MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
06
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Χριστόφορος Παπακαλιάτης για πρεμιέρα Maesto: «Θα είναι ένα δύσκολο επεισόδιο 80 λεπτών» (vid)

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro, o Χριστόφορος Παπακαλιάτης μάς δίνει μια γεύση από όσα θα δούμε.

Monopoli Team

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro», πλησιάζει και τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο ανυπομονούν για τη συνταρακτική συνέχεια.

«Καταρχήν ξεκινάμε από εκεί που έχουμε μείνει», δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μάς βάζει στο κλίμα. «Οπότε βλέπουμε τη συνέχεια και πώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν το τραγικό αυτό γεγονός, το έγκλημα δηλαδή, και πώς η Σοφία (Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου), που είναι η κεντρική αφηγήτρια του επεισοδίου, διαχειρίζεται ως μάνα όλο αυτό που έχει συμβεί στο παιδί της».

«Παράλληλα, βλέπουμε τους ήρωες σε διαφορετικά σημεία τον καθένα. Δηλαδή τους βλέπουμε μέσα σε δύο χρόνους μέσα στο επεισόδιο. Τι γίνεται, δηλαδή, εκείνο το βράδυ και πώς το διαχειρίστηκαν… ο Φάνης, η Σοφία… Η Μαρία και η Χάρις δεν ξέρουν απολύτως τίποτα… και η Κλέλια που την επόμενη μέρα ξύπνησε και εγώ είχα φύγει από το νησί. Έτσι ξεκινάει για όλους ένα καινούριο κεφάλαιο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου12.09.2018

«Είναι ένα δύσκολο επεισόδιο το πρώτο, 75-80 λεπτών. Είναι σαν ταινία», είπε και συνέχισε εξηγώντας γιατί έδωσε τον τίτλο “Mother” στο επεισόδιο αυτό. «Από μία μάνα ξεκινάνε όλα και ήθελα με άποψη να το κάνω και το ονόμασα έτσι το πρώτο επεισόδιο. Αφηγήτρια είναι η μητέρα Σοφία αλλά δεν είναι μόνο αυτή, είναι και η Μαρία και η Αλεξάνδρα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι. Οπότε για όλους η μητέρα έχει τρομερά μεγάλη σημασία σε αυτό το επεισόδιο». 

«Το απόλυτο φινάλε δεν το έχω γράψει ακόμη επίτηδες, αν και ξέρω ποιο θα είναι. Έχω γράψει μέχρι 3 λεπτά πριν το τέλος. Το έχω αφήσει γιατί θέλω να κάτσει στο μυαλό μου ακριβώς αυτό που θέλω να γράψω. Έχω διάφορες επιλογές αλλά επίτηδες το κρατάω. Δεν θέλω να το προδώσω κιόλας», είπε χαρακτηριστικά στο τέλος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρεμιέρα: 16 Μαΐου στις 22:40 στ0 Μega

Περισσότερα από ShowBiz