MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
05
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κάννες: Πρεμιέρα για το Furiosa με βροντερό χειροκρότημα για Anya Taylor-Joy και Chris Hemsworth

Πρεμιέρα στις Κάννες έκανε το πολυαναμενόμενο prequel του Mad Max, με τον Hemsworth να δακρύζει από την ανταπόκριση του κοινού.

Monopoli Team

Εννέα χρόνια μετά το ντεμπούτο της ταινίας «Mad Max: Fury Road», ο Τζορτζ Μίλερ επιστρέφει στις Κάννες για την παγκόσμια πρεμιέρα του prequel «Furiosa: A Mad Max Saga».

Σύμφωνα με το Variety, το κοινό ξετρελάθηκε με την τελευταία ταινία δράσης του Μίλερ, κατακλύζοντας την ταινία με ένα ενθουσιώδες εξάλεπτο standing ovation στο Φεστιβάλ Καννών το βράδυ της Τετάρτης.

Η Anya Taylor-Joy έστειλε φιλιά στην κάμερα καθώς το χειροκρότημα συνεχιζόταν, κάνοντας μια θεατρική υπόκλιση. Ο Chris Hemsworth έδειχνε δακρυσμένος από την ενθουσιώδη ανταπόκριση.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά γι“ αυτή την ταινία και θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνετε γι” αυτήν», είπε εν συντομία ο Μίλερ, παίρνοντας το μικρόφωνο για να απευθυνθεί στο πλήθος. «Σας ευχαριστούμε που μας φιλοξενήσατε».

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο πριν από τα γεγονότα του «Fury Road», στο «Furiosa» πρωταγωνιστεί η Taylor-Joy, η οποία παίρνει τη σκυτάλη στον ομώνυμο ρόλο από τη Charlize Theron. Στις αρχές της ταινίας, η νεαρή Furiosa πέφτει θύμα απαγωγής και φυλακίζεται από μια ομάδα γνωστών ληστών με επικεφαλής τον πολέμαρχο Dementus (Hemsworth).

Το «Fury Road» είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία, ωστόσο έμεινε γνωστό και για την μεγάλη διαμάχη που αναπτύχθηκε ανάμεσα στη Charlize Theron και τον Tom Hardy.

Από την άλλη, η Taylor-Joy και ο Chris Hemsworth έδειξαν να είναι πιο φιλικοί, καθώς έφτασαν στην πρεμιέρα.

Η ανταπόκριση για το «Furiosa» ήταν σε μεγάλο βαθμό θετική με πολλούς επισκέπτες του φεστιβάλ να θαμπώνονται από την τελευταία δουλειά του Miller. Το prequel του «Fury Road» ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες πρεμιέρες από τις φετινές Κάννες, ενώ με budget 168 εκατομμυρίων, ελπίζει να γνωρίσει την ίδια επιτυχία, που είχε γνωρίσει η ταινία του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό Κόπολα μέχρι Λάνθιμο: 10 σπουδαίοι σκηνοθέτες που κάνουν πρεμιέρα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών12.09.2018

Περισσότερα από Cine News