MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: Πάνω από 50 συναυλίες και δράσεις σε 13 ιδιαίτερους χώρους της Αθήνας

Η κατανυκτική βιωματική εμπειρία, με περισσότερες από 50 συναυλίες σε εκκλησίες, μουσεία, αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους και τη συμμετοχή πάνω από 500 νεότερων και διακεκριμένων καλλιτεχνών, επιστρέφει στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής.

Καθολικός Καθεδρικός Ναός του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου - φωτογραφία Ιωάννης Καμπάνης
Monopoli Team

Το Υπουργείο Πολιτισμού, η Εθνική Λυρική Σκηνή και η Eurolife FFH παρουσιάζουν το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, από την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου έως και τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, όπως ο Κήπος του Προεδρικού Μεγάρου, η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η Μητρόπολη Αθηνών, η Αγγλικανική και η Ευαγγελική Εκκλησία, ο Καθολικός Καθεδρικός Ναός, το Φετιχιέ Τζαμί, το Παλαιό Χρηματιστήριο, τα Μουσεία Ακρόπολης, Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού και Γουλανδρή, οι αίθουσες της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ και ο Παρνασσός.

Το Φεστιβάλ, σε καλλιτεχνική διεύθυνση Γιώργου Κουμεντάκη, θα παρουσιάσει έναν μαραθώνιο περισσότερων από 50 συναυλιών και καλλιτεχνικών δράσεων, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο Εquábili. – φωτογραφία: Βαλέρια Ισάεβα

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το 1ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής το Πάσχα του 2022 –το οποίο παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές–, η κατανυκτική βιωματική εμπειρία με τη συμμετοχή πάνω από 500 νεότερων και διακεκριμένων καλλιτεχνών, μουσικών, χορωδών, τραγουδιστών, ψαλτών, συνθετών, ηθοποιών, αρχιμουσικών επιστρέφει στις 28, 29 και 30 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής.

Καθώς η συμβολή της λατρευτικής μουσικής στην ανάπτυξη και εξέλιξη του δυτικού πολιτισμού είναι καθοριστική, το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής θα παρουσιάσει μουσική που δημιουργήθηκε για θρησκευτική χρήση ή επικαλείται το θείο στοιχείο, αλλά με πολύ ευρείες αισθητικές και εννοιολογικές στοχεύσεις, που άπτονται της σχέσης του ανθρώπου με το υπερβατικό.

Παλαιό Χρηματιστήριο

Το πρόγραμμα με μία ματιά

Στο πλαίσιο αυτό το πρόγραμμα του 2ου και εξαιρετικά φιλόδοξου Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής φιλοξενεί σπάνια καλλιτεχνικά γεγονότα όπως, μεταξύ άλλων, την επιστροφή μετά από 22 χρόνια στην ΕΛΣ του διεθνώς καταξιωμένου αρχιμουσικού και πιανίστα Κωνσταντίνου Καρύδη, μια νέα σύνθεση της σπουδαίας Λένας Πλάτωνος που θα παρουσιαστεί στον Κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, μια πολύτιμη συνθετική στιγμή του κορυφαίου βαρύτονου Τάση Χριστογιαννόπουλου, την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της σουίτας δωματίου από την όπερα Πάπισσα Ιωάννα του Γιώργου Βασιλαντωνάκη, μια απρόσμενη συνάντηση του Ρέκβιεμ του Μότσαρτ με το ηπειρώτικο μοιρολόι από την CoGNiMUS Collektiv και τον Γιώργο Ζιάβρα, ένα ιδιαίτερο γκαλά όπερας με τίτλο Η τελευταία πράξη είναι πάντοτε αιματοβαμμένη, μα και πάντοτε θεσπέσια! σε επιμέλεια Δημήτρη Γιάκα, μια «συνομιλία» των Φραντς Λιστ και Πωλ Κλωντέλ σε διεύθυνση Μάρκελλου Χρυσικόπουλου και πολλά άλλα.

Γιώργος Κουμεντάκης: «Φέτος, στη δεύτερη διοργάνωσή του, το Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής ανοίγει ακόμα περισσότερο τα φτερά του και επεκτείνεται και σε νέους χώρους έξω από τα όρια της Πλάκας».

Σπουδαία έργα, μελωδίες και τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τη λαϊκή παράδοση έως τη σύγχρονη δημιουργία, με θεματικό άξονα τη λατρεία θα παρουσιαστούν στον Κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, το Μουσείο της Ακρόπολης, τη Μητρόπολη Αθηνών, το Φετιχιέ Τζαμί, την Α΄ Ευαγγελική Εκκλησία Αθηνών, το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, το Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών στη Σοφοκλέους, την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ, την Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, τον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού και τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτη. Επιπλέον, η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου θα ερμηνεύσει ιταλικά πένθιμα εμβατήρια σε μια βραδινή διαδρομή που θα ξεκινήσει από την είσοδο του Μουσείου Ακρόπολης στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και θα ολοκληρωθεί στην Αποστόλου Παύλου στο Θησείο.

Από εκκλησίες διαφορετικών δογμάτων, μουσεία μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας, αίθουσες συναυλιών και παραστάσεων έως ανοιχτούς χώρους (πεζοδρόμους, κήπους, αύλειους χώρους), το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής διεισδύει στον αστικό ιστό και προτείνει μια μουσική περιφορά ως ένα δημόσιο καλλιτεχνικό και ευρύτερα πολιτισμικό γεγονός μεγάλης κλίμακας, που θα αναδείξει τη σημασία αλλά και τη σχέση της μουσικής με τον κοινωνικό αστικό ιστό, το ειδικό βάρος της λατρευτικής πρακτικής, αλλά και τη βιωματική σχέση με τις διαφορετικές μουσικές παραδόσεις.

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Για τη 2η διοργάνωση του Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή έχει κάνει 11 αναθέσεις νέων έργων σε καταξιωμένους και νεότερους, Έλληνες και ξένους συνθέτες, τους Λένα Πλάτωνος, Μάρθα Μαυροειδή, Τάση Χριστογιαννόπουλο, Αλέξανδρο Γκόνη, Χάρη Γκατζόφλια, Αποστόλη Κουτσογιάννη, Λίνα Τόνια, Χαράλαμπο Γωγιό, Γιώργο Βασιλαντωνάκη, Τόλγκα Τουζούν και Πάνο Ηλιόπουλο, καθώς και σε συνεργασία, σε κάποια έργα, με διακεκριμένους λογοτέχνες όπως οι Δημήτρης Δημητριάδης, Παντελής Μπουκάλας, Βαγγέλης Χατζηγιαννίδης, Φοίβος Δούσος κ.ά.

Υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη: «Στο φεστιβάλ του 2022 συμμετείχαν περισσότεροι από 500 καλλιτέχνες. Αυτό αποδεικνύει πως τόσο η κοινότητα των καλλιτεχνών όσο και οι Αθηναίοι ‘αγκαλιάζουν’ τέτοιου είδους δραστηριότητες».

Στις πάνω από 50 συναυλίες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει σπουδαία έργα της λατρευτικής μουσικής και έργα με αφορμή τη λατρεία και το θρησκευτικό συναίσθημα μέσα από καλλιτέχνες όπως, μεταξύ άλλων, οι Κωνσταντίνος Καρύδης, Νίκος Βασιλείου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μάρκελλος Χρυσικόπουλος, Γιώργος Ζιάβρας, Μιχάλης Παπαπέτρου, Δημήτρης Γιάκας, Νίκος Λαάρης, Αγαθάγγελος Γεωργακάτος, Κωνσταντίνα Πιτσιάκου, Χάρης Λαμπράκης, Ειρήνη Πατσέα, Μυρτώ Μποκολίνη, Μάρθα Φριντζήλα, Αργύρης Μπακιρτζής, Λένια Ζαφειροπούλου, Άννα Στυλιανάκη, Μαρισία Παπαλεξίου, Γιάννης Καλύβας, Τάσος Αποστόλου, Θοδωρής Βουτσικάκης, Γιάννης Διονυσίου, Άννα Αγάθωνος, Χρύσα Μαλιαμάνη, Μαργαρίτα Συγγενιώτου, Γιάννης Χριστόπουλος, Διονύσης Σούρμπης, Αναστασία Κότσαλη, Μαρία Κωστράκη, Θεοδώρα Μπάκα, Χρήστος Κεχρής, Μάριος Σαραντίδης, Νίνα Κουφοχρήστου, Άρτεμις Μπόγρη, Δήμητρα Κωτίδου, Έλενα Μαραγκού, Γιώργος Ιατρού, Χρήστος Ραμμόπουλος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Μάρθα Τομπουλίδου, Χρήστος Σακελλαρίδης, καθώς και σύνολα όπως, μεταξύ άλλων, CHÓRES, Όρος Ensemble, ΜεĪZοΝ Ensemble, CoGNiMUS Collektiv, Polis Ensemble, Εquábili, Χορωδία Δωματίου Αθηνών, Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία, Χορωδία της ΕΡΤ, Μεικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών, σύνολο παλαιάς μουσικής Ex Silentio, Παιδική Χορωδία ΕΛΣ, Διαπολιτισμική Ορχήστρα ΕΛΣ και Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

