MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Δημήτρης Πετρόπουλος: «Κάποιοι κράτησαν την ανάσα τους μέχρι να ηρεμήσει το “Me Too”, άρα ήταν συμβολικό» (vid)

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον ηλικιακό ρατσισμό και το Me Too, ενώ αποκάλυψε ποιον ρόλο αρνήθηκε στις Άγριες Μέλισσες.

Monopoli Team

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος, αυτή την περίοδο, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα», του Ματέι Βίζνιεκ, που παρουσιάζεται στο Θέατρο Μπέλλος. «Είναι τύχη ως ηθοποιός να είσαι σε μια παράσταση που απολαμβάνεις να βλέπεις. Έχουμε ξεκινήσει, μάλιστα, με πολύ γενναιόδωρη ανταπόκριση από το κοινό», δήλωσε ο ίδιος.

 Ο ηλικιακός ρατσισμός στην τηλεόραση και το «όχι» στις Άγριες Μέλισσες

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό που υπάρχει στην τηλεόραση. «Όταν λένε ‘παππούς’ στην τηλεόραση εννοούν άνθρωπο 50 χρονών», σχολίασε χαρακτηριστικά. «Υπάρχει ένα σκεπτικό στην τηλεόραση ότι όλοι πρέπει να είναι φρέσκοι και δυναμικοί, αλλά είναι στα όρια της αληθοφάνειας».

Αποκάλυψε, επίσης, πως δεν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις. «Έκανα ένα λάθος βέβαια. Αρνήθηκα ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, αυτόν που τελικά έκανε ο Χάρης Σώζος. Με μούτζωσε όλο το ελληνικό θέατρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Mother»: Η Μαρία Κίτσου επιστρέφει σε νέα δραματική σειρά (vid)12.09.2018

Μετά το Me Too τι έχει αλλάξει πραγματικά στο θέατρο;

«Είναι πολύ περιορισμένος ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν εκτεθεί, ενώ οι δράστες είναι περισσότεροι. Απλώς κράτησαν την ανάσα τους μέχρι η κατάσταση να καλμάρει λιγάκι, γιατί φοβήθηκαν. Άρα συμβολικό ήταν αυτό που συνέβη», σχολίασε.

Η δύσκολη σκηνή στο Παρά Πέντε

«Η σκηνή που έσπαγα το CD με τις μαρτυρίες έπρεπε να γυριστεί μία φορά, γιατί αν κοβόμουν δεν θα ξανά πήγαινε», μοιράστηκε για την εμπειρία του στην αγαπημένη σειρά του MEGA, ενώ αποκάλυψε πως δεν είχε πότε ιδιαίτερες σχέσεις με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Τέλος, μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό που έχει βιώσει, όπου ένας πιτσιρικάς τον ρώτησε αν είναι ο πατέρας αυτού που έπαιζε τον πρωθυπουργό στο Παρά Πέντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυν & Πλην: «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα» στο Θέατρο Μπέλλος12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz