ΝΕΑ
Η σκόνη από τη Σαχάρα δημιουργεί αποπνικτική ατμόσφαιρα – Θερμοκρασία έως 29 βαθούς
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η ατμοσφαιρική κυκλοφορία πάνω από την Ευρώπη θα ευνοήσει τη μεταφορά θερμών αέριων μαζών από την Αφρική προς τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τη μεταφορά σημαντικής ποσότητας Σαχαριανής σκόνης.

Monopoli Team
17.05.2024
A
A
Σύμφωνα με το μοντέλο πρόγνωσης συγκέντρωσης σκόνης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, για την Παρασκευή 17/05 αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης κοντά στο έδαφος στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας μας, ενώ στα κεντρικά και βόρεια τμήματα οι υψηλότερες συγκεντρώσεις θα εντοπίζονται σε μεγαλύτερα υψόμετρα.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 23 με 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 26 με 29 βαθμούς και στη βόρεια Κρήτη τοπικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #160: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Home Cinema: 10 ταινίες που αξίζει να δεις αυτή την εβδομάδα στην TV
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Brunch, φαγητό, ποτό: Βγαίνουμε σε αγαπημένα στέκια στη Γλυφάδα
Η έκθεση “Catch Me” του Nicholas Kontaxis φέρνει την ελπίδα στην εικαστική σκηνή της Αθήνας
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 29-30 Μαρτίου 2025
Free City: Οι προτάσεις μας για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ (29-30/03)
Oxygen: Έκθεση των Sober5083R και SIMEK στη ΔΛ Gallery
O Apon επανέρχεται με το νέο του viral single «Καθρέφτης»