Chores – φωτογραφία: Βαλέρια Ισάεβα

Το 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής θα φωτίσει έννοιες και συναισθήματα όπως η μετάνοια, η ευλάβεια, η λύτρωση, η εξιλέωση, η συγχώρεση, αλλά και η ανάσταση, με συνθέσεις, μεταξύ άλλων, των Ρεσπίγκι, Μότσαρτ, Μπαχ, Παιρτ, Χάυντν, Ραχμάνινοφ, Κούκου, Μητρόπουλου, Σκαλκώτα, Γκουμπαϊντουλίνα, Μπορμπουδάκη, Τσοντάκη, Μασνέ, Ροσσίνι, Πουλένκ, Σαρρίνο, Μάγερμπερ, Ονεγκέρ, Ντυφάυ, Καρρέρ, Μάρτινου, Ντεμπυσσύ, Βάινμπεργκ, Μπρίττεν, Παλεστρίνα, Λιστ, Ραμίρες, Σνίτκε, Καντσέλι, Τσαλαχούρη κ.ά.

Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ορθόδοξη και καθολική λειτουργική μουσική, μεσαιωνικούς και βυζαντινούς ύμνους, έργα από την παράδοση των Μεβλεβί δερβίσηδων, γρηγοριανά μέλη γραμμένα για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, γαλλικό μπαρόκ, οθωμανική και λατινοαμερικάνικη θρησκευτική μουσική, καθώς και όπερα και σύγχρονη μουσική.

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου από τη Eurolife FFH: «Το Φεστιβάλ είναι πρωτότυπο και τελείως διαφορετικό για τα δεδομένα της ελληνικής σκηνής και ταυτόχρονα έχει τη διάσταση της ελεύθερης πρόσβασης για τον κόσμο σε αυτές τις εκδηλώσεις».

Φετιχιέ Τζαμί – φωτογραφία: Ιωάννης Καμπάνης

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, οι παραγωγές και οι χώροι:

Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου 2024

12.30 In sæcula sæculorum
Ειρήνη Αναστασίου, Σπύρος Αρκούδης, Γεώργιος Κρίμπερης
Ι. Καθολικός Καθεδρικός Ν. Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτη

17.00 Η ουράνια πολιτεία Λένα Πλάτωνος
Μυρτώ Μποκολίνη, Νικόλας Καραγκιαούρης, Μιχάλης Παπαπέτρου – Παιδική Χορωδία ΕΛΣ
Κήπος Προεδρικού Μεγάρου

17.00 Ιεροί διάλογοι
Ταξιάρχης Γεωργούλης, Σωκράτης Σινόπουλος, Ντερυά Τουρκάν
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

17.00 Planh: Mεσαιωνικοί ύμνοι και θρήνοι Δύσης και Ανατολής
Δημήτρης Κούντουρας – Ex Silentio
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

17.00 Συναξάρι: Θεόφιλος, Χαλεπάς, Παπαδιαμάντης
Μάρθα Μαυροειδή – Παντελής Μπουκάλας
Μουσείο Ακρόπολης (προαύλιος χώρος)

18.00 Ιεροί διάλογοι
Ταξιάρχης Γεωργούλης, Σωκράτης Σινόπουλος, Ντερυά Τουρκάν
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

18.30 Δια-λογισμοί επί των επτά τελευταίων Λόγων του Ιησού επάνω στον Σταυρό
Γιόζεφ Χάυντν, Φανή Βοβώνη – Χρήστος Θάνος
Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία

18.30 Το ηλιοβασίλεμα
Οττορίνο Ρεσπίγκι, Λένια Ζαφειροπούλου – Χρήστος Σακελλαρίδης, Κουαρτέτο Αθηνών
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

19.00 Η ουράνια πολιτεία Λένα Πλάτωνος
Μυρτώ Μποκολίνη, Νικόλας Καραγκιαούρης, Μιχάλης Παπαπέτρου – Παιδική Χορωδία ΕΛΣ
Κήπος Προεδρικού Μεγάρου

19.00 Ιεροί διάλογοι
Ταξιάρχης Γεωργούλης, Σωκράτης Σινόπουλος, Ντερυά Τουρκάν
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

19.00 Από το Ω του Χρόνου στο Α της Αιωνιότητας
Ενκέλα Κοκολάνη, Μιχαήλ Κολοκοτρώνης, Μυρτώ Ταλακούδη
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

19.30 ΜεĪZοΝ Ensemble
Αγαθάγγελος Γεωργακάτος
Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών

20.00 In sæcula sæculorum
Ειρήνη Αναστασίου, Σπύρος Αρκούδης, Γεώργιος Κρίμπερης
Ι. Καθολικός Καθεδρικός Ν. Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτη

20.00 MOIROLÓI | A LAMENT FOR THE LIVING
Γιώργος Ζιάβρας – CoGNiMUS Collektiv
Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ (ΚΠΙΣΝ)

20.00 Δια-λογισμοί επί των επτά τελευταίων Λόγων του Ιησού επάνω στον Σταυρό
Γιόζεφ Χάυντν, Φανή Βοβώνη – Χρήστος Θάνος
Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία

20.00 Συναξάρι: Θεόφιλος, Χαλεπάς, Παπαδιαμάντης
Μάρθα Μαυροειδή – Παντελής Μπουκάλας
Μουσείο Ακρόπολης (προαύλιος χώρος)

21.00 Η τελευταία πράξη είναι πάντοτε αιματοβαμμένη, μα και πάντοτε θεσπέσια!
Δημήτρης Γιάκας επιμέλεια
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

21.00 Το ηλιοβασίλεμα
Οττορίνο Ρεσπίγκι, Λένια Ζαφειροπούλου – Χρήστος Σακελλαρίδης, Κουαρτέτο Αθηνών
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

21.30 Ελληνικά έργα λατρευτικής μουσικής για σόλο πιάνο και δύο πιάνα
Κωνσταντίνος Καρύδης, Νίκος Λαάρης
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ (ΚΠΙΣΝ)

22.00 Ο Θεός αγάπη εστί – 24 προσευχές του Ιωάννη του Χρυσοστόμου
Τάσης Χριστογιαννόπουλος
Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών

Φωτογραφία: Ανδρέας Σιμόπουλος

Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

17.00 Ιεροί διάλογοι
Ταξιάρχης Γεωργούλης, Σοφία Ευκλείδου, Σωκράτης Σινόπουλος, Ντερυά Τουρκάν
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

17.30 Το μάθημα του σκότους
Αλέξανδρος Γκόνης
Αγγλικανική Εκκλησία Αγ. Παύλου

17.30 Εξομολόγησις
Χάρης Γκατζόφλιας – Δημήτρης Δημητριάδης
Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού

17.30 Εquábili
Γυναικείο φωνητικό σύνολο Αγαθάγγελος Γεωργακάτος
Μουσείο Ακρόπολης (εσωτερικός χώρος, Καρυάτιδες)

18.00 Ιεροί διάλογοι
Ταξιάρχης Γεωργούλης, Σοφία Ευκλείδου, Σωκράτης Σινόπουλος, Ντερυά Τουρκάν
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

18.30 Σημείο χωρίς επιστροφή
Αποστόλης Κουτσογιάννης – Όρος Ensemble
Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία

18.30 Εξομολόγησις
Χάρης Γκατζόφλιας – Δημήτρης Δημητριάδης
Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού

18.30 Misa criolla
Αριέλ Ραμίρες, Γιάννης Διονυσίου, Ειρήνη Πατσέα – Διαπολιτισμική Ορχήστρα ΕΛΣ, CHÓRES
Μουσείο Ακρόπολης (προαύλιος χώρος)

19.00 Ιεροί διάλογοι
Ταξιάρχης Γεωργούλης, Σοφία Ευκλείδου, Σωκράτης Σινόπουλος, Ντερυά Τουρκάν
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

19.00 Το μάθημα του σκότους
Αλέξανδρος Γκόνης
Αγγλικανική Εκκλησία Αγ. Παύλου

20.00 Misa criolla
Αριέλ Ραμίρες, Γιάννης Διονυσίου, Ειρήνη Πατσέα – Διαπολιτισμική Ορχήστρα ΕΛΣ, CHÓRES
Μουσείο Ακρόπολης (προαύλιος χώρος)

21.00 Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Χαλανδρίου
Κώστας Ιωαννίδης
Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Μουσείο Ακρόπολης) – Αποστόλου Παύλου (Θησείο)

21.00 Το μικρό ρωσικό Πάσχα
Νίκος Βασιλείου επιμέλεια
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός

21.00 Agli albori
Μαρία Ηλιάνα Κατσούρα, Πόπη Μαλαπάνη, Ηλίας Σδούκος
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

21.30 Χορωδία Δωματίου Αθηνών
Αγαθάγγελος Γεωργακάτος
Μητροπολιτικός-Καθεδρικός Ναός Αθηνών

22.30 Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία
Γιώργος Κωνσταντίνου
Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών

Λένα Πλάτωνος – φωτογραφία: Α. Σιμόπουλος

Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

17.00 Ο ανθός και η ευωδιά του
Χάρης Λαμπράκης, Νίκος Παραουλάκης, Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Νεκτάριος Σταματέλλος
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

17.30 Σταύρωση
Λίνα Τόνια
Αγγλικανική Εκκλησία Αγ. Παύλου

18.00 Ο ανθός και η ευωδιά του
Χάρης Λαμπράκης, Νίκος Παραουλάκης, Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Νεκτάριος Σταματέλλος
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

18.00 Θρήνου ηχώ: Mία φωνητική εξερεύνηση
Νίκη Λαδά, Αλεσσάντρο Φιορντελμόντο
Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών

18.00 Παιδική Χορωδία ΕΛΣ
Χαράλαμπος Γωγιός, Μάρθα Μαυροειδή, Κωνσταντίνα Πιτσιάκου
Α΄ Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία

19.00 Ο ανθός και η ευωδιά του
Χάρης Λαμπράκης, Νίκος Παραουλάκης, Νίκος Σιδηροκαστρίτης, Νεκτάριος Σταματέλλος
Φετιχιέ Τζαμί (Ρωμαϊκή Αγορά)

19.00 Πάπισσα Ιωάννα
Γιώργος Βασιλαντωνάκης, Μιχάλης Παπαπέτρου
Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ (ΚΠΙΣΝ)

19.30 Σταύρωση
Λίνα Τόνια
Αγγλικανική Εκκλησία Αγ. Παύλου

20.00 Φάλαινα στην πόλη ή Γιατί το έκανες αυτό;
Τόλγκα Τουζούν
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

20.30 Μακάριοι οι μαστοί οι ουκ εθήλασαν…
Φραντς Λιστ, Μάρκελλος Χρυσικόπουλος
Ι. Καθολικός Καθεδρικός Ν. Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτη

21.00 Θρήνου ηχώ: Mία φωνητική εξερεύνηση
Νίκη Λαδά, Αλεσσάντρο Φιορντελμόντο
Παλαιό Χρηματιστήριο Αθηνών

21.30 Φάλαινα στην πόλη ή Γιατί το έκανες αυτό;
Τόλγκα Τουζούν
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

21.30 Η νοσταλγία του Θεού
Φίλιππος Τσαλαχούρης, Μικτή Χορωδία ΟΤΕ Αθηνών
Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ (ΚΠΙΣΝ)

22.00 Μακάριοι οι μαστοί οι ουκ εθήλασαν…
Φραντς Λιστ, Μάρκελλος Χρυσικόπουλος
Ι. Καθολικός Καθεδρικός Ν. Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η είσοδος σε όλους τους χώρους θα είναι ελεύθερη χωρίς προκρατήσεις, με σειρά προτεραιότητας.

Μόνο για τις συναυλίες που θα δοθούν στην Εναλλακτική Σκηνή και την Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ θα υπάρξουν προκρατήσεις μέσω της ticketservices.gr.

Έναρξη προκρατήσεων 22/4 στις 9:00.

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο nationalopera.gr & στο digitalculture.gov.gr, ενώ στο έντυπο που θα διανέμεται στους θεατές θα υπάρχει χάρτης με τους χώρους, συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και QR code για παραπομπή στο αναλυτικό πρόγραμμα στον ιστότοπο της ΕΛΣ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις