Monopoli Team
08.05.2024
Πρωτοβουλία για την κατοχύρωση του ντονέρ κεμπάπ στην ΕΕ έλαβε η Τουρκία, ζητώντας να σερβίρεται με συγκεκριμένο τρόπο, δηλαδή μόνο με μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών, ενώ τα κομματάκια κοτόπουλου θα μπορούν να έχουν πάχος μεταξύ ενός και δύο εκατοστών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού βρίσκουμε το καλύτερο σουβλάκι στην Αθήνα;12.09.2018
Το ντονέρ κεμπάπ, το κλασικό πιάτο κρέατος, αποτελείται από λεπτοκομμένες φέτες μοσχαρίσιου κρέατος, αρνιού ή κοτόπουλου, που περιστρέφονται πάνω σε μια ανοξείδωτη σούβλα πάνω από τη φωτιά και μαγειρεύονται καθώς περιστρέφονται κάθετα γύρω από τον άξονά του. Πριν μπει στη σούβλα, μαρινάρεται σε ένα μείγμα από γιαούρτι, πιπέρι, πελτέ ντομάτας, βότανα, μπαχαρικά και αλάτι.
Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Swatch Essentials: Ένα καλειδοσκόπιο must-have ρολογιών που τονώνουν τη διάθεση
Σύμφωνο Επιβίωσης, με τον Αντώνη Κρόμπα και τον Λευτέρη Ελευθερίου στο Θέατρο Παλλάς
Teeling Irish Whiskey: Μια σύγχρονη ματιά στη μεγάλη παράδοση του ιρλανδέζικου ουίσκι
Disorder, του Γιώργου Αδαμαντιάδη για 2η χρονιά στο Θέατρο Καλλιρρόης
Η τελετή απονομής των International Opera Awards 2025 για πρώτη φορά στην Λυρική
Canto General: 100 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης στο Μέγαρο – Επιπλέον ημερομηνία παράστασης
Αποκαλύφθηκαν τα πόστερ του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Η Άννα Βαγενά αφηγείται τη ζωή της μέσα από την Λουλού
Ο Αλέξανδρος Κτιστάκης επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου Club
Ο Stephen Fry στην Ελλάδα – Τιμητική εκδήλωση στο Μουσείο Ακρόπολης για τη συνεισφορά του