραβικά και δίνει νέα πνοή σε αγαπημένα κομμάτια
Νέα εποχή για την COSMOTE που ενώνει τις δυνάμεις της με την TELEKOM
Κατερίνα Βρανά: 8 χρόνια από την ημέρα που της άλλαξε τη ζωή – «8 χρόνια επιβίωσης»
Ο R.A. The Rugged Man live στην Αθήνα
Αυτά τα 10 τρόφιμα θα σε βοηθήσουν να έχεις υγιή και γερά δόντια
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα Καλλιτεχνικά Σχολεία 2025-2026
Η Alexandra Sieti στο Gazarte Roof Stage για ένα interactive live κάτω από τα αστέρια
Toxicity, των Γιώργου Νικολόπουλου και Μαρίας Δαμασιώτη στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
Danish String Quartet στο Μέγαρο – Σοστακόβιτς με βλέμμα από τον Βορρά