ΥΓΕΙΑ
Είναι τελικά τα ασπράδια αυγών πιο υγιεινά;
Είτε ομελέτα, είτε βραστό ή πάνω από το αβοκάντο τοστ, πολλοί προτιμούν να τρώνε μόνο τα ασπράδια των αυγών – γεύση, υφή, ακόμη και υγεία.
Monopoli Team
25.02.2024
Κυρίως ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο μιλούσαν για τα αυγά – και τη χοληστερόλη που βρίσκεται στα αυγά – πριν από 15 χρόνια, πολλοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν να υποθέτουν ότι τα ολόκληρα αυγά δεν είναι καλά για την υγεία.
Επίσης, η χρήση μόνο των ασπραδιών είναι πιο εύκολη τις μέρες μας. Με τόσα προϊόντα ασπράδια αυγού διαθέσιμα, δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζουμε την ταλαιπωρία του διαχωρισμού των λευκών από τους κρόκους.
Πρέπει πραγματικά να εξαλείψετε κρόκους των αυγών από τη διατροφή σας;Ασπράδια αυγών vs ολόκληρα αυγά: Πώς συγκρίνονται
Από διατροφική άποψη, η κύρια έλξη των αυγών είναι ότι είναι μια πηγή πρωτεΐνης με λίγες θερμίδες.
Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ρυτίδες στο πρόσωπο δεν είναι (μόνο) το τίμημα του χρόνου12.09.2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στον Σταυρό του Νότου Club
This Is Not Hollywood: Η σειρά για το αληθινό έγκλημα που συγκλόνισε την Ιταλία, τώρα στο Disney+
Οι Calexico στο Gagarin 205
Από τη Γερμανία στη Θεσσαλονίκη: Επαναπατρίστηκε μαρμάρινη κεφαλή ρωμαϊκών χρόνων
Τα μαύρα ρούχα: Εννέα γυναίκες ερμηνεύουν για εκείνες που τις σκότωσαν γιατί ήταν γυναίκες
Αντιπαράθεση Δήμου Αθηναίων και ΥΠΠΟ για τη συντήρηση του σιντριβανιού Συντάγματος
Αστέρες του Χόλιγουντ στη μικρή οθόνη: 4 σειρές με all-star cast που πρέπει να δεις
Wicked: Μια ταινία για τη γυναικεία φιλία και τη μαγεία, που τελικά υπάρχει
Η διαδεδομένη συνήθεια που μπορεί να βλάπτει το συκώτι μας – και δεν είναι το αλκοόλ
Πρωτοσέλιδα: Τι διαβάζουμε στις εφημερίδες την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου