MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
06
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Free city: Όλα όσα θα κάνουμε αυτό το ΠΣΚ δωρεάν

Συναυλίες, parties, DJ sets, εργαστήρια, φεστιβάλ και άλλα με ελεύθερη είσοδο, από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Μαΐου.

Monopoli Team

1. Θεματική ξενάγηση στη μόνιμη Συλλογή του Ιδρύματος Β&Ε Γουλανδρή

To Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή διοργανώνει μια θεματική ξενάγηση στη μόνιμη συλλογή του, με τίτλο “Η Γυναίκα στη Συλλογή του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή”. Τι είναι αυτό που κάνει τις γυναικείες μορφές του Picasso τόσο ενδιαφέρουσες και ζωντανές μέχρι και σήμερα; Γιατί η “Μικρή χορεύτρια” του Degas χαρακτηρίστηκε “τερατούργημα” όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το 1881;  Εξερευνήστε τα έργα καλλιτεχνών όπως οι Marc Chagall, Henri de Toulouse-Lautrec, Edgar Degas, Pierre Bonnard, Georges Braque, Auguste Rodin, Camille Claudel, Christo και Jeanne-Claude, Germaine Richier, Claude Lalanne, Σοφία Βάρη, Barbara Hepworth, Niki de Saint Phalle, Hans Arp, Alberto Giacometti, César κ.ά. για να ανακαλύψετε τους διαφορετικούς τρόπους που η γυναικεία μορφή παρουσιάζεται στα έργα της συλλογής και να γνωρίσετε το έργο γυναικών δημιουργών που εκπροσωπούνται στη συλλογή.
Παρασκευή 17 Μαΐου, 18:45 – 20:00
Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, Ερατοσθένους 13, Αθήνα

2. Athens City Festival: Βικτώρια Κιαζίμη, Στάθης Άννινος και Martin Listabarth σε τρία απολαυστικά ρεσιτάλ πιάνου

Το Piano City Athens συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στο This is – Athens City Festival και φέρνει μαζί του περισσότερες από 100 συναυλίες. Την Παρασκευή, το ρεσιτάλ πιάνου “Sunset concert, συνθέσεις από την περίοδο του Ρομαντισμού” και η πιανίστρια Βικτώρια Κιαζίμη θα μας συνεπάρουν σε ένα αξεπέραστο λυρικό ταξίδι στον λόφο Λυκαβηττού. Την ίδια λωρα στο Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, ο χαρισματικός μουσικός και πιανίστας Στάθης Άννινος, προσκαλεί το κοινό σε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα για σόλο πιάνο, δημιουργώντας μια φανταστική ξενάγηση ανάμεσα σε ετερόκλητα, φαινομενικά, μουσικά “πορτρέτα” προσεγγίζοντας με τον δικό του προσωπικό τρόπο, μουσικές των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Βαμβακάρη, Γ. Κωσταντινίδη, Beatles , E. Satie κ.α. Πίσω στο Λόφο Λυκαβηττούτο στις 20:00, το κοινό θα έχει την τιμή να απολαύσει τον σπουδαίο πιανίστα Martin Listabarth σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ πιάνου, με τίτλο “Πρωτότυπες τζαζ συνθέσεις”. Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Παρασκευή 17 Μαΐου, 19:00-20:00, 20:00-21:00
Άγιος Γεώργιος Λυκαβηττού, Λόφος Λυκαβηττού / Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόλου 5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPiano City Athens 2024: Δωρεάν κονσέρτα πιάνου σε The Ellinikon Experience Park και Golden Hall12.09.2018

3. Athens City Festival: Δρακοπούλου Street Party

Με έμβλημα τη δύναμη της ενότητας και συνδετικό κρίκο την τέχνη, κυρίως την χορευτική ηλεκτρονική μουσική, ο George Apergis και η ομάδα του μετατρέπουν ένα από τα πιο γνωστά πάρκα της οδού Πατησίων σε ένα μοναδικό open air party stage. O George Apergis είναι ένα από τα πιο δραστήρια πρόσωπα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Μαζί με τα Reverb Sessions, παρουσιάζει διάφορες μορφές τέχνης, αναδεικνύοντας τη διαφορετικότητα των συντελεστών, την ποικιλομορφία και την πολυφυλετικότητα.
Παρασκευή 17 Μαΐου, 18:00 – 23:00
Πάρκο Δρακόπουλου

4. Athens City Festival: Street Art Graffiti – Κυνήγι θησαυρού συντροφιά με τον Λουκάνικο

Η ομάδα Narratologies παρουσιάζει ένα υβριδικό παιχνίδι με θέμα την τέχνη του δρόμου. Ακολουθήστε τα βήματα του Λουκάνικου, του αγαπημένου σκύλου της Αθήνας, σε ένα μοναδικό κυνήγι θησαυρού με θέμα τη street art και το graffiti. Ο Λουκάνικος έχει λάβει μυθικές διαστάσεις μέσα από τις πολυάριθμες απεικονίσεις του στους τοίχους της πόλης και έτσι είναι ο πιο κατάλληλος ξεναγός για να σας μυήσει στην πολύπλευρη τέχνη του δρόμου της Αθήνας.

Και μην ξεχνάτε πως αυτό το κυνήγι θησαυρού δεν είναι μια συνηθισμένη ξενάγηση. Είναι μια διαδραστική εμπειρία, όπου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Narratologies θα διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσετε γρίφους και θα λάβετε οδηγίες για να ανακαλύψετε το επόμενο σημείο ενδιαφέροντος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα συναντήσετε και τους συντονιστές μας, που παρέχοντάς σας επιπλέον στοιχεία θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό gems, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε τοπικά καταστήματα και πωλητήρια μουσείων. Σημείο συνάντησης: Πλατεία Μοναστηρακίου
Παρασκευή 17 Μαΐου, 17:50 – 20:00
Πλατεία Μοναστηρακίου

5. Athens City Festival – Museum & Gallery Bike Tour: Από το ΕΜΣΤ στο Μπενάκη της Πειραιώς κι από ‘κει στην Δημοτική Πινακοθήκη

Μια επίσκεψη στις γκαλερί και τους εκθεσιακούς χώρους της Αθήνας, με ποδήλατο. Μια διαδρομή που συνδυάζει την άθληση και την τέχνη στην καρδιά της πόλης. Οι υπεύθυνοι των χώρων θα υποδεχθούν τους συμμετέχοντες, για μια προσωπική ξενάγηση στις εκθέσεις τους δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους καλλιτέχνες, τις εκθέσεις και τις ίδιες τις γκαλερί. Αφετηρία αποτελεί το γνωστό ραντεβού, στην Πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το Δημαρχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυναυλίες, θερινό, sleepovers, εκθέσεις: Όσα θα κάνουμε δωρεάν το καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ12.09.2018

Από εκεί η παρέα ανηφορίζει προς την Πλάκα και καταλήγει στο ύψος του ΕΜΣΤ – όχι για να το επισκεφθούν, αλλά για την χαρά της βόλτας… και για να δουν τις θέσεις στάθμευσης ποδηλάτου που έχουν τοποθετήσει εκεί. Από το ΕΜΣΤ κατηφορίζουν προς την Πειραιώς και κάνουν μια μικρή στάση στο Μπενάκη, στην Πειραιώς και πάλι για να δουν τις θέσεις στάθμευσης ποδηλάτου που διαθέτει πλέον το Μουσείο. Από κει, μέσα από τα στενά του Κεραμεικού φτάνουν στο Μεταξουργείο και καταλήγουν στην Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, για να γνωρίσουν και να ξεναγηθούν σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους πολιτισμού της Αθήνας. Επιστροφή στην Πλατεία Κοτζιά. Απαραίτητη η κράτηση θέσης εδώ.
Σάββατο 18 Μαΐου, 10:00 – 13:00
Πλατεία Κοτζιά

6. Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2024 με πληθώρα εκδηλώσεων

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συμμετέχει στις 18 Μαΐου στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και δωρεάν είσοδο στις μόνιμες εκθέσεις και τις προτεινόμενες δράσεις για μικρούς και μεγάλους. Ειδικότερα, το Σάββατο 18 Μαΐου το Μουσείο, τo Cycladic Shop και τo Cycladic Café θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 18:00. O τίτλος της φετινής Διεθνούς Ημέρας Μουσείων είναι «Moυσεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα», ένα θέμα άμεσα συνδεδεμένο με το όραμα και τους στόχους του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης συνεργάζεται με την Ταινιοθήκη της Ελλάδος για την προβολή της ταινίας «Etel Adnan. Εξόριστες λέξεις» στο πλαίσιο της Ημέρας Μουσείων. Σε συνεργασία με το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας δημιουργούν για τους μικρούς μας θεατές έναν φανταστικό κόσμο ανακάλυψης και διασκέδασης με αξιολάτρευτους χαρακτήρες, μαγικές περιπέτειες, μουσική και τραγούδι.

Επιπλέον, καλεί τους επισκέπτες σε μια διαδραστική δράση σε μορφή διαλόγου όπου μικροί και μεγάλοι θα δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε ερωτήσεις διατυπωμένες από το προσωπικό του Μουσείου, για το Μουσείο. Λίγο αργότερα, στην Έκθεση Κυκλαδικής Τέχνης του Μουσείου, ο Γιάννης Παπαδάτος, Αναπληρωτής Καθηγητής Προϊστορικής Αρχαιολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα «συνομιλήσει» με τα εκθέματα παρουσιάζοντάς τα με εύληπτο τρόπο στο σήμερα. Η Χορωδία ιμCHOR, σε δυο εμφανίσεις, θα ταξιδέψει τους επισκέπτες, με τα τραγούδια της, στη θάλασσα του Αιγαίου και τις παραδόσεις των νησιών που παραμένουν αναλλοίωτες ως τις μέρες μας. Να σημειωθεί πως η απτική προθήκη του Μουσείου θα είναι διαθέσιμη μέσα στην έκθεση της Κυκλαδικής Τέχνης για άτομα με προβλήματα όρασης και τους συνοδούς τους. Αφηγήσεις, χορογραφίες και περισσότερες δράσεις σας περιμένουν στο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που μπορείτε να βρείτε εδώ.
Σάββατο 18 Μαΐου, 10:00-16:30
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα

7. Athens City Festival: Street Outdoors @ Πάρκο Ελευθερίας

Για τους Street Outdoors, ο δρόμος… ισοδυναμεί με το βασίλειό τους. Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τα μεγαλύτερα street parties της τελευταίας δεκαετίας κάνει “απόβαση” στο Πάρκο Ελευθερίας και το γεμίζει με την πιο updated χορευτική μουσική και το πιο δραστήριο κοινό της πόλης.
Σάββατο 18 Μαΐου, 17:30 – 23:00
Πάρκο Ελευθερίας

8. Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024: Οι δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, το Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες. Το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου θα είναι ανοιχτό ως τα μεσάνυχτα (τηλεφωνικές κρατήσεις 210 9000915). Όπως κάθε Σάββατο τις πρωινές ώρες, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη θεματική παρουσίαση «Σάββατο στο Μουσείο με 20+1 αριστουργήματα». Πρόκειται για έναν περίπατο στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου, κατά τον οποίο μύθοι και θρύλοι, δοξασίες και παραδόσεις, ιστορικά ορόσημα και ανθρώπινες ιστορίες μετουσιώνονται σε τέχνη και υφαίνουν μία ξεχωριστή βιωματική εμπειρία. Ώρες: 12:30 π.μ. ελληνικά & 10:30 π.μ. αγγλικά. Κρατήσεις εδώ.
Σάββατο 18 Μαΐου, 10:30, 12:30
Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15

9. Athens City Festival: Το Πανηγύρι της Αθήνας

Ο Γιώργος Κωτσίνης και ένα επιτελείο καταξιωμένων μουσικών, μια all star μπάντα της παραδοσιακής ελληνικής μουσικής, παρουσιάζουν ένα μοναδικό, αστικό πανηγύρι, μέσα στο πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος. Ένα αυθεντικό πανηγύρι με τα όλα του, ένα ταξίδι στα μουσικά μονοπάτια της ελληνικής παράδοσης με ήθος και γνώση, με κέφι και μεράκι. Αυθεντικό πανηγυριώτικο αέρα θα μας φέρουν οι: Γιώργος Κωτσίνης – κλαρίνο /Θωμάς Κωνσταντίνου – λαούτο και τραγούδι / Κώστας Κίκιλης – βιολί / Μανούσος Κλαπάκης – κρουστά / και τον Αντώνη Κυρίτση στο τραγούδι / Κωνσταντίνα Πάτση / Πέτρο Μήτσου Γκάιντα / Παναγιώτη Βέργο Σαντούρι
Σάββατο 18 Μαΐου, 18:00
Ακαδημία Πλάτωνος, Μοναστηρίου 138, Αθήνα

10. Ημερίδα Ζωοθεραπείας στο Athens Book Space

Το Athens Book Space του Δήμου Αθηναίων, ο σύγχρονος χώρος ανάγνωσης, συνάντησης, χαλάρωσης και εκδηλώσεων με επίκεντρο το βιβλίο, επιστρέφει μέσα στην καταπράσινη καρδιά του Πάρκου Ελευθερίας, στην Βασ. Σοφίας. Η Ευγενία Καραζιώτη μας συστήνει τη Ζωοθεραπεία, μέσα από μια ημερίδα με τίτλο «Ζωοθεραπεία: Συνομιλώντας για τη διαμεσολάβηση με τα ζώα μας μέσα στις θεραπείες». Στα πλαίσια του Athens Book Space, η ειδική παιδαγωγός της “Ζεστής Αγκαλιάς” μας ξεναγελι στα άγνωστα μονοπάτια του όρου και απαντάει ερωτήματα όπως “Τι είναι η Ζωοθεραπεία; Σε ποια πεδία μπορεί να έχει εφαρμογή; Μπορεί ένα διαπαιδαγωγημένο ζώο να συμβάλει στην βελτίωση ατόμων που έχουν δυσκολίες ή πάσχουν και πώς;”.
Σάββατο 18 Μαΐου, 12:00-14:00
Πάρκο Ελευθερίας

11. Athens City Festival – Σανταρόζα Beat Weekend: Μουσικόραμα & Needless

Η _&beyond επιστρέφει στο κέντρο της πόλης, σε μια από τις εμβληματικότερες πλατείες της, με μια μεγάλη, open-air, διήμερη μουσική γιορτή, , στο πλαίσιο του This is Athens – City Festival’ του Δήμου Αθηναίων, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και μια σειρά δράσεων με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από την πρώτη έκδοση του πρωτοποριακού Synch Festival. Πρόκειται για avant-pop μουσική προσέγγιση με έμφαση στη συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική μουσική σκηνή και τον πλουραλισμό της, μέσα από ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets. Καταξιωμένες μπάντες, πρωτοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες, ανατρεπτικές μουσικές συνθέσεις, ευφάνταστα Dj sets, ένα αχόρταγο για νέα μουσική κοινό και ατελείωτο ταλέντο, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό όπου δημιουργία και διασκέδαση γίνονται ένα. Το Σάββατο το Live αναλαμβάνουν οι Lip Forensics, Tendts, Wild Terrier Orchestra, ενώ κυρίαρχος του DJ set θα είναι ο Mr.Z.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆτλας της δεκαετίας του 2000 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Μαθήματα ιστορίας για τον 21ο αιώνα12.09.2018

Ένα από τα μακροβιότερα αθηναϊκά mobile party προσκαλεί τον θρυλικό Βορειοϊρλανδό DJ και μουσικό παραγωγό David Holmes, για ένα DJ set με τη μοναδική του στιλιστική προσέγγιση.  Η καριέρα του εκτείνεται σε τέσσερις δεκαετίες και η μουσική του συνδυάζει trip hop, big beat, electronica, new wave, krautrock και house στοιχεία. Ο David Holmes έγινε ευρύτερα γνωστός υπογράφοντας τη δημιουργία των soundtrack ταινιών όπως “Ocean’s Trilogy” και “Out Of Sight” του Steven Soderbergh. Εκτός από τον David Holmes (NI)  στ0 τιμόνι των DJ set θα βρεθούν και οι Chevy x Pene. Νωρίτερα μέσα στη μέρα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη-παρουσίαση του καλλιτέχνη από τον Παναγιώτη Μένεγο (NEWS247, Laternative/En Lefko 877).
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαΐου, 17:00 – 23:00
Πλατεία Δικαιοσύνης, Σανταρόζα & Πανεπιστημίου, Αθήνα

12. Athens City Festival: Εργαστήριο κίνησης για εφήβους

Η ομάδα 4+ENA προσκαλεί έφηβες και εφήβους, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία στο χορό, σε ένα ταξίδι εξερεύνησης με θέμα τα στοιχεία της φύσης. Έχετε σκεφτεί πώς είναι να στροβιλίζεστε σαν φύλλο στον άνεμο, να κυλάτε σα νερό; Στο εργαστήριο κίνησης εφήβων, με βασικά εργαλεία το ρυθμό και την παρατήρηση, θα επισκεφτούμε γνώριμες εικόνες προσπαθώντας να τις αναπαράξουμε με νέους θαυμαστούς τρόπους. Θα ανακαλύψουμε παρέα – σε ένα ταξίδι φαντασίας και δημιουργικότητας – τρόπους για να πάρουμε όποιο σχήμα επιθυμούμε και να γίνουμε όποιο στοιχείο της φύσης ονειρευόμαστε. Το εργαστήριο απευθύνεται σε εφήβους 13-18 ετών. Παραδίδεται από τη χορεύτρια Ιωάννα Καρατέγου και το χορευτή Θάνο Ραγκούση, ερμηνευτές της παράστασης 4+ΕΝΑ. Τη δράση συντονίζουν η χορογράφος Κυριακή Νασιούλα και χημικός μηχανικός Δρ. Μαρία Καρόγλου. Απαραίτητη η κράτηση θέσεων εδώ.
Κυριακή 19 Μαΐου, 10:30 – 12:30, 13:00 – 15:00
Εθνικό Γυμναστήριο Αθηνών Ι. Φωκιανός, Βασιλίσσης Όλγας 1, Αθήνα

13. Generations: Το μουσικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ με δωρεάν είσοδο

Φωτογραφία: Σοφία Παπαστράτη

Tο Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου το Generations, το μουσικό φεστιβάλ που ενώνει διαφορετικές γενιές, έρχεται για τέταρτη χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα, ορίζοντας ένα σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους. Για δύο ολόκληρες μέρες, το ΚΠΙΣΝ γεμίζει με μουσική και δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του, με πυρήνα το Ξέφωτο: από τις Παιδικές Χαρές και τους Πίδακες Νερού μέχρι τον Μεσογειακό Κήπο, τον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών, τον Θόλο και, φυσικά, το Κανάλι με πληθώρα επιλογών για γονείς και παιδιά. Τo φεστιβάλ ξεκινά από τις 11.00 το πρωί, με μουσική και DJ sets από εγχώριους και διεθνείς DJs. Φέτος, οι μεγαλύτεροι έχουν την ευκαιρία να μυήσουν τους μικρότερους στις μουσικές επιλογές δύο θρυλικών Βρετανών – οι headliners του Generations είναι ο Don Letts και ο Eddie Piller. Παράλληλα, τα παιδιά μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε πλήθος δραστηριοτήτων, σε ένα αξέχαστο διήμερο στο οποίο χορεύουν με πολύχρωμα στεφάνια, διασκεδάζουν με γιγάντιες σαπουνόφουσκες, ξυλοπόδαρους και ακροβάτες, φυτεύουν, ζωγραφίζουν, κάνουν καγιάκ, παίζουν μπάσκετ και απαθανατίζουν αγαπημένες στιγμές χρησιμοποιώντας διασκεδαστικά props στο photo booth. Κι όλα αυτά, με πρόσωπα γεμάτα ανοιξιάτικα χρώματα και σχέδια από το face painting.

Στο Generations, τα DJ sets ξεκινούν από τις 12.00 το μεσημέρι το Σάββατο και από τις 11.00 το πρωί την Κυριακή με επιλογές από αγαπημένους Έλληνες DJs. Το ρυθμικό line-up, ιδανικό για να εισάγει τους μικρούς στη μουσική των ενηλίκων και όλοι μαζί να συνυπάρξουν χορευτικά στο γρασίδι, περιλαμβάνει τους Blend Mishkin, Anna Mystic, Palov και Stivako το Σάββατο 18/05 και τους Makis Papasimakopoulos, Andreas Mitrelis, Mr. Z και Fotini Galani την Κυριακή 19/05. Headliners φέτος θα είναι δυο θρυλικοί Βρετανοί, το Σάββατο 18/05 ο Don Letts και την Κυριακή 19/05 ο Eddie Piller.

Το ενημερωτικό διήμερο bazaar του ΚΠΙΣΝ θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στις 18 και 19 Μαΐου, στον Θόλο του ανοιξιάτικου Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, παράλληλα με το μουσικό φεστιβάλ Generations, και με στόχο την ενεργοποίηση του δημόσιου χώρου ως κοινό τόπο συνάντησης, προσβασιμότητας και δημιουργίας. Το 2ο Open Agora είναι φέτος αφιερωμένο στη θεματική «Παιδί, Οικογένεια».
Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαΐου, 10:00 – 21:00
Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

14. Comicdom CON Athens 2024: Το διεθνές φεστιβάλ comics στην Τεχνόπολη μεγαλύτερο από ποτέ

170 δημιουργοί comics και εικονογράφοι, διεθνείς και ελληνικές εκθέσεις comics και εικονογράφησης, καταστήματα και εκδοτικές, προβολές animation, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, sketch events, Διαγωνισμός Cosplay, Απονομή Ελληνικών Βραβείων Κόμικς, ομιλίες και panels, συνθέτουν το πρόγραμμα της μεγάλης γιορτής των comics, Comicdom CON Athens 2024, που φέτος μεγαλώνει και επεκτείνεται σε -σχεδόν- όλους τους χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Όπως πάντα, έτσι και στη φετινή 18η διοργάνωσή του, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας παραμένει το μόνο αυτής της κλίμακας, με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις δράσεις του.  Ανακαλύψτε αναλυτικά το πρόγραμμα και όλες τις δράσεις του ComicDom εδώ.
Παρασκευή 17, Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαΐου, 11:00 – 21:30
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGenerations: Το μουσικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια επιστρέφει στο ΚΠΙΣΝ με δωρεάν είσοδο12.09.2018

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις