MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΣΧΑ

Πάσχα στην Αθήνα; Πέντε εστιατόρια με καλό φαΐ και παρεΐστικη ατμόσφαιρα

Αν το φετινό Πάσχα σας βρίσκει στην Αθήνα, είμαστε εμείς εδώ για να σας προτείνουμε πέντε ιδιαίτερα μέρη για μια «νόστιμη» γιορτινή έξοδο!

Μαριαλενα Μάλλιου | 03.05.2024

Το Πάσχα έφτασε και η Αθήνα έχει μισό-αδειάσει από τον κόσμο που ταξίδεψε για τα χωριά του ώστε να γιορτάσει σε πιο παραδοσιακό κλίμα. Αρκετοί είναι, ωστόσο, εκείνοι που παραμένουν στην πρωτεύουσα και πρόκειται να κάνουν Ανάσταση σε αυτή.

Αν, λοιπόν, ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία και ψάχνετε εστιατόρια για το γιορτινό σας τραπέζι, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε πέντε απίστευτα μέρη με καλό φαΐ και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, για την απόλυτη πασχαλινή έξοδο!

Bounty All Aboard

Με καταπράσινη θέα, παρεΐστικη ατμόσφαιρα και λίγα, μόλις, λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά, το Bounty είναι ένα ιδανικό spot για να περάσεις το Πάσχα σου. Φυσικά, λόγω ημέρας, θα υπάρχει ειδικό μενού, εμπνευσμένο από τις γεύσεις των ημερών. Αν, λοιπόν, ψάχνεις το κατάλληλο μέρος για να γιορτάσεις, ξέρεις πού να πας!
Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 10, Δραπετσώνα 18648
Τηλέφωνο: 2104618027

Πέρος
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PÉROS (@peros_kolonaki)

Και από τον Πειραιά πάμε στο Κολωνάκι και στον Πέρο, το ιστορικό καφέ-εστιατόριο της Πλατείας Κολωνακίου, το οποίο μας υποδέχεται και το Πάσχα, με το δικό του αρνί, κοκορέτσι και άλλα πιάτα του παραδοσιακού, πασχαλινού τραπεζιού. Ιδανικό για όσους δεν θέλουν να απομακρυνθούν πολύ από το κέντρο της πόλης, χωρίς να χάνει, ωστόσο, τον δροσερό χαρακτήρα του.
Διεύθυνση: Τσακάλωφ 2, Αθήνα 10673
Τηλέφωνο: 2103645068

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα βρούμε το καλύτερο τσουρέκι της Αθήνας;12.09.2018

Ark

Και αν θες να παραμείνεις στην Αθήνα, κάνοντας, ταυτόχρονα, και ένα «ταξίδι» ως την Κρήτη, το Ark είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Δίπλα στο κύμα, σε ένα υπέροχο σκηνικό, το Ark φέρνει στο πιάτο μας αρώματα Κρήτης για να γιορτάσουμε το Πάσχα παραδοσιακά και ελληνικά!
Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα 16674
Τηλέφωνο: 2108948882

Ergon House

Ένα πιο casual Πάσχα στην Αθήνα, μπορούν να κάνουν, όσοι επιλέξουν για την Κυριακάτικη έξοδό τους το Ergon House, στη Μητροπόλεως. Στο μαγαζί, το Σάββατο το βράδυ από τις 00:00 θα βρείτε ειδικό μενού, αφιερωμένο στην ημέρα, με μαγειρίτσα, αν θελήσετε να κάνετε το δείπνο σας μετά την Ανάσταση εκτός σπιτιού, ενώ την Κυριακή το Ergon θα λειτουργήσει κανονικά από τις 7:30 το πρωί, μέχρι τις 12:00 το βράδυ.
Διεύθυνση: Μητροπόλεως 23, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2100109090

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Την πασχαλινή μας λίστα κλείνουμε με μία πρόταση από ψηλά, για Πάσχα με θέα και τους Ορίζοντες του Λυκαβηττού. Στους Ορίζοντες, εκτός από υπέροχη θέα σε όλη την Αθήνα, θα βρείτε και ένα μενού αφιερωμένο στην ημέρα του Πάσχα, ξεκινώντας με μαγειρίτσα, πίτα και σαλάτα και συνεχίζοντας με αρνί -όπως, άλλωστε, επιβάλλεται και λόγω ημέρας. Το γεύμα σας κλείνει με εκμέκ παγωτό.
Διεύθυνση: Αριστίππου 1, Αθήνα 10676
Τηλέφωνο: 2107210701

Περισσότερες προτάσεις για φαγητό και εξόδους θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω