Η Patrón μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν αυτή που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο αυτό που ονομάζουμε «super premium τεκίλα»: Αργή συγκομιδή με το χέρι μιας ύψιστης ποιότητας και ώριμης 100% Weber Blue αγαύης.
Παραδοσιακή και αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια διαδικασία ζύμωσης και απόσταξης, χρησιμοποιώντας μόνο τρεις φυσικές πρώτες ύλες (αγαύη, νερό και μαγιά). Σχολαστική επιθεώρηση κάθε χειροποίητης φιάλης, μία προς μία. Κι όλα αυτά φροντισμένα με το ασίγαστο πάθος των περήφανων ανθρώπων της, που με τη δεξιοτεχνία και το ταλέντο τους φροντίζουν ώστε η τεκίλα που παράγεται στην Hacienda Patrón να έχει πάντοτε την πιο εξαιρετική ποιότητα!
Στο νέο διαφημιστικό σποτ της Patrón, ταξιδεύουμε στο Μεξικό και στα χωράφια μπλε αγαύης που απλώνονται στα υψίπεδα της επαρχίας Jalisco. Κάπου εκεί, πέρα από τα iconic μπουκάλια από φυσητό γυαλί και τα πολύτιμα δρύινα βαρέλια παλαίωσης, πρωταγωνιστούν τα χέρια των ανθρώπων εκείνων, χάρη στους οποίους η εξ ολοκλήρου χειροποίητη παραγωγή αυτής της super premium τεκίλα γίνεται πραγματικότητα.
Με φανατικούς οπαδούς που γίνονται ακόμη περισσότεροι κυρίως το καλοκαίρι, η τεκίλα γίνεται ο καλύτερος φίλος των κοκτέιλ, αφού σε όποιο κι αν προστεθεί απλά το απογειώνει. Και ποιος δεν αγαπάει να απολαμβάνει τα ιδιαιτέρως δημοφιλή «tequila cocktails» Margarita και Paloma; Και με την τεκίλα Patrón ως τη Νο1 super premium επιλογή είναι απλά να… τα «πιείς στο ποτήρι»!
H super premium τεκίλα Patrón κυκλοφορεί σε τρεις βασικές παραλλαγές:
Silver (κρυστάλλινα διάφανης, απαλή και γλυκιά, με αρώματα φρούτων και πιπεράτη επίγευση),
Reposado (παλαιωμένη για τουλάχιστον 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια του ουίσκι από την Αμερική, με αρώματα φρέσκιας αγαύης, βελανιδιάς και επίγευση λουλουδιών και βανίλιας), και
Añejo (τουλάχιστον 12 μήνες παλαίωση σε δρύινα βαρέλια από τη Γαλλία για πιο πολύπλοκα αρώματα και γεύσεις σταφίδας, καραμέλας, βανίλιας και καπνιστές νότες).
Μαζί και η πιο πρόσφατη Patrón El Cielo, η τεκίλα της «prestige» κατηγορίας και προϊόν τριπλής απόσταξης για φυσικά γλυκιά γεύση, η οποία λανσαρίστηκε μόλις πέρυσι το καλοκαίρι σε μια σειρά από viral events στα hot spots της Μυκόνου, της Ίμπιζα, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου και έγινε αμέσως η αγαπημένη της VIP party σκηνής!