MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
05
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κάννες: Η Κέιτ Μπλάνσετ φόρεσε τα χρώματα της Παλαιστίνης στο κόκκινο χαλί

Η Κέιτ Μπλάνσετ σχημάτισε με το φόρεμά της την σημαία της Παλαιστίνης στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ – καταπέλτης για τον Τραμπ, ‘The Apprentice’.

Monopoli Team

Η Κέιτ Μπλάνσετ τράβηξε τα βλέμματα χθες, Δευτέρα 20/05, στο Φεστιβάλ Καννών, όπου βρέθηκε για την πρεμιέρα της ταινίας The Apprentice, ένα ντοκιμαντέρ – καταπέλτης για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η 55χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία φόρεσε ένα μαύρο και ροζ σατέν φόρεμα, με λεπτομέρειες από μαργαριτάρια, ενώ καθώς πόζαρε για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί, αποκάλυψε την πράσινη φόδρα της λευκής ουράς του φορέματός της, το οποίο σε συνδυασμό με το κόκκινο χαλί, παρέπεμπε στα χρώματα της σημαίας της Παλαιστίνης.

Έτσι, η Κέιτ Μπλάνσετ επέλεξε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τον πόλεμο που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στη Γάζα και να δείξει την υποστήριξή της στον παλαιστινιακό λαό, που πριν απο λίγες ημέρες αντιμετώπισε ακόμη ένα σφοδρό κύμα επιθέσεων από το Ισραήλ.

Οι εικόνες από την εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού στις Κάννες έκαναν τον γύρο των social media, με την Μπλάνσετ να αποσπά θετικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη blockout_2024 (@blockout.2022)

Περισσότερα από Cine News