MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Good Job Nicky: «Η μουσική είναι ευθύνη, την παίρνω πολύ σοβαρά» (vid)

Ο Good Job Nicky βρέθηκε καλεσμένος στο “Γκαράζ” του Ζήση Ρούμπου στο Action24 και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το αίσθημα ευθύνης που νιώθει απέναντι στη μουσική.

Monopoli Team

«Κάποια κομμάτια μου, όπως το Clouds και το Fo Sho έχουν πάρα πολύ ραπ», είπε ο Good Job Nicky στον Ζήση Ρούμπο, όταν ο δεύτερος αναφέρθηκε σε μια στροφή στη δισκογραφία του νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος ισχυριζόταν πως ως έφηβος «ράπαρε».

Ο Good Job Nicky, μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως θεωρεί τη μουσική του «γυμνή». «Υπηρετώ την τέχνη. Αυτό που θέλω να κάνω είναι μουσική και όπου με βγάλει. Έχω και κομμάτια που είναι flamenco». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGood Job Nicky: “Η πολλή προβολή μεταφράζεται σε αναλωσιμότητα, δεν θέλω να γίνω fast foodάδικο” (vid)12.09.2018

Για το αίσθημα ευθύνης που νιώθει απέναντι στη μουσική – κάτι που απέκτησε από πολύ μικρός – ο νεαρός τραγουδιστής σχολίασε: «Κανένας στην οικογένειά μου δεν βλέπει τη μουσική ως προνόμιο. Τη βλέπουμε σαν ευθύνη. Εγώ είμαι σε μια θέση που αν χωρίσει κάποιος από εσάς, οφείλω να το μεταφράσω αυτό το πράγμα. Να σας το δώσω με έναν τρόπο που μπορείτε να ταυτιστείτε και να εκφράσω κάτι για εσάς που ίσως να μη το είχατε σκεφτεί. Άρα είναι ευθύνη, την παίρνουμε πολύ σοβαρά τη μουσική». 

Σε ερώτηση του Ζήση Ρούμπου για το πώς αισθάνεται που προέρχεται από μία οικογένεια με επιτυχημένες πορείες στο χώρο της μουσικής, ο Good Job Nicky σχολίασε πως «είναι υποστηρικτικό το περιβάλλον, γιατί είναι τρομερή οικογένεια. Είμαστε αρκετά δεμένοι και αυτό αλήθεια δεν ξέρω πώς να το απαντήσω, γιατί είναι σαν να ρωτάω τον οποιοδήποτε από εσάς πως είναι να μεγαλώνετε με τον πατέρα και τη μητέρα σας».

Συνεχίζοντας την απάντησή του, ανέφερε πως «πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο και τη Σοφία Αλιμπέρτη. Εγώ ξέρω τον Γιάννη».

Περισσότερα από ShowBiz