MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
07
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Κάρπαθος μαγεύει τους Ολλανδούς – Πρώτη στις προτιμήσεις των σέρφερ

Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Ολλανδίας, χαρακτηρίζει την Κάρπαθο ως τον καλύτερο προορισμό στην Ελλάδα για τους λάτρεις της ιστιοσανίδας.

κάρπαθος
Monopoli Team

Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ολλανδών τουριστών καταλαμβάνει η Κάρπαθος σε κατάλογο που ανακοίνωσε ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Griekenland.net έπειτα από έρευνα στο ταξιδιωτικό κοινό σχετικά με τους ελληνικούς προορισμούς που προσφέρονται για θαλάσσια σπορ, καταδύσεις, θεματικές εκδρομές και ναυτικές εξορμήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤουρκικά μέσα ενημέρωσης εκθειάζουν τη Σάμο – Χιλιάδες τουρίστες αναμένονται από τη γειτονική χώρα12.09.2018

Η μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Ολλανδίας που εστιάζει αποκλειστικά στις διακοπές στην Ελλάδα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «με σύμμαχο το μελτέμι και τη δαντελωτή ακτογραμμή, η Κάρπαθος είναι ο καλύτερος προορισμός στην Ελλάδα για τους λάτρεις της ιστιοσανίδας. Εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινότητα των φίλων της θάλασσας αποτελούν και οι καταδύσεις για εξερεύνηση υφάλων και ναυαγίων. Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι σχολές surfing και τα καταδυτικά κέντρα του νησιού ενισχύουν την εμπειρία των activities στην Κάρπαθο».

Σημειώνεται πως είχε προηγηθεί εκτενής παρουσίαση του Δήμου Καρπάθου στο Ολλανδικό μέσο για το εύρος των εναλλακτικών δραστηριοτήτων στο νησί.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί