MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Καφές, brunch ή dinner: 5 ιδέες για μια αξέχαστη Γιορτή της Μητέρας

Η Γιορτή της Μητέρας έφτασε και εμείς είμαστε εδώ να σας προτείνουμε αγαπημένα spots για να γιορτάσετε αυτή τη ξεχωριστή ημέρα!

Μαριαλενα Μάλλιου | 11.05.2024 Φωτογραφία Cover: @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και, μετά το Πάσχα, οι Κυριακές του τελευταίου μήνα της άνοιξης  συνεχίζουν να μας φέρνουν γιορτές. Αυτή τη φορά, γιορτάζουμε την Γιορτή της Μητέρας, μια ημέρα αφιερωμένη σε μία από τις πιο σημαντικές εκφάνσεις της γυναικείας φύσης, εκείνη της μητρότητας.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, είμαστε εδώ, για να σας προτείνουμε τρόπους και μέρη, για να γιορτάσετε τη ξεχωριστή, αυτή, ημέρα μαζί με τα αγαπημένα σας άτομα, δημιουργώντας περισσότερες, ακόμα, όμορφες στιγμές.

Για καλό καφέ και χαλαρό κλίμα στο Τσέρι Coffee Shop

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μοιράζεσαι με κάποιον έναν πρωινό καφέ σε μικρά, παρεΐστικα coffee shops, που βγάζουν ένα vibe οικειότητας και ζεστασιάς και το Τσέρι στο Παγκράτι είναι ο ορισμός αυτής την εξόδου. Χρώματα, θετική αύρα, φως και πολύ στυλ κάνουν το Τσέρι ένα από τα αγαπημένα μας coffee shops του Παγκρατίου. Όσο για τον καφέ του, μεγάλη ποικιλία σε χαρμάνια και blends, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς! Αν, λοιπόν, αυτή η έξοδος περιγράφει το mood σας, τότε μόλις βρήκατε το κατάλληλο spot για να γιορτάσετε τη Γιορτή της Μητέρας!
Διεύθυνση: Φορμίωνος 76, Καισαριανή 11633
Τηλέφωνο: 21068080037

Για brunch που θυμίζει εξοχή στο Folk
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Folk. (@folkathens)

Το κέντρο της Αθήνας, σε άλλα σημεία του θυμίζει μεγαλούπολη και σε άλλα μας ταξιδεύει στην εξοχή. Έτσι, λοιπόν, πάμε στο Folk, το απόλυτο ανοιξιάτικο spot, με τραπεζάκια στον πεζόδρομο, φανταστική αισθητική και υπέροχο brunch, για μία αξέχαστη εορταστική έξοδο, που μυρίζει άνοιξη. Αν, λοιπόν, η διάθεση λέει μαμαδίστικη έξοδο για bunch και βόλτα στο ανθισμένο κέντρο, τώρα ξέρετε πού να πάτε.
Διεύθυνση: Βύσσης 2, Αθήνα 10551
Τηλέφωνο: 2103221219

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού θα δοκιμάσουμε τα καλύτερα γλυκά με φιστίκι στην Αθήνα;12.09.2018

Για ένα elegant γεύμα στο Lunu

Αν, πάλι, είστε σε πιο elegant mood, αλλά και σε mood για καλό φαγητό, σας έχουμε βρει το κατάλληλο μέρος. Το Lunu στην Ηλιούπολη, ατμοσφαιρικό και στυλάτο, αποτελεί ένα από τα καλύτερα μέρη για μία χαλαρή, πεντανόστιμη έξοδο, ανεξαρτήτως ώρας. Είτε είστε fans του brunch, είτε θέλετε να γιορτάσετε μεσημέρι ή βράδυ, στο μαγαζί θα βρείτε επιλογές για όλες τις ώρες και τα γούστα! Εμείς, ενδεικτικά, θα προτείνουμε τον σολομό, από το lunch-dinner μενού, αλλά και τα pancakes ποπ κορν από το brunch μενού.
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 13, Ηλιούπολη 16345
Τηλέφωνο: 2109757700

Για μία παραμυθένια έξοδο Fairytale Athens

Όπως το λέει και το όνομά του, το Fairytale αποτελεί το απόλυτα παραμυθένιο μέρος για μία απόλυτα παραμυθένια έξοδο. Αν, λοιπόν, θέλετε να γιορτάσετε με τη μητέρα σας ή τα παιδιά σας σε ένα μαγαζί βγαλμένο από τα παραμύθια, το Fairytale είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Στον κατάλογο του μαγαζιού θα βρείτε brunch, καφέ και γλυκά και το νέο pistachio μενού, για τους λάτρεις του φιστικιού.
Διεύθυνση: Λεωκορίου 16, Αθήνα 10554 (κεντρικό κατάστημα)

Για brunch αφιερωμένο στις μαμάδες, στο Bazaki Juice Bar

Και κλείνουμε τις προτάσεις μας με ένα αγαπημένο healthy spot και με το Βαζάκι Juice Bar, το οποίο γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας με τον δικό του τρόπο. Συγκεκριμένα, το Βαζάκι κυκλοφορεί ένα νέο μενού, αφιερωμένο στη Γιορτή της Μητέρας και σε όλες εκείνες της γυναίκες, που όσο διαφορετικές κι αν είναι οι ζωές τους, έχουν ένα βασικό κοινό σημείο: τη μητρότητα.
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι 15234
Τηλέφωνο: 2106800067

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕφτά διευθύνσεις για το καλύτερο brunch που θα δοκιμάσεις το 202412.09.2018

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω