MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Μια βραβευμένη ελληνική ταινία, Γούντι Άλεν, αλλά και πρεμιέρες στο Home Cinema αυτής της εβδομάδας (20-24/05).

Monopoli Team

Η Τελευταία Παμπ στο COSMOTE CINEMA 2HD, Δευτέρα 20/05 στις 19:40

Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς , Ηθοποιοί: Ντέιβ Τέρνερ,Έμπλα Μαρί,Κλερ Ρότζερσον

Σε ένα χωριό της βορειοανατολικής Αγγλίας που μαστίζεται από ανεργία, ο ιδιοκτήτης μιας παμπ παλεύει να κρατήσει την επιχείρησή του ανοικτή. Η άφιξη προσφύγων από τη Συρία θα αναστατώσει την ήδη ταλαιπωρημένη κοινότητά του.

Ένας Αληθινός Φίλος (A Dog’s Journey)
🔍Οικογενειακή κομεντί κινεζικής, ινδικής, αμερικανικής συμπαραγωγής 2019. Ο πανέμορφος σκύλος Μπέιλι ζει σε μια φάρμα στο Μίσιγκαν μαζί με τον Ίθαν και τη σύζυγό του, Χάνα. Σύντομα θα αποκτήσει και μια υπέροχη καινούρια φίλη, την εγγονή του Ίθαν, την Σίτζεϊ. Όταν όμως έπειτα από κάποιο διάστημα η μητέρα της Σίτζεϊ αποφασίζει να πάρει τη μικρή μακριά, ο Μπέιλι θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την υπόσχεσή του, ότι θα είναι ο παντοτινός της προστάτης. Μια τρυφερή ιστορία αγάπης και αφοσίωσης που θέτει το ερώτημα αν εμείς φροντίζουμε πραγματικά τους τετράποδους φίλους μας ή εκείνοι εμάς; Ηθοποιοί: Ντένις Κουέιντ, Μπέτι Γκίλπιν, Τζος Γκαντ, Κάθριν Πρέσκοτ, Μαρτζ Χελγκενμπέργκερ. Σενάριο: Β. Μπρους Κάμερον, Κάθριν Μίτσον, Μάγια Φορμπς, Γουόλι Βολοντάρσκι. Σκηνοθεσία: Γκέιλ Μανκούσο

Ένας Άλλος Κόσμος στο COSMOTE CINEMA 1HD, Τρίτη 21/05 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Στεφάν Μπριζέ , Ηθοποιοί: Βενσάν Λιντόν,Σαντρίν Κιμπερλέν,Αντονί Μπαζόν

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ο Φιλίπ είναι πετυχημένο στέλεχος ομίλου, αλλά η πιεστική δουλειά του οδήγησε στη λύση του γάμου του. Κι ενώ πασχίζει να διαχειριστεί τις παράλογες απαιτήσεις των ανωτέρων του, πρέπει να αποφασίσει τι πραγματικά έχει αξία στη ζωή.

Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές στην ΕΡΤ3, Τρίτη 21/05 στις 23:00

Σκηνοθεσία: Σίντνεϊ Λουμέτ, Πρωταγωνιστούν: Άλμπερτ Φίνεϊ,Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Λορίν Μπακόλ, Σον Κόνερι, Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, Άντονι Πέρκινς

Υπόθεση: Στο τριήμερο ταξίδι του στην Ευρώπη, το διάσημο Όριαν Εξπρές σταματά ξαφνικά. Η γραμμή έχει μπλοκαριστεί από χιονοστιβάδες. Ο ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό ξυπνάει από ένα δυνατό βογγητό από τη διπλανή καμπίνα και το επόμενο πρωί ένας άνδρας βρίσκεται νεκρός, μαχαιρωμένος επανειλημμένα. Ο δολοφόνος βρίσκεται ακόμα στο τρένο, παγιδευμένος από το χιόνι… Μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος της Αγκάθα Κρίστι με ένα λαμπερό καστ πρωτοκλασάτων ηθοποιών.

Σιχάθηκα τον Εαυτό μου στο COSMOTE CINEMA 2HD, Τετάρτη 22/05 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μπόργκλι , Ηθοποιοί: Κριστίνε Κουία Τορπ,Έρικ Σάθερ,Φάνι Βόγκερ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Ladies First. Όταν ο σύντροφός της και σύγχρονος εικαστικός αρχίζει να γνωρίζει επιτυχία για το καλλιτεχνικό του έργο, μια ανταγωνιστική γυναίκα βάζει σε εφαρμογή ένα αρρωστημένο σχέδιο προκειμένου να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Φλερτάροντας τη Ζωή στην ΕΡΤ1, Τετάρτη 22/05 στις 21:00

Σκηνοθεσία: Μάικ Νίκολς, Πρωταγωνιστούν: Μέριλ Στριπ, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Ντένις Κουέιντ, Τζιν Χάκμαν, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Ρομπ Ρέινερ, Ανέτ Μπένινγκ

Η Σουζάν Βέιλ, είναι μια ηθοποιός που παλεύει να ξαναχτίσει τη ζωή της μετά από την νοσηλεία της σε κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, που προκάλεσε με μια παρ’ ολίγον θανατηφόρα υπερβολική δόση. Η απεξάρτησή της έχει τελειώσει και είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά, αλλά η Σουζάν μαθαίνει με τρόμο ότι, λόγω του ιστορικού της, τα στούντιο θα την προσλάβουν μόνο αν έχει έναν “υπεύθυνο” που θα την στεγάσει και θα την επιβλέπει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Για τη Σουζάν, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της μητέρας της στο Μπέβερλι Χιλς, μιας γερασμένης σταρ του κινηματογράφου που αποτελεί την επιτομή του “παλιού Χόλιγουντ”. Μαζί, η κουρασμένη σταρλετίτσα και η πρώην ηθοποιός της ασημένιας οθόνης προσπαθούν να δημιουργήσουν μια γνήσια σχέση και να βρουν το κοινό έδαφος που παραμελούσαν για χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το Yellowstone μέχρι το The English: Αυτές είναι οι καλύτερες western σειρές των τελευταίων ετών!12.09.2018

Μαγεία στο Σεληνόφως στο COSMOTE CINEMA 2HD, Πέμπτη 23/05 στις 22:00

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν , Ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ,Έμα Στόουν,Μάρσια Γκέι Χάρντεν

‘Αφιέρωμα: Γούντι Άλεν’. Ένας υπερόπτης, πλην ακαταμάχητος, Βρετανός, που κάνει καριέρα ως Ασιάτης μάγος, φτάνει στην καλοκαιρινή Γαλλική Ριβιέρα της δεκαετίας του ’20, με μοναδικό σκοπό να ξεσκεπάσει την απάτη μιας υποτιθέμενης νεαρής μέντιουμ.

Πίσω από τις Θημωνιές στην ΕΡΤ1, Πέμπτη 23/05 στις 22:30

Σκηνοθεσία:Ασημίνα Προέδρου, Παίζουν:Στάθης Σταμουλακάτος, Λένα Ουζουνίδου, Ευγενία Λάβδα, Χρήστος Κοντογεώργης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Πασχάλης Τσαρούχας

Ένας ψαράς και αγρότης, κάτοικος παραλίμνιου χωριού στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, πνιγμένος στα χρέη, μεταφέρει μετανάστες με τη βάρκα του έναντι αδράς αμοιβής. Η γυναίκα του, νοικοκυρά και εκκλησάρισσα του χωριού, αναζητά τον πραγματικό Λόγο του Θεού, ενώ η κόρη τους προσπαθεί να ορίσει τη ζωή της μέσα σ’ αυτό το καταπιεστικό περιβάλλον.

Ο Δρόμος της Εξιλέωσης στο COSMOTE CINEMA 1HD, Παρασκευή 24/05 στις 22:50

Σκηνοθεσία: Ναντίν Κρόκερ , Ηθοποιοί: Γκάρετ Χέντλαντ,Γουίλα Φιτζέραλντ,Μελ Γκίμπσον

Μετά την αποφυλάκισή του, ένας πρώην κατάδικος πασχίζει να σταθεί στα πόδια του σε μια πόλη του Μισισίπι. Ωστόσο, η άφιξη μιας μητέρας και της μικρής κόρης της αναστατώνει τη ζωή του και τον φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλα διλήμματα.

Atlas, από 24/05 στο Netflix

Το Atlas υπόσχεται πολλά περισσότερα από μια ακόμα ταινία με ρομπότ εναντίον ανθρώπων, Υπόσχεται μια ιστορία για την βαθιά εμπιστοσύνη, για την δύναμη που αυτή φέρει και ακόμα μια διαφορετική ιστορία αγάπης. Η Lopez υποδύεται την Atlas, μια ιδιότροπη αναλύτρια δεδομένων που μισεί την τεχνητή νοημοσύνη όσο μισεί και τους ανθρώπους. Όταν καλείτε να φέρει εις πέρας την σύλληψη ενός πανίσχυρου ρομπότ – με το οποίο η ίδια έχει κάποιο παρελθόν, θα χρειαστεί να πιστέψει και να εμπιστευτεί αυτό το οποίο χρόνια πολεμάει. Το AI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μελαγχολία και χιούμορ στο «Πολύδροσο»12.09.2018

Περισσότερα από TOP 10