Αν είστε αποφασισμένοι φέτος τα Χριστούγεννα να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία-βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη, ψάξτε την πρώτη πτήση για Παρίσι.
Στην εντυπωσιακή πόλη του φωτός που μέσα στις γιορτές ξεπερνά κάθε φαντασία, το ξενοδοχείο Le Bristol Paris, δημιούργησε για πρώτη φορά μια βιωματική εμπειρία υψηλού επιπέδου «παντρεύοντας» την κορυφαία γαστρονομία με την μοναδική σαμπάνια Dom Pérignon.Ο Executive Chef του Le Bristol Paris, ο Eric Frechon και ο Chef de Cave of Dom Pérignon, Vincent Chaperon, ζωντανεύουν ένα δεξιοτεχνικό όραμα σχεδιασμένο για 2-6 καλεσμένους, συνδυάζοντας εκλεπτυσμένες γεύσεις συντροφιά με σπάνιες σαμπάνιες Dom Pérignon.
Όταν συνδυάζονται τα ταλέντα ενός εμβληματικού Chef και ενός θρυλικού Cellar Master, το αποτέλεσμα είναι ένα γαστριμαργικό ταξίδι υψηλής αισθητικής.
Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr