MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
08
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε στην τηλεόραση το ΣΚ;

Blockbusters, ταινίες κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια και μία βραβευμένη ταινία ελληνική παραγωγής στο Home Cinema αυτού του ΣΚ.

Monopoli Team

Australia στο COSMOTE CINEMA 1HD, 18/05 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν , Ηθοποιοί: Νικόλ Κίντμαν,Χιου Τζάκμαν,Μπράιαν Μπράουν

Λίγο πριν το ξέσπασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μια Αγγλίδα αριστοκράτισσα κληρονομεί ένα αχανές ράντζο στην Αυστραλία και προσπαθεί να το προστατέψει με τη βοήθεια ενός σκληροτράχηλου κτηνοτρόφου. Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ.

Ο Άνθρωπος με τις Απαντήσεις στην ΕΡΤ3, 18/05 στις 22:30

Σκηνοθεσία:Στέλιος Καμμίτσης, Παίζουν:Βασίλης Μαγουλιώτης, Αντώνης Κατσαρής, Πιερ Άντρεα Μπόσνα, Ρίνιο Ντραγκασάκι, Άντον Βέιλ, Βασίλης Δημητρούλιας, Στέλλα Φυρογένη, Ρόνι Ενβίγια

Μετά από τον θάνατο της γιαγιάς του, ο Βίκτωρας, ένας εικοσάχρονος πρώην πρωταθλητής καταδύσεων, αναχωρεί με το πλοίο για την Ιταλία. Εκεί γνωρίζει τον Ματίας, έναν νεαρό, παράτολμο Γερμανό. Και οι δύο κατευθύνονται προς τη Βαυαρία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Και οι δύο αναζητούν απαντήσεις, ο καθένας στις δικές του ερωτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Yellowstone μέχρι το The English: Αυτές είναι οι καλύτερες western σειρές των τελευταίων ετών!12.09.2018

Ο Χάρι Πότερ Και Ο Αιχμάλωτος Του Αζκαμπάν στο STAR, 18/05 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Αλφόνσο Κουαρόν, Παίζουν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουάτσον και Γκάρι Όλντμαν

Οι καλοκαιρινές διακοπές του Χάρι Πότερ στο σπίτι των αχώνευτων συγγενών του, Ντάρσλι, είναι αβάσταχτες, όσο ποτέ άλλοτε. Η απρόσμενη επίσκεψη της εκνευριστικής θείας Μαρτζ έχει αναπάντεχη κατάληξη καθώς, σε μια ξαφνική έκρηξη οργής, ο Χάρι Πότερ χρησιμοποιεί τις μαγικές του δυνάμεις για να την… φουσκώσει σαν μπαλόνι και να την εκτοξεύσει στον ουρανό! Όμως, ο όρκος που έχει δώσει στο Χόγκουαρτς είναι σαφής: ένας μάγος δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιεί τις υπερφυσικές του δυνάμεις στον πραγματικό κόσμο. Προκειμένου να αποφύγει την τιμωρία από το Χόγκουαρτς και το Υπουργείο Μαγείας, αλλά και την οργή του θείου Βέρνον, ο Χάρι Πότερ το σκάει από το σπίτι των θείων του μέσα στη νύχτα και τελικά καταφθάνει στην παμπ «Το Ραγισμένο Τσουκάλι». Εκεί συναντά εντελώς τυχαία τον Κορνήλιους Φατζ, τον υπουργό Μαγείας που, προς μεγάλη έκπληξη του νεαρού μάγου, δεν επιθυμεί να τον τιμωρήσει αλλά να τον προστατέψει. Μετά από 12 χρόνια εγκλεισμού στις φυλακές του Αζκαμπάν, με την κατηγορία της δολοφονίας των γονιών του Χάρι Πότερ, ο διαβόητος ψυχωτικός μάγος Σίριους Μπλακ κατάφερε τελικά να αποδράσει. Ο Κορνήλιους Φατζ πιστεύει πως αυτή τη φορά ο Σίριους θα αποπειραθεί να δολοφονήσει τον Χάρι Πότερ.

Κυριακή της Μητέρας στο COSMOTE CINEMA 1HD, 19/05 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Εβά Ουσόν , Ηθοποιοί: Οντέσα Γιανγκ,Τζος Ο’Κόνορ,Κόλιν Φερθ

Την Ημέρα της Μητέρας του 1924, μια νεαρή υπηρέτρια εκμεταλλεύεται την απουσία των εργοδοτών της για να συναντήσει κρυφά τον εραστή της, γόνο αριστοκρατικής οικογένειας. Ωστόσο, κάποια απρόσμενα γεγονότα θα αλλάξουν τη ζωή τους.

Top Gun στον ALPHA, 10/12 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Τόνι Σκοτ, Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κέλι ΜακΓκίλις και Βαλ Κίλμερ

Ο Pete Mitchell ή με το παρατσούκλι ‘Maverick’ είναι ένας από τους κορυφαίους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών και για αυτό άλλωστε επιλέγεται να φοιτήσει στην σχολή με τους καλύτερους των καλύτερων, βάζοντας στόχο να κερδίσει τον τίτλο του Top Gun, δηλαδή του καλύτερου της τάξης. Όμως, οι παράτολμες αποφάσεις του θα τον δυσκολέψουν από το να φτάσει στην κορυφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μελαγχολία και χιούμορ στο «Πολύδροσο»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